Vejledninger

Hvad er msfeedssync.exe?

Nogle brugere har undret sig over, ommsfeedssync.exe er legitimt eller ej. Deres mistanke opstår normalt, når de får regelmæssige fejl i forbindelse medmsfeedssync.exeeller lige efter at de har opdaget processen i Jobliste.

Fejlene forbundet medmsfeedssync.exe(Microsoft feeds synkronisering har stødt på et problem og skal lukkes, etc.)vises, fordi synkroniseringsguiden har problemer med at hente nogle af de planlagte RSS-feeds.

Bemærk: Denne opgave er også kendt for periodisk at oprette pop op-vinduer til kommandovinduer (taskeng.exe) i titellinjen.

Selvom denne proces højst sandsynligt ikke er knyttet til ondsindet aktivitet, kan det være det værd at undersøge det, især hvis du oplever konstant høj ressourceforbrug afmsfeedssync.exe.Der er to malware-variationer, der er i stand til at pumpe din computer fuld af adware, der specifikt brugermsfeedssync.exesom camouflage for at undgå sikkerhedskontrol.

Hvad er Msfeedssync.exe?

Msfeedssync står forMicrosoft feeds synkronisering.Det legitimemsfeedssync.exeer i det væsentlige en Opgaveplanlægning opgave til stede den Internet Explorer 7 og Internet Explorer 8 hvor automatiske RSS-feeds er aktiveret som standard.

Jobbet medmsfeedssync.exe opgaven er at starte med jævne mellemrum (som angivet af webbrowseren) og søge efter nye RSS-feeds-opdateringer. Så snart opgaven formår at opdatere til de nye RSS-feeds, skal den automatisk afslutte.

RSS-feeds er meget almindelige med nyheds- og blogwebsteder, men kan også findes med andre typer digitalt indhold. Det meste af tiden har RSS-feedet det samme nøjagtige indhold som websiden, men det er formateret lidt anderledes. Når du abonnerer på et nyt RSS-feed, downloader IE automatisk nyt feedindhold regelmæssigt, så du kan opdateres om, hvad der er nyt.

Hver gang du abonnerer på et nyt feed, en planlagt opgave (msfeedssync.exe)oprettes i Task Scheduler for regelmæssigt at kontrollere for nyt indhold. Husk, at denne opgave(msfeedssync.exe)er aktiveret som standard på IE 7 og IE 8, men du kan ved et uheld oprette det selv ved et uheld at klikke på "Feeds" -ikonet, der er knyttet til et bestemt websted.

Potentiel sikkerhedsrisiko?

Fra vores undersøgelser lykkedes det os at afdække to forskellige malware-variationer, der specifikt camoufleres som de legitime msfeedssync.exe for at undgå at blive hentet af sikkerhedsscanninger.

BeggeTrojan-FakeAV.Win32.Windef.qfn og Orm: Win32 / Ainslot.A malware variationer sandsynligvis bliver hentet af virtuel enhver antiviruspakke (indbygget eller tredjepart). Men dette bliver mindre sandsynligt, hvis du kører en forældet Windows-version, der ikke har de nyeste opdateringer installeret.

På grund af dette er det meget vigtigt at gennemgå de absolutte minimumsverifikationstrin for at sikre, atmsfeedssync.exeprocessen er ikke ondsindet. En god start med at bestemme dette er at kontrollere procesplaceringen via Jobliste. For at gøre dette skal du åbne Jobliste (Ctrl + Skift + Esc), find msfeedssync.exe, højreklik på den og vælg Åbn filplacering.

Hvis den afslørede placering er i C: \ Windows \ System 32, den eksekverbare er sandsynligvis ægte. I tilfælde af at den afslørede sti er anderledes, har du sandsynligvis at gøre med en ondsindet eksekverbar.

Men uanset det første resultat, skal du tage dig tid til at gennemgå mindst et yderligere undersøgelsestrin. Vi anbefaler at uploade den eksekverbare, der blev opdaget via ovenstående trin til VirusTotal til analyse.

Hvis analysen afslører nogen bekymringer omkring sikkerheden vedmsfeedssync.exe,skal du scanne dit system med en kraftig sikkerhedsscanner. Hvis du ikke har en klar, kan du få den her

Skal jeg deaktivere det legitimeMsfeedssync.exe?

Når du først er sikker på, at den eksekverbare ikke er skadelig, er det op til dig at beslutte, om du vil fortsætte med at brugeMsfeedssync.exe.Hvis du ikke bruger RSS-feeds leveret af Internet Explorer, er det helt fint at deaktivere opgaven. Hvis du gør det, påvirker det ikke din browseroplevelse på den mindste måde. Dette gælder også, hvis du bruger en anden tredjepartsbrowser. Hvis du er generet af fejlene forårsaget afMsfeedssync.exeopgave, deaktivering af den skal stoppe den ulige adfærd.

På den anden side, hvis du virkelig bruger IEs RSS-feeds, skal du deaktivereMsfeedssync.exebetyder, at dine feeds ikke længere opdateres.

Men hvis du beslutter at gå igennem det og deaktivereMsfeedssync.exeog den funktionalitet, den bringer, skal du ikke slette den eksekverbare manuelt. Dette vil kun have en kortsigtet effekt, og da IE er perfekt i stand til at genskabe den manglende komponent ved næste genstart.

Følg i stedet en af ​​nedenstående metoder for permanent at deaktiveremsfeedssync.exesammen med den funktionalitet, det bringer.

Metode 1:Deaktivering af msfeedssync.exe via en Run-kommando

Den nemmeste måde at forhindremsfeedssync.exeopgave fra at producere fejl eller fra at dukke op i Task Manager er at køre en simpel Run-kommando (msfeedssync deaktiver + Enter).

For at gøre dette skal du trykke på Windows-tast + R for at åbne et nyt Run-vindue. Skriv derefter “msfeedssync deaktiverog ramte Gå ind.

Bemærk: Husk, at du ikke kan se nogen bekræftelsesmeddelelse. Hvis du ikke modtager en fejlmeddelelse, efter du har ramt Gå ind, det betyder, at kommandoen har været vellykket ogmsfeedssync.exeer nu deaktiveret.

Alt der er tilbage at gøre er at genstarte dit system og nyde at bruge dit system uden de irriterende pop op-vinduer og fejl forårsaget afmsfeedssync.exe.Hvis du nogensinde beslutter at vende tilbage til den gamle adfærd, skal du åbne et andet kørselsvindueWindows-tast + R), skriv “msfeedssync aktiver ”og ramte Gå ind. Dette aktiverer opgaven igen og vender dit system tilbage til den gamle adfærd.

Du kan også henvise til metode 2 for en anden måde at deaktiveremsfeedssync opgave.

Metode 2: Deaktivering af msfeedssync.exe via feeds og webskiver

En anden måde at forhindreMsfeedssync.exe opgave fra nogensinde at genere dig igen er at slå den fra via din Internet Explorer's muligheder.

Ved at fjerne det flueben, der er knyttet tilKontroller automatisk feeds ogWebskiver til opdateringer,fjerner du også Synkronisering af brugerfeed opgave fra Opgaveplanlægning.

Her er en hurtig guide til deaktivering afMsfeedssync.exe opgave via Internet Explorer's muligheder:

  1. Åbn Internet Explorer, klik på indstillingshjul og klik på internet muligheder.

  2. I internet muligheder vindue, udvid Indhold fanen og klik på Indstillinger knap tilknyttet Feeds og webskiver.

  3. I Feed- og Web Slice-indstillinger menu, skal du blot fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet, der er knyttet til Kontroller automatisk feeds og Web Slices for opdateringer.

  4. Afslut Internet Explorer, og genstart dit system.

Det er det. Du bør stoppe med at seMsfeedssync.exe proces i Jobliste og eventuelle fejl forbundet med denne eksekverbare. Hvis du nogensinde beslutter at genaktivere processen, skal du følge trinnene ovenfor igen og markere det felt, der er knyttet tilKontroller automatisk feeds og Web Slices for opdateringer.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found