Vejledninger

Sådan afinstalleres Wacom-drivere

Wacom er et japansk teknologivirksomhed, der primært har specialiseret sig i udvikling, fremstilling og salg af grafiktabletter. For at slutte en Wacom-tablet til en Windows-computer og for derefter at få adgang til Wacom-tabletten og dens indhold fra Windows-computeren skal du have driverne til den specifikke Wacom-tablet installeret på computeren. Drivere til Wacom-tabletter er let tilgængelige på Internettet og leveres også næsten altid med alle solgte Wacom-tablets til gavn for forbrugeren. Det er tilfældet, at installere Wacom-drivere på en Windows-computer er ingen raketvidenskab og er faktisk ret let.

Det er dog at afinstallere Wacom-drivere fra en Windows-computer, der er lidt mere kompliceret. Sagen er, at drivere til Wacom-tabletter har tendens til at gemme sig rundt på en computer, når de først er blevet installeret på den, hvilket gør det svært for brugerne at finde dem, og en person kan ikke afinstallere noget, de ikke engang kan finde i den første placere. Hvis du har Wacom-drivere på din Windows-computer, som du gerne vil afinstallere, skal du dog ikke bekymre dig - her er præcis, hvad en person skal gøre for at afinstallere Wacom-drivere fra en Windows-computer:

 1. Hvis du bruger Windows 7, skal du åbneStart-menu og klik påKontrolpanel. Hvis du bruger Windows 8, 8.1 eller 10, skal du på den anden side højreklikke påStart-menueller tryk påWindows-logotast +x at åbneWinX-menu og klik påKontrolpaneliWinX-menu
 2. IKontrolpanel, Klik påAfinstaller et programunderProgrammerafsnit.
 3. Find listen over de Wacom-drivere, din computer har på listen over programmer, der er installeret på din computer (de kan være angivet somBambusPen tabletTabletWacomWacom tablet eller noget helt andet afhængigt af model og version af den Wacom-tablet, du ejer), og højreklik på den.
 4. Klik på Afinstaller.
 5. Følg instruktionerne på skærmen hele vejen til slutningen af ​​afinstallationsguiden tilafinstallereWacom-driverne.
 6. Når Wacom-driverne er afinstalleret,genstartcomputeren for at fuldføre fjernelsen.

Hvis du har Wacom-drivere installeret på din computer, men de af en eller anden grund ikke vises på listen over programmer installeret på din computer iProgrammer og funktioner, der er ingen grund til panik. Du kan stadig finde Wacom-driverne og afinstallere dem fra din computer, hvis du blot:

 1. Tryk påWindows-logotast +R at åbne enLøbdialog.
 2. Typedevmgmt.mscind iLøbdialog og tryk påGå ind at starteEnhedshåndtering.
 3. Klik påUdsigtVis skjulte enheder at haveEnhedshåndteringogså vise drivere til skjulte enheder.
 4. En efter en skal du kigge gennem hver af sektionerne iEnhedshåndtering søger efter eventuelle Wacom-drivere. Når du ser en liste over Wacom-drivere i et hvilket som helst afsnit afEnhedshåndteringskal du blot højreklikke på det, klikke påAfinstallerog klik påOkay i den resulterende popup for at bekræfte handlingen.
 5. Gentagetrin 4 for så mange Wacom-drivere, som du kan finde på din computersEnhedshåndtering.

Hvis trinnene, der er anført og beskrevet ovenfor, ikke virkede for dig, skal du gentage dem, når du midlertidigt har deaktiveret ethvert computersikkerhedsprogram - indbygget eller tredjepart - du bruger til at beskytte din computer mod trusler som vira og malware og se om du gør det giver positive resultater.