Vejledninger

Sådan sættes din iPhone 4, 5, 6 og 7 i DFU-tilstand

Enhedsfirmwareopdatering eller kort DFU-tilstand er den dybeste type gendannelse, du kan udføre på en iPhone. Når du sætter din iDevice i DFU-tilstand, indlæser den IKKE iOS før du forsøger at gendanne. Det springer iOS bootloader (iBoot) over, men den kommunikerer stadig med iTunes på Mac eller Windows. Denne tilstand giver dig mulighed for at gendanne din iPhone, iPad eller iPod Touch fra næsten enhver tilstand.

Hovedforskellen mellem DFU og Recovery-tilstand hviler i iBoot. Mens DFU-tilstand omgår iBoot, bruger Recovery-tilstand det under opgradering eller gendannelse af din iPhone. Derfor kan du bruge DFU-tilstand, selv til at nedgradere din nuværende firmware.

Mens din iPhone, iPad eller iPod Touch er i DFU-tilstand, forbliver dens skærm helt sort. Og dette er indikatoren, der viser dig, om du gør det rigtigt eller ej.

Hvad du skal vide, før du udfører DFU-gendannelse

Når du gendanner din iPhone i DFU-tilstand, sletter og genindlæser din computer hver bit kode, der styrer hardware og software på din iPhone. Og der er en chance for, at noget går galt.

Hvis din iPhones hardware er beskadiget på nogen måde, især hvis den har vandskade, kan en DFU-gendannelse muligvis ødelægge din enhed. En brugbar iPhone med et mindre problem kan blive helt ubrugelig, hvis en DFU-tilstand mislykkes på grund af vandskade.

Hvis du ikke har husket det, gentager jeg det. En DFU-gendannelse SLETTER alle data fra din iDevice. Så før du udfører det, anbefaler jeg stærkt, at du sikkerhedskopierer dine data. Du kan gøre det selv uden at bruge en computer. Se følgende artikel for at få flere oplysninger Sådan sikkerhedskopieres en iPhone uden Wi-Fi eller en computer. Lad os nu dykke ned i proceduren for at sætte din iPhone i DFU-tilstand.

Sådan sættes en iPhone i DFU-tilstand

Trin # 1 Start iTunes

StartiTunes på din pc eller Mac. Og sørg for, at den er opdateret til den nyeste version.

Trin # 2 Tilslut iDevice

Propdin iPhone, iPad eller iPod Touch til din computer. (Det betyder ikke noget, om din iDevice er tændt eller slukket)

Hvis du har en iPhone 8/8 Plus eller iPhone X, følg trinene, der er forklaret i den følgende artikel Sådan startes iPhone X i DFU-tilstand.

Hvis du har en iPhone 7 eller ældre, iPad eller iPod Touch, fortsæt med trin # 3.

Trin # 3 Tryk på tasterne

iPhone 6S eller derunder: Tryk påog holde det Vågne / Sove (strøm)knap og Hjemknap sammen.

iPhone 7 eller 7 Plus: Tryk på og holde det Vågne / Dvaleknap og Lydstyrke ned-knap sammen.

Trin # 4 Slip nøgler

Efter nøjagtigt 8 sekunder frigøre det Wake / Sleep-knap. Men, fortsæt med at holde det Hjemknappen (iPhone 6s eller derunder) ELLER, Bindnedknap (iPhone 7 eller iPhone 7 Plus), indtil din iTunes dukker op en besked, der fortæller dig, at den har registreret en iPhone i gendannelsestilstand.

Trin # 5 Slip nøgler .2

Frigøredet Hjemknap eller Bindnedknap. Din iPhones skærm skal forblive sort, hvis du har indtastet DFU-tilstand. Hvis det ikke er sort, skal du gentage processen fra starten.

Generelt holder jeg knapperne nede og slipper Start-knappen lige før jeg tror, ​​at Apple-logoet vises. Hvis du fortsætter med at holde begge knapper nede, og du ser Apple-logoet på din skærm, holder du dem nede for længe. DFU-tilstand kræver lidt øvelse og timing for at få det rigtigt. Så hvis du ikke lykkes ved første forsøg, skal du ikke være bange for at prøve og prøve igen.

Afsluttende ord

Hvis jeg kunne vælge, ville jeg altid vælge en DFU-gendannelse frem for gendannelsestilstanden eller regelmæssig gendannelse. Nogle iFolks vil sige, at det er for stort, men hvis en iDevice har et problem, der kan løses med en gendannelse, har en DFU-gendannelse de bedste chancer for at rette det.

Jeg håber, at denne artikel præciserer nogle af de misinformation om, hvordan du sætter din iPhone i DFU-tilstand, som du måske har. Jeg opfordrer dig til at omfavne din indre undervisningspersonlighed og dele, hvis du har spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor.