Vejledninger

Sådan rod LG L15G Android 4.4.2

LG L15G er en af ​​de fire budgetvenlige LG-smartphones, som TracFone for nylig introducerede til verden. LG L15G, også kaldet LG Sunrise, leveres med temmelig imponerende specifikationer, men er tilgængelig til en utrolig lav pris, hvilket gør den til den perfekte smartphone til peeps, der ønsker Android-operativsystemets uforfalskede godhed, men som ikke er i stand til at bruge en formue på at købe en telefon. LG L15G er ikke for stor i størrelse og er fyldt med alle de funktioner, som en Android-bruger muligvis kan have brug for på den daglige basis.

Under hætten har enheden en dual-core, 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon 200 MSM8210-chipsæt, en Adreno 302 GPU og 512 megabyte RAM, ledsaget af en 3,8 tommer skærm og et 3 megapixel kamera. LG L15G leveres også med Android 4.4.2 KitKat ud af kassen. Android OS er mest kendt for sin mangfoldighed og for at lade brugere, der simpelthen ønsker mere fra operativsystemet, få deres vej med det. Android-brugere kan låse op for en helt ny verden af ​​muligheder ved at rodfæste deres enhed, og LG L15G-brugere er bestemt ikke fritaget for denne luksus, selvom LG L15G er en ret ny tilføjelse til Android-verdenen. Følgende er de tre metoder, der kan bruges til at rodfæste LG L15G med succes:

Metode 1: Brug KingRoot

Download den nyeste version af KingRoot APK, kopier den til enheden og installer den. Husk at sikre dig, at enheden har fået tilladelse til at installere applikationer fra ukendte kilder i Indstillinger på forhånd.

Åbn KingRoot-applikationen.

Tryk på knappen 'Start rod' for at udføre processen.

Vent på, at KingRoot skal rodfæste enheden, og når enheden er rodfæstet med succes, viser appen et stort grønt kryds.

Genstart enheden.

Download et Superuser Management-program såsom SuperSU af Chainfire fra Play Butik.

Det skal bemærkes, at det kun lykkes dig at rodfæste din LG Sunrise (L15G) ved hjælp af denne metode, hvis du downloader og installerer nyeste version af KingRoot Ansøgning. Ældre versioner af KingRoot vil ikke lykkes med at rodfæste LG L15G, da enheden for nylig er blevet frigivet til det internationale telefonmarked. Eventuelle versioner af KingRoot-appen, der blev udviklet inden LG L15G kom på markedet, vil ikke være i stand til at udrydde enheden med succes.

Metode 2: Brug rodgeni

Hvis du er sikker på, at den version af KingRoot, du bruger, faktisk er den nyeste version og stadig ikke kan få din LG Sunrise rodfæstet, skal du prøve Root Genius - et andet root-værktøj med et enkelt klik, der har vist sig at være en succes rodfæste LG L15G. For at rodfæste din LG L15G ved hjælp af Root Genius skal du blot downloade og installere APK af den nyeste version på din enhed, køre Root Genius og følge instruktionerne på skærmen for at kunne rodfæste din LG L15G.

Metode 3: Brug et rodscript designet specielt til LG-enheder

Hvis du ikke rodfæster din LG L15G ved hjælp af både KingRoot AND Root Genius, er den eneste tilbageværende mulighed at bruge et root-script til at rodfæste enheden. Det skal bemærkes, at du har brug for en computer, hvor LG USB-driveren allerede er installeret, for at rodfæste din LG L15G ved hjælp af et rodskript. For at udrydde din LG L15G ved hjælp af et rodscript designet specielt til LG-enheder skal du:

Download LG rodskript og pakke den ud ved hjælp af 7-zip, WinRAR eller et andet ekstraktionsværktøj.

Aktivér USB-fejlretning på din LG L15G ved at gå til Indstillinger> Generelt> om telefon> Softwareoplysninger, trykke på Build-nummeret 7 gange og derefter gå til hovedskærmen i Indstillinger> Udviklerindstillinger og aktivere USB-fejlretning.

Sæt din enhed i computeren ved hjælp af et USB-kabel.

Dobbeltklik på filen LG Root Script.bat ud af det indpakket indhold af Root Script .zip-filen for at køre scriptet.

Et pop op-vindue på din telefon beder dig om at tillade USB-fejlfinding. Marker "Tillad altid fra denne computer", og tryk derefter på OK.

(Hvis din enhed ikke genkendes eller har problemer med scriptet, skal du skifte USB-forbindelse mellem medieenhed (MTP) og kamera (PTP).)

Din enhed genstarter automatisk flere gange under processen. Lad det.

Når scriptet er fuldt udført, bliver du bedt om at trykke på en vilkårlig tast for at afslutte, og din enhed genstarter.