Vejledninger

Fix: Hentning af data 'Vent et par sekunder, og prøv at klippe eller kopiere igen'

Nogle brugere har rapporteret at få“Henter data. Vent et par sekunder, og prøv at klippe eller kopiere igen. ”fejl, når du prøver at kopiere eller klippe data fra Excel Web-appen til en anden applikation. Denne særlige fejl vises i applikationen i stedet for de faktiske oplysninger, der blev kopieret.

Bemærk: Dette særlige problem vides også at ske, når brugeren forsøger at kopiere fra en Online Office-version af Excel til en desktopversion. Selvom problemet er blevet rapporteret løbende i flere år nu, blev der aldrig frigivet hotfixes eller patches af Microsoft.

Hvis du i øjeblikket kæmper med dette særlige problem, kan nedenstående metoder måske hjælpe. Det lykkedes os at identificere 3 forskellige metoder, der gjorde det muligt for brugere i en lignende situation at komme forbi dette særlige problem. Følg den løsning, der virker mere tiltalende for din situation.

Metode 1: Fravælg tekst, og kopier> Indsæt igen (midlertidig)

Den hurtigste løsning til dette særlige problem er at fravælge alt, vent et par sekunder og kopier derefter cellerne igen og forbi dem i den eksterne applikation. Mens dette normalt er effektivt til at eliminere“Henter data. Vent et par sekunder, og prøv at klippe eller kopiere igen. ”, denne løsning vil sandsynligvis vise sig at være midlertidig.

Hvis du leder efter en mere permanent løsning, skal du fortsætte med de to metoder nedenfor.

Metode 2: Åbning med desktopversionen af ​​Excel

Nogle brugere har været i stand til at omgå dette problem ved at eksportere filen fra webappen og derefter åbne den med Desktop-versionen. Når det er lykkedes dig at åbne filen med desktopversionen, kan du klippe og indsætte frit uden“Henter data. Vent et par sekunder, og prøv at klippe eller kopiere igen. ”fejl.

Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

  1. I Excel Web App (eller ark), gå til Fil> Gem som (Download som) >Microsoft Excel.

  2. Når filen er downloadet, skal du åbne den med desktopversionen af ​​Excel. Du skal derefter være i stand til at kopiere og indsætte uden “Henter data. Vent et par sekunder, og prøv at klippe eller kopiere igen. ”fejl.

Hvis denne metode ikke lykkes, eller du føler, at trinnene besejrer formålet med at bruge Excel-webappen, skal du fortsætte med Metode 2.

Metode 3: Brug af en anden webbrowser

Nogle brugere har været i stand til at omgå dette problem ved at ændre webbrowseren. Efter sigende er dette problem meget mere almindeligt med IE (Internet Explorer) og Edge. Prøv at undgå“Henter data. Vent et par sekunder, og prøv at klippe eller kopiere igen. ”fejl ved at bruge en anden browser fra tredjepart.

Overvej at bruge Google Chrome eller Firefox og se om problemet gentages.