Vejledninger

Hvad er NVVSVC.EXE, og skal du slette eller deaktivere det?

Vinduerne Jobliste'S Processer fanen på alle aktuelt understøttede versioner af Windows-operativsystemet viser en liste over hver enkelt proces (både system og ikke-system), der kører på computeren til enhver tid. Hvis du vil vide, hvor din computers ressourcer såsom netværk, RAM og processorkraft bruges, skal du bare navigere til Jobliste'S Processer fanen og se, hvilken proces der bruger hvilken mængde computerressourcer. Når Windows-brugere med NVIDIA GPU'er navigerer til Processer fanen på deres computer Jobliste, de ser tre processer, der er direkte relateret til deres grafikkort og dets funktionalitet - to af disse processer er navngivet NVVSVC.EXE, mens en er navngivet NVXDSYNC.EXE.

Windows-brugere med NVIDIA-grafikkort, når de ser tre processer, som de ikke ved noget om, og som ikke har noget i deres procesbeskrivelsesfelter, der kører på deres computere, bliver forståeligt nok bekymrede over sikkerheden på deres computere og deres computers ressourcer. Når det er tilfældet, ender disse brugere med at undre sig over hvad NVVSVC.EXE er, og om det skal fjernes eller i det mindste deaktiveres.

En ting skal gøres klart lige uden for flagermusen - NVIDIA, som næsten alle andre virksomheder, udleverer ikke forretningshemmeligheder, så vi ved ikke PRÆCIS hvad formålet med NVVSVC.EXE processen er. At finde ud af det ville kræve omfattende reverse engineering af processen. Vi har dog en anstændig idé om, hvad NVVSVC.EXE processen gør. Fra det, forbrugerne ved i øjeblikket, er det blevet udledt, at NVXDSYNC.EXE processen er ansvarlig for gengivelse af 3D-grafik, og for at denne proces kan køre, er det nødvendigt for NVVSVC.EXE proces, der skal køre. Hertil kommer, at NVVSVC.EXE processen har også vist sig at være på en eller anden måde ansvarlig for, hvordan NVIDIA-kontrolpanelet fungerer (indstillingspanelet, som NVIDIA-brugere bruger til at konfigurere deres grafikkortindstillinger).

Nu hvor du kender NVVSVC.EXE proces er en egentlig NVIDIA-proces, der grundlæggende er vigtig, hvis du vil have dit NVIDIA-grafikkort til at fungere bedst muligt, du kan sandsynligvis udlede, at det at fjerne processen fra din computer eller på anden måde deaktivere det og forhindre det i at køre, vil ikke gøre noget for din computer og vil i virkeligheden skade det i stedet. Hvad angår mange brugere, når det kommer til processer som f.eks NVVSVC.EXE processen er, at de bruger computerressourcer, så de måske rod i deres computere. Nå, den brøkdel af computerressourcer, der bruges af NVVSVC.EXE processen er ganske minimal og er ikke nok til at forårsage nogen skade eller anden form for hindring for enhver computer, så længe processen kører som den skal. Det NVVSVC.EXE processen, alene og mens den fungerer som den skal, vil det ikke sænke din computer på nogen måde.

Desværre findes der et problem, der står over for brugere af NVIDIA-grafikkort, hvor deres grafikdrivere eller en anden synder forårsager NVVSVC.EXE proces for at begynde at bruge absurd store mængder computerressourcer såsom processorkraft og RAM. Men selv i sådanne tilfælde deaktivering af NVVSVC.EXE processen er ikke vejen at gå, da det vil forårsage din computer mere skade end godt. I stedet er der specialiserede løsninger designet specielt til at hjælpe brugere, der er ramt af dette problem, med at slippe af med det, og de absolut mest effektive findes i denne vejledning.