Vejledninger

Fix: WWAHost.exe Brug af høj disk, CPU eller hukommelse

Hvis din pc bliver meget langsom, har du måske opdaget, at der er en WWAHost.exe-proces, der kører i Jobliste, der spiser mange ressourcer. Selvom du ikke har tjekket Jobliste, og du har lyst til, at din computer er lidt langsom, skal du åbne Jobliste, og du vil sandsynligvis se en proces ved navn WWAHost.exe. WWAHost.exe starter muligvis automatisk, eller du ser muligvis den kun køre efter at have kørt en bestemt app som din Mail-app. WWAHost.exe spiser sandsynligvis meget af din hukommelse eller din CPU.

WWAHost.exe er et legitimt Microsoft-program. Faktisk er det en af ​​Windows-kerne-systemfiler, så det er normalt at se WWAHost.exe, der kører i Jobliste, og du skal ikke bekymre dig meget. At forbruge en betydelig mængde hukommelse eller din CPU er dog ikke normalt for WWAHost.exe. Hvis du oplever denne slags problemer, kan problemet skyldes en korrupt fil. Disse ting kan få dine apps og processer til at opføre sig forkert.

Metode 1: Afinstaller Mail App og ryd cache

Hvis dit problem er specifikt for Mail-appen eller en hvilken som helst anden app, dvs. WWAHost.exe vises eller begynder at forbruge en masse ressourcer efter åbning af en bestemt applikation, er problemet sandsynligvis på grund af en korrupt fil. I disse tilfælde kan afinstallation af applikationen og rydning af butikscachen hjælpe med at løse problemet.

Følg trinene nedenfor for at afinstallere Mail-appen og rydde butikscachen

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på jeg
 2. Vælg System

 1. Vælg Apps og funktioner fra venstre rude

 1. Rul nu gennem listen, og vælg den app, du vil afinstallere.
 2. Klik på Afinstaller

 1. Luk vinduet
 2. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 3. Type WSReset og tryk på Gå ind

 1. Det skulle tage dig til Store-appen. Du kan kontrollere, om cachen er ryddet eller ej

Installer appen igen, og kontroller, om dette løser problemet

Metode 2: Afslut WWAHost.exe

Dette er ikke en løsning, men en slags løsning. En simpel løsning er simpelthen at afslutte processen fra Jobliste. Når processen afsluttes, bør den ikke forbruge ressourcer.

Her er trinene til afslutning af WWAHost.exe

 1. Hold CTRL-, SHIFT- og Esc-tasterne samtidigt (CTRL + FLYTTE + Esc)
 2. Dette åbner Task Manager
 3. ganske enkelt Vælg det WWAHost.exe fra listen, og vælg Afslut opgave fra nederste højre hjørne af Task Manager

Dette skal løse problemet midlertidigt.

Metode 3: Afinstaller app

Dette synes muligvis ikke en løsning, men dette er dit eneste valg, hvis intet andet fungerede. Hvis intet løser din høje CPU- eller hukommelsesforbrug af WWAHost.exe, skal du blot afinstallere den app, der får WWAHost.exe til at køre. Normalt er det Mail-appen, og du kan bruge enhver anden tredjeparts Mail-app. Det samme gælder for andre apps, hvis der er en anden app, der forårsager dette problem, skal du blot afinstallere det og bruge et alternativ til det.

Her er trinene til afinstallation af en Windows-app

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på jeg
 2. Vælg System

 1. Vælg Apps og funktioner fra venstre rude

 1. Rul nu gennem listen, og vælg den app, du vil afinstallere.
 2. Klik på Afinstaller

Når du er færdig, skal du være god at gå.