Vejledninger

Fix: Kodi No Sound på Windows 7, 8 og 10

 • Introduktion
 • Fix 1: Tving Luk Kodi
 • Fix 2: Aktivering af lyd fra skyderen
 • Fix 3: Kontroller for dæmpet lydstyrke
 • Fix 4: Ændring af højttalere til 5.1
 • Fix 5: Nulstilling af lydindstillinger
 • Fix 6: Geninstallation af Kodi
Manglen på lyd i Kodi opstår, når enten firmwaren forårsager problemer, der er kompatibilitetsproblemer, eller der er et opdateringsproblem med softwaremodulet. Dette har været på radaren for Kodi-brugere i nogen tid, og der er enkle løsninger til at løse problemet uden besvær.

Indstillingerne vedrører hovedsageligt softwarekomponenter i softwaren og kræver, at du ændrer dine konfigurationer eller lydoutput fra din computer. Vi gennemgår alle fejlfindingstips, der starter med den nemmeste først.

Sådan repareres Kodi uden lyd

Ud over ovennævnte emne er der også andre titler, der vedrører det emne, der diskuteres:

 • Kodi X96 Ingen lyd: Dette nummer fremhæver den specifikke ramme for Kodi, der producerer problemer med lyd.
 • Kodi Ingen lyd over HDMI: Denne titel betyder, at lyden og displaymediet er HDMI, og Kodi har problemer med at overføre lyd ved hjælp af HDMI.
 • Kodi viser rødt dæmpet ikon: Dette spørgsmål fremhæver scenariet, hvor Kodi er slået fra, og et rødt dæmpningsikon er synligt på det.

Tving til at genstarte Kodi

Før vi kigger på andre komplicerede og omfattende metoder, bør vi prøve at tvinge genstart af Kodi. Når vi tvinger genstart af Kodi, går alle eksisterende konfigurationer og forbindelser til dit operativsystem tabt, og Kodi bliver tvunget til at geninitialisere alle indstillinger inklusive lydindstillinger.

Følg rækkefølgen af ​​nedenstående trin for at tvinge genstart af Kodi:

Naviger til guiden> Rulning i appen i Guidemenuen> Tryk på Menu> Tryk på Luk app

Når du har lukket applikationen, skal du åbne den igen og prøve at oprette forbindelse og afspille noget. Kontroller, om problemet er løst.

Aktivering af lyd korrekt efter opdatering

Som vi alle ved frigiver Windows opdateringer nu og da og forsøger at implementere mere nyttige funktioner og foretager ændringer i de eksisterende arkitekturer. En af ændringerne i eksisterende arkitekturer var efter april opdatering til Windows 10, hvor baggrundsmusikken er uafhængig af applikationerne. På grund af dette kan du skrue op for lyden forkert. Følg nedenstående trin for at indstille lydstyrken korrekt.

 1. Start Kodi ansøgning og klik på Guide-knap.
 2. Nu vil du se en nylig applikationsliste. Naviger til Kodi-applikationen, og tryk på EN at gå ind.
 3. En medieafspiller vises med afspilning (og knapperne baglæns og fremad). Nederst vil du se en glidebjælke med en controller til venstre og et ikon for musiknoter til højre.
 4. Skub bjælken (musikalsk ikonnotat) helt til højre og naviger derefter tilbage til Kodi-appen.
 5. Prøv at afspille noget lyd, og kontroller, om lyden korrekt udsendes.

Kontrollerer for dæmpet lydstyrke

En anden ting at kontrollere er lydstyrken på både din Kodi og din computer. Her skal du også sørge for, at din computer også sender lydstyrke korrekt fra andre applikationer.

Klik på F8 en gang på dit tastatur for at slå lyden fra / fra på Kodi og brug '+' og '-' på dit tastatur til enten at øge eller mindske lydstyrken på Kodi.

Se også efter lydikonet på dit Windows-skrivebord til stede nederst til højre på skærmen, og sørg for at det ikke er slået fra.

Ændring af højttalere til 5.1

Højttalere har deres konfigurationer indstillet i henhold til hardwaren på din computer. En 2.1-konfiguration betyder, at systemet er et stereoanlæg med 2 boghyldehøjttalere og 1 subwooferhøjttaler. Denne konfiguration er den mest almindelige blandt computerbrugere.

Et 5.1-surroundsystem indeholder 5 højttalere og en subwoofer og findes hovedsagelig i hjemmebiografer. Det er også den primære konfiguration for hardware i hjemmebiografen. Det viser sig, at Kodi havde nogle fejlkonfigurationer i sine indstillinger og kun udsender lyd, når lydarkitekturen er valgt som 5.1. Vi skifter til 5.1 og ser om dette viser sig nyttigt.

 1. Tryk på Windows + S, skriv “lyd”I dialogboksen, og åbn applikationen.
 2. Når du er i lydindstillinger, skal du klikke på din outputhøjttaler og klikke på Konfigurer findes i nederste venstre side af skærmen.

 1. Vælg indstillingen 5.1 surround og tryk på Næste.

 1. Fuldfør opsætningen. Du kan forlade standardindstillingerne og fortsætte med at trykke på Næste.
 2. Når installationen af ​​5.1 er afsluttet, genstart Kodi og kontroller, om problemet er løst.

Nulstil lydindstillinger

Hvis alle metoderne ikke fungerer, kan du nulstille dine lydindstillinger, inden du går videre til at nulstille / geninstallere modulet / applikationen helt. Nulstilling af dine lydindstillinger opdaterer alle lydindstillinger, der er gemt på din computer, til standard og forhåbentlig bringer lyden tilbage.

 1. Start Kodi, og klik på Ikonet Indstillinger findes på startskærmen.

 1. Når du er i indstillingerne, skal du klikke på Systemindstillinger findes i menuen.

 1. Klik på Standard så vi kan skifte til en anden indstillingstilstand. Klik på Fremskreden at navigere til Avancerede indstillinger.

 1. Vælg Lyd fra venstre navigationsrude. Du kan også tjekke den officielle hurtig hurtigstartguide for at hjælpe med at ændre indstillingerne.

 1. Genstart efter at have ændret indstillingerne, og kontroller, om du kan høre lyden korrekt.

Geninstallation af Kodi

Du bør kontrollere, om Kodi er opdateret til den seneste tilgængelige version. Holdudgivelserne bygger en gang imellem målrettet mod forskellige fejlrettelser og nye funktioner. Du skal gå over til den officielle webside og downloade den nyeste version. Du kan vælge en af ​​indstillingerne (Installer eller Windows Store). Fra denne dato er v17.6 “Krypton” den nyeste.

Hvis din Kodi allerede er opdateret til den nyeste version, skal du geninstallere den efter afinstallation af hele softwaremodulet.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Her vises alle de forskellige applikationer, der er installeret på din computer. Naviger gennem dem alle, indtil du finder Kodi. Højreklik på det og afinstallere.

 1. Download nu den nyeste version, der er tilgængelig fra det officielle websted, og installer den på din computer.