Vejledninger

Sådan finder du din iPhones IP-adresse

Hver iPhone har en unik IP-adresse. Det er en identifikator, der tillader overførsel af oplysninger til og fra din enhed via en Wi-Fi-forbindelse. Hvis dette lyder forvirrende for dig, skal du tænke på det som din iPhones hjemmepostadresse. IP-adressen er lige som en fysisk adresse, men den dirigeres til din iPhones hukommelse. Digitale oplysninger kommer til din enheds lager via den adresse. Hver enhed, der kan oprette forbindelse til internettet, har en unik IP-adresse.

Der kan være specifikke situationer, hvor du bliver nødt til at finde IP-adressen på din iPhone, iPad eller iPod Touch. Sådan gør du det.

Sådan finder du din iPhones IP-adresse?

Proceduren til at finde din iPhones IP-adresse er ret enkel. Du bliver dog nødt til at gentage det når som helst, du vil SSH til din enhed. Her er de detaljerede trin.

Trin # 1 Indstillinger App

Åben det Indstillinger app på din iPhone, iPad eller iPod Touch.

Trin#2 Tap på Wi-Fi

Finde det Wi-Fi-sektion og tryk pådet.

Trin#3 Vælg dit netværk

Hvis det ikke allerede er valgt. Nu, tryk på på den blåjeg”Ikon ud for dit netværks navn.

Trin # 4 Se IP-adresse

Nu vil du se en side, der viser forskellige oplysninger. Det andet felt i sektionen IPV4-ADRESSE er IP-adresse. Og nummeret i dette felt er din iPhones IP-adresse. Det skal være sådan noget: 10.0.2.25. Siple, gør det?

At kende din iDevices IP-adresse er nyttigt til en række ting. Du kan bruge den til at justere båndbreddens indstillinger på en router, overføre filer direkte til din enhed, bruge SSH til at oprette forbindelse til en iPhone.