Vejledninger

Sådan oprettes Samsung-temaer til TouchWiz Theme Engine-enheder

Mange Samsung-brugere spekulerer på, hvordan de opretter deres egne temaer, som de findes i Samsung Theme-appen. Teknisk set er der to metoder til at gøre dette - en uofficiel metode, der kan udføres på enheder fra Galaxy S6 og derunder (TouchWiz Theme Engine-enheder), og den officielle proces, der involverer at blive accepteret i Samsungs tema- og designprogram.

Denne guide fører dig gennem den komplette uofficielle proces og peger dig i den rigtige retning for den officielle proces.

Krav:

  • Samsung My Theme til pc (Windows 7 eller nyere)
  • Android SDK til Android 4.4 eller højere
  • Java JDK version 1.6 til 7.0 (men ikke 8.0)

Sådan opbygges Samsung-temaer til TouchWiz Theme Engine Samsung-enheder

Download og udpak Samsung My Theme-applikationen til et let tilgængeligt sted.

Pak zip-filen ud, og læg den på et sted, som du let kan få adgang til, derefter derefter "SamsungMyTheme.exe". Du skal se en skærm som denne:

Download Android SDK - til Android SDK kan du bruge download.bat-scriptet i arbejdsmappen, som automatisk downloades alle SDK-version. Alternativt kan du downloade SDK til 4.4 specifikt fra downloadlinket ovenfor.

Åbn mappen Samsung_My_Theme, og naviger til / sdk-mappen - kopier nu de filer, du ser på dette skærmbillede:

Åbn nu arbejdsmappen, og kør SamsungMyTheme.exe igen, og vent et par sekunder på, at alle komponenterne skal indlæses. Når det er færdigt, skal du vælge "Opret et tema, der kan ændres".

Det beder dig om at bekræfte opløsningen til din særlige Samsung-enhed - hvis du ikke ved det, skal du bare søge efter specifikationerne på din Samsung-enhed (f.eks. 'Samsung Galaxy S5 specs')

Nu vil du tilføje en låseskærm og tapet på startskærmen - du kan selvfølgelig gøre dem forskellige. Det kan være et hvilket som helst billede, du ønsker, men for at få den bedste kvalitet, prøv at bruge billeder, der matcher din enheds opløsning (dette angiveligt sparer en lille smule batteri ved at forhindre Android i at krympe eller forstørre dit tapet på farten).

I værktøjet Samsung My Theme kan du foretage justeringer af billedet, såsom beskæring, rotering, justering af størrelse og klipning af billedet, så det passer til enhedens skærm. Men hvis du bruger et billede, der allerede matcher din enhedsopløsning, skal dette være helt unødvendigt!

Du vil gerne gentage proceduren for både låseskærmtapet og faner på startskærmtapet.

Nu kan du også tilføje brugerdefinerede ikoner til dine (standardsystem) apps ved at klikke på ikonet Ikon. Der er naturligvis tusind andre måder at ændre dine appikoner på, men Samsung-temaer inkluderer typisk disse (irriterende, nogle gange vil du bare have et helt sort tema uden andres dumme ikoner ...).

Så du skal bare klikke på Plus + -ikonet for den app, du vil ændre ikonet til, og derefter trække det billede, du vil bruge som ikon, til det tomme rum. Som det ses på skærmbilledet, er 192 × 192 typisk en god størrelse for appikoner, da det gør det muligt at skalere ikonet til XXHDPI eller ned til LDPI eller hvad som helst.

Nu til test af temaet på din enhed skal du se en .APK-fil med navnet “SamsungThemePreview.apk” i mappen SamsungMyTheme på din pc.

Tilslut din Samsung-enhed til din pc via USB, og kopier .apk-filen over på dit SD-kort, og installer den derefter med en filbrowser på din Samsung-telefon.

Gå derefter til Indstillinger> Om enhed> tryk på 'Build Number' 7 eller 10 gange, indtil Developer Mode er bekræftet som aktiveret. Gå til Indstillinger> Udviklerindstillinger> og aktiver USB-fejlretningstilstand. Bekræft enhver popup, der opstår på din Samsung-enheds skærm.

På din pc skal du klikke på knappen Preview on the Phone i nærheden af ​​menulinjen. Når du har installeret APK på temaeksempel på din enhed, vil du automatisk se en forhåndsvisning af temaet.

Hvis det ser godt ud, kan du klikke på Filer> Pakke APK-filen, give den et navn og gemme.

Det åbner en ny popup, sæt navn til dit tema, pakkenavn osv ... Og klik på Gem.

Afhængigt af de ressourcer, du har brugt, kan det tage lidt tid at kompilere .APK. Når det er gjort, kan du anvende temaet direkte på din Samsung-enhed eller kopiere .APK-filen til din Samsung-enhed fra / ud-mappen i mappen My Samsung Theme.

Sådan bliver du temadesigner til den officielle Samsung temabutik

Dette er en meget vanskelig og bureaukratisk proces - det indebærer anvendelse og venter på at blive accepteret (hvis du accepteres, er mange ikke).

Dybest set skal du ansøge om et Samsung Theme Partnership, som kun bliver tilgængeligt den den tredje onsdag i hver ulige måned. Så dybest set de tredje uger i januar, marts, maj, juli, september og november. Vinduet forbliver dog åbent i 2 uger. Du mangler:

  1. En Samsung-konto
  2. Derefter navigerer du til webstedet Samsung Theme HER.
  3. Klik på "Få adgang" og indsend alle oplysningerne. Du er nødt til at indsende ting som dit navn, din e-mail, hvorfor du vil være en Samsung-temadesigner, en portefølje / mockups af Samsung-temaer, du vil gøre osv.
  4. Hvis du accepteres i programmet, sender Samsung dig deres Samsung Mobile Theme Editor-software.
  5. Derefter downloader du Samsung Mobile Theme Editor og kører den på din pc.