Vejledninger

LØST: Fejl 0xe8000003 på iTunes, når du tilslutter iPod / iPad / iPhone

iTunes er den officielle computersuite for alle enheder Apple. Når det er tilfældet, er iTunes ikke kun tilgængeligt til Apple-computere, men kan også installeres og bruges på computere, der kører på Windows-operativsystemet. I Windows, når iTunes ikke opretter forbindelse til en Apple-enhed på grund af en ukendt fejl, viser den en fejlmeddelelse, der indeholder en fejlkode, der begynder med "0xe". Når iTunes ikke opretter forbindelse til en Apple-enhed på grund af en ukendt fejl, viser den fejlkoden “0xe8000003”. Denne fejlkode ledsages af følgende fejlmeddelelse:

"ITunes kunne ikke oprette forbindelse til denne iPhone / iPod eller iPad, fordi der opstod en ukendt fejl."

I nogle tilfælde får genstart af en Windows-computer, der er berørt af dette problem, iTunes til at oprette forbindelse til Apple-enheden. Det virkelige problem begynder dog, når en simpel genstart ikke løser dette problem. Hvis du ikke kunne løse dette problem ved at genstarte din Windows-computer, er følgende de to løsninger, der har vist sig at være de mest effektive mod dette problem:

Løsning 1: Nulstil din Lockdown-mappe

Lockdown-mappen er en skjult og beskyttet mappe, der findes på alle computere, hvor iTunes er installeret - inklusive Windows-computere. Lockdown-mappen indeholder alle former for midlertidige data, der hovedsagelig vedrører synkronisering af dine Apple-enheder med din computers iTunes. En løsning på dette problem, der fungerer for mange mennesker, der er berørt af det, er at nulstille din computers Lockdown-mappe ved at slette den. Bare rolig - når du har slettet Lockdown-mappen, nulstilles den og genskabes næsten med det samme. For at bruge denne løsning til at prøve at slippe af med dette problem skal du:

 1. Afbryd alle Apple-enheder, der i øjeblikket er forbundet til din computer.Afslut
 2. Trykke Windows-logo tast + R at åbne en Løb
 3. Type % Programdata% ind i Løb dialog og tryk på Gå ind:
 4. Find og dobbeltklik på mappen med titlen Æble for at åbne den.
 5. Find og højreklik på en mappe med navnet Nedlukning.
 6. Klik på Slet i genvejsmenuen.
 7. Bekræft handlingen i den resulterende popup.
 8. Genstart din computer, og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 2: Afinstaller iTunes og alle dets komponenter, og geninstaller det derefter

Hvis Løsning 1 fungerede ikke for dig, der er en anden meget effektiv løsning, som du kan bruge - afinstaller iTunes og alle dets komponenter og geninstaller det derefter. Afinstallation og geninstallation af iTunes, så kedelig en proces, som det kan vise sig at være, har formået at løse dette problem for de fleste iTunes-brugere, der er blevet berørt af det. Det skal dog bemærkes, at du ikke bare kan afinstallere iTunes ved at navigere til tilføje eller fjerne programmer i Kontrolpanel og afinstallere det. Du bliver nødt til at udføre en hel del trin i en bestemt rækkefølge for at afinstallere iTunes fra din computer med succes og fuldstændigt, så det kan geninstalleres fra bunden.

Fase 1: Afinstallation af iTunes og relaterede komponenter

 1. Hold Windows-nøgle og Tryk på R. Typeappwiz.cplog klik på OK.
 2. Fra listen over programmer, der er installeret på din computer, en efter en i nøjagtig samme rækkefølge, som de er anført i, skal du højreklikke på følgende programmer, klikke på Afinstaller og gå gennem afinstallationsguiden:
 • iTunes
 • Apple-softwareopdatering
 • Apple Mobile Device Support
 • Bonjour
 • Apple Application Support 32-bit (hvis til stede)
 • Apple Application Support 64-bit (er til stede)
 • iCloud

Genstart computeren bagefter, og kontroller, om problemet fortsætter.

Fase 2: Sørg for, at iTunes og relaterede komponenter ikke efterlod nogen filer

 1. Trykke Windows-logo tast + R at åbne en Løb
 2. Type %Programfiler% ind i Løb dialog og tryk på Gå ind.
 3. Find og højreklik en efter en på følgende mapper (hvis de findes), klik på Slet og bekræft handlingen:
 • iTunes
 • Bonjour
 • iPod
 1. Dobbeltklik derefter på Fælles filer mappe for at åbne den.
 2. Dobbeltklik på Æble mappe for at åbne den.
 3. Find og højreklik på følgende mapper en efter en (hvis de findes), klik på Slet og bekræft handlingen:
 • Support til mobilenheder
 • Apple Application Support
 • CoreFP

  Bemærk: Hvis din computer kører på en 64-bit version af Windows, bliver du nødt til at gentage trin 3-6 i Programfiler (x86) mappe placeret i partitionen på din harddisk, der huser din Windows-installation (i de fleste tilfælde er denne partition Lokal disk C).

 1. Gå til din desktop, højreklik på Skraldespand, Klik på Tom papirkurv i kontekstmenuen, og bekræft handlingen i den resulterende popup.
 2. Genstart din computer.

Fase 3: Geninstallation af iTunes

Når du er færdig med faser 1 og 2, har du med succes fjernet alle spor af iTunes og dens relaterede komponenter fra din computer. Hvis du vil downloade installationsprogrammet til den nyeste version af iTunes, skal du klikke her, og når webstedet indlæses, skal du klikke på download den nyeste version link. Klik på den næste side Hent nu knappen, og din download skal begynde. Når du har downloadet installationsprogrammet til den nyeste version af iTunes, skal du starte det (ved at navigere til og dobbeltklikke på det) og gå igennem installationsguiden til iTunes helt til slutningen. Efter installationen af ​​iTunes skal du ikke længere mødes med fejlkode 0xe8000003, når du prøver at forbinde din iPhone til din Windows-computer.