Vejledninger

Fix: Xbox One indlæser ikke spildisk

Siden udgivelsen af ​​Xbox One har spillere klaget over, at deres konsol ikke indlæser spildisken. Det er som om der ikke blev indsat nogen disk overhovedet. Scenarierne varierer fra situation til situation. I nogle tilfælde returnerede konsollen disken tilbage, og i nogle var der ingen handling eller indikation fra den overhovedet.

Dette problem har været der i Xbox One siden lanceringen. Du kan opleve det efter brug af et par måneder eller et par dage også. Dette er en fremstillingsfejl, der er der i næsten de fleste konsoller.

Hvad får Xbox One til ikke at indlæse spildiske?

Før vi går videre til årsagerne, skal det bemærkes behørigt, at problemet muligvis også ligger i din individuelle disk. Diske bliver korrupte eller ulæselige, hvis de bruges groft, eller de samler ridser. Hvis du er helt sikker på, at din disk fungerer perfekt (du kan kontrollere den ved at tilslutte den til andre Xbox-konsoller), skal du fortsætte med resten af ​​artiklen.

Årsagerne til, at din Xbox One udviser denne adfærd, er men ikke begrænset til:

 • Det individuel disk er beskadiget, og datapunkterne er beskadiget.
 • Det laserlæser på din Xbox er beskadiget. Dette kan ske med tiden og vil sandsynligvis kræve en udskiftning.
 • Der er et problem med din disklæser. Dette er et fremstillingsproblem og kan bearbejdes ved hjælp af nedenstående løsninger.
 • Der kan være et problem med Xbox'erne konfiguration. Dette løses normalt ved at cykle computeren.

Der er stadig et par kontroller, som du skal udføre, inden du starter fejlfinding. Sørg for, at du har opdateret din konsol til den seneste tilgængelige version. Hvis det også er fysisk beskadiget, skal du sandsynligvis tage det til nærmeste servicecenter.

Løsning 1: Power Cycling på din Xbox

Strømcykling er handlingen med at lukke din enhed helt for at fjerne eventuelle softwarefejlkonfigurationer i konsollen. Denne elektronik har ofte tendens til at gå i fejltilstande, som kan være forårsaget af installationen af ​​en potentiel opdatering eller gennem en simpel softwarefejl. Ved strømcykling sørger vi for, at konsollen mister alle de midlertidige indstillinger og starter forfra, når vi tænder den igen.

 1. Sluk dit konsol korrekt gennem menuen.
 2. Efter at have slukket for det, tage hovedstrømforsyningen ud af Xbox og vent rundt 10 minutter.
 1. Tilslut nu alt igen, og tænd konsollen igen.
 2. Vent et par minutter, før du tilslutter disken igen.

Bemærk: Du kan også prøve at udføre en hård nulstilling på konsollen ved at trykke på tænd / sluk-knappen for 10 sekunder. Når den er lukket helt ned, kan du tænde den igen og kontrollere.

Løsning 2: Isætning af disken forskelligt

Som tidligere nævnt har Xbox One-konsoller fremstillingsfejl, som får disken til ikke at blive læst overhovedet. Du kan opleve, at disken springer tilbage eller hører noget klik inde i Xbox uden resultater på skærmen. Dette er en meget almindelig fejl, der sker for hundreder af brugere hver dag.

Løsningen er at indsætte disken forskelligt. Vi kan enten indsætte disken i en bestemt vinkel eller holde den i dine hænder, så den kommer korrekt ind.

 1. Når du isætter disken, skal du sørge for at holde den ved at placere fingeren inde i cirklen. Nu indsæt disken men hold det i din hånd i 1 sekund (som vist i gifen nedenfor).
 1. Xbox læser nu den indsatte disk og indlæser spillet på din konsol.

En anden løsning er at placere din konsol i en anden vinkel. Dette sørger for, at din Xbox tager disken korrekt og placerer den på det rigtige sted til disklæsning.

 1. Vip Xbox op omkring 50 til 70 grader, så diskområdet skråner.
 2. Nu indsæt disken inde i konsollen og vent lidt (3-5 sekunder), inden du placerer den i den rigtige position igen.
 1. Kontroller nu, om konsollen kan læse diske korrekt.

Løsning 3: Kontakt Xbox-support

Hvis problemet er udbredt og ingen af ​​dine spil køres, betyder det sandsynligvis, at der er en eller anden hardwarefejl i konsollen. Konsollen bruger en laser modul at læse dataene fra diskene, og disse bliver ineffektive med tiden. Spindelmekanismen inde i Xbox kan også blive beskadiget, hvilket ikke lader disken rotere for at blive læst.

Du kan gå over til dit nærmeste Xbox-salgscenter og tale med en repræsentant. Du kan også lave en billet på det officielle Xbox Support-websted og forklare situationen for en repræsentant der. Det tilrådes, at du ikke selv forsøger at åbne konsollen og blande elektronikken.