Vejledninger

Fix: Microsoft Office Professional Plus 2016 opstod en fejl under installationen

Microsoft Office 2016 blev faktisk slags berygtet med “Microsoft Office Professional Plus 2016 stødte på en fejl under installationen”Fejlmeddelelse, der opstår under installationen uden yderligere information.

Da dette er et betalt program, blev folk rasende over Microsoft, når det kom til at løse problemet, men de reagerede ikke. Imidlertid lykkedes andre brugere, der er stødt på det samme problem, nemt at løse det ved hjælp af flere forskellige metoder, og de delte det for alle at se. Vi har samlet disse metoder og præsenteret dem trin for trin, så sørg for at følge nedenstående løsninger for at kunne løse problemet.

Hvad forårsager meddelelsen "Microsoft Office Professional Plus 2016 opstod en fejl under installationen"?

Listen over alle mulige årsager er ikke så lang, men den indeholder bestemt alt, hvad der muligvis er gået galt på din computer, hvilket får installationen til at mislykkes hver gang. Sørg for at tjekke listen nedenfor, da det hjælper dig med at identificere den passende metode hurtigere:

 • Opgaveplanlægningsfejl vedrørende Microsoft Office er ret berygtet, og det er den førende årsag til dette problem. Simpelthen at slette alle Microsoft Office-data fra Task Scheduler er den bedste måde at løse problemet på. Det kan gøres manuelt eller ved at slette en registreringsdatabasepost.
 • EN Microsoft-relateret mappe kan indeholde gået i stykkerfiler. Omdøb mappen for at genskabe den let.
 • Andre tjenester eller programmer kan blande med Microsoft Office-installationen, og det er bedst at deaktivere alt ved at starte i Clean Boot.

Løsning 1: Afinstaller alle Office-relaterede programmer og slet dets data i Task Scheduler

Dette er den første metode, du skal prøve, da det sandsynligvis er den, som de fleste brugere har fundet succes, da det har fungeret i deres scenarie, og det skal også fungere for dig. Afinstallation af alle Office-relaterede programmer er også en god måde at begynde at løse problemet på, selv uden anden del.

Følg stadig instruktionerne i denne artikel nøje og kontroller, om fejlmeddelelsen “Microsoft Office Professional Plus 2016 stødte på en fejl under opsætningen” stadig vises.

 1. Klik på startmenuknappen, og åbn Kontrolpanel ved søger for lige der. Du kan også klikke på det tandhjulsformede ikon for at åbne appen Indstillinger, hvis dit operativsystem er Windows 10
 2. I kontrolpanelet skal du skifte til Se som mulighed for at Kategori øverst til højre og klik på Afinstaller et program under afsnittet Programmer nederst i vinduet Kontrolpanel.
 1. Hvis du bruger appen Indstillinger på Windows 10, skal du bare klikke på Apps skal straks åbne en liste over alle installerede programmer på din pc.
 2. Find alle Microsoft Office-poster i Kontrolpanel eller Indstillinger, og klik på Afinstaller, når du har klikket på det en gang. Du bemærker muligvis, at der er flere forskellige versioner af programmet. Du bliver nødt til at notere dem og gentage afinstallationsprocessen for hver enkelt af dem.
 1. Det kan være nødvendigt at bekræfte nogle dialogbokse og følge instruktionerne, der vises sammen med afinstallationsguiden.
 2. Klik på Udfør, når afinstallationsprogrammet er færdig med processen, og gentag afinstallationsprocessen for alle poster.

Den anden del af løsningen er relateret til Task Scheduler.

 1. Åben Kontrolpanel ved at finde den i menuen Start. Du kan også søge efter det ved hjælp af Start-menuens søgeknap.
 2. Når kontrolpanelets vindue åbnes, skal du ændre indstillingen "Vis efter" øverst til højre i vinduet til "Store ikoner" og rulle ned, indtil du finder posten Administrative værktøjer. Klik på den, og find den Opgaveplanlægning. Klik på den for også at åbne den.
 1. Mappen er placeret under Task Scheduler Library >> Microsoft >> Office. Venstreklik på Office-mappen og kontroller Handlinger vindue i højre side af skærmen. Find Slet mappe skal du klikke på den og vælge ja, når du bliver bedt om at bekræfte dit valg. Genstart computeren, og kontroller, om fejlmeddelelsen stadig vises.

Løsning 2: Slet en registreringsdatabasepost

Denne metode skal først afprøves, efter at du har forsøgt at løse problemet ved hjælp af løsning 1, og den ikke fungerer. Nogle brugere klagede over, at ovenstående metode ikke hjalp, og det lykkedes dem kun at løse problemet ved at slette en bestemt registreringsdatabasepost relateret til Task Scheduler og Microsoft Office. Der er også undertiden ingen Office-mappe i Task Scheduler, men mappen er tilgængelig i registreringsdatabasen. Tjek det nedenfor!

 1. Da du skal slette en registreringsdatabasenøgle, anbefaler vi, at du tjekker denne artikel, som vi har offentliggjort, for at sikkerhedskopiere din registreringsdatabase sikkert for at forhindre andre problemer. Der vil stadig ikke være noget galt, hvis du følger trinene omhyggeligt og korrekt.
 2. Åbn Registreringseditor vindue ved at skrive "regedit" i enten søgefeltet, Start-menuen eller dialogboksen Kør, som du kan få adgang til med Windows-nøgle + R tastekombination.
 1. Naviger til følgende nøgle i din registreringsdatabase ved at navigere i venstre rude:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ WindowsNT \ CurrentVersion \ Schedule \ TaskCache \ Tree \ Microsoft

 1. Klik på denne tast og prøv at finde en nøgle med navnet Kontor inde i Microsoft-nøglen. Højreklik på det, og vælg Slet indstilling fra genvejsmenuen. Bekræft enhver dialogboks, der muligvis vises.
 2. Kontroller, om fejlmeddelelsen stadig vises efter genstart af computeren.

Løsning 3: Omdøb Microsoft Hjælp-mappen

Omdøbning af Microsoft Help-mappen i ProgramData-mappen vil effektivt få Microsoft Office-installationen til at genskabe den og muligvis fjerne alle defekte eller ødelagte filer. Denne metode er enkel, og den har hjulpet brugere, der prøvede andre metoder og mislykkedes. Hvis det ikke virker, kan du prøve at genskabe løsning 1 og 2 efter at have udført nedenstående trin:

 1. Naviger til følgende placering på din computer ved at åbne Windows Stifinder og klikke på Denne pc:

C: \ ProgramData

 1. Hvis du ikke kan se mappen ProgramData, skal du muligvis aktivere den mulighed, der giver dig mulighed for at se skjulte filer og mapper. Klik på fanen "Vis" i File Explorer's menu, og klik på afkrydsningsfeltet "Skjulte emner" i sektionen Vis / skjul.
 1. Find Microsoft Help-mappen indeni, højreklik på den, og vælg Omdøb-indstillingen i genvejsmenuen. Skift navn til 'Microsoft Help.old' eller lignende, og anvend ændringerne. Kontroller, om det samme problem vises efter geninstallation af Microsoft Office Professional Plus 2016-installationen!

Løsning 4: Installer Microsoft Office i Clean Boot-tilstand

Der er forskellige andre programmer og tjenester, som kan påvirke installationen af ​​Microsoft Office-pakken. I de fleste tilfælde er årsagen det antivirusprogram, du har installeret, og du kan prøve at deaktivere det, mens installationen kører. For at sikre, at intet kan forstyrre installationen, anbefaler vi dog, at du renser boot, som deaktiverer opstart af alle programmer og tjenester, der ikke er fra Microsoft. Når du er færdig med succes, kan du vende tilbage til normal tilstand.

 1. Brug Windows + R tastekombination på dit tastatur. I Løb dialogboks type MSCONFIG og klik på OK.
 2. Klik på fanen Boot, og fjern markeringen af ​​indstillingen Safe Boot (hvis dette er markeret).
 1. Under fanen Generelt i det samme vindue skal du klikke for at vælge Selektiv opstart , og klik derefter på for at rydde Indlæs startgenstande afkrydsningsfelt for at sikre, at det ikke er markeret.
 2. Under Tjenester Klik på for at vælge Skjul alle Microsoft-tjenester afkrydsningsfelt, og klik derefter på Slå alt fra.
 1. Klik på fanen Startup Åbn Jobliste. I vinduet Jobliste under fanen Start, skal du højreklikke på hvert startelement, der er aktiveret, og vælge Deaktiver.
 1. Efter dette skal du genstarte din computer for at gå i Clean Boot-tilstand og prøv at køre installationsprocessen nu. Når den er færdig, skal du ændre de ændringer, du har foretaget i trin 3-5, og genstarte computeren igen.