Vejledninger

FIX: iw3mp.exe er stoppet med at arbejde

Call of Duty 4: Modern Warfare er et populært first-person shooter-videospil baseret på begivenhederne, der opstod under verdenskrig ll. Dette spil kan spilles både i en enkelt spiller eller en multi-player-tilstand. Det kører dog godt på en enkelt afspiller-tilstand, men der er nogle problemer, når du skifter til multi-player-tilstand. Mange spillere har rapporteret og oplever et nedbrud, hvor de modtager en fejlmeddelelse om “Iw3mp.exe har stoppet med at arbejde” mens du spiller eller slutter dig til en server i dette spil.

Følgende er nogle foreslåede løsninger til løsning af denne fejl afhængigt af dine systemkonfigurationer:

Metode 1: Geninstallation af spillet

Det første skridt ville være at geninstallere spillet. Du kan gøre dette via dit installationsmedie, der følger med disken. Det er ikke nødvendigt at afinstallere spillet, bare overskrid opsætningen, så det kan omskrive filer og reparere de korrupte filer. Hvis dette ikke hjælper, skal du bruge Revo Uninstaller til at afinstallere spillet fuldstændigt, og ved hjælp af Revo's Advanced Feature afinstallerer du venstre overs og spor. Når dette er gjort, skal du fortsætte med geninstallationen.

Metode 2: Aktivering af stereomix

Klik på Start, og skriv lyd i søgefeltet. Vælg derefterLydfra de viste søgeresultater. Gå til fanen Optagelse, vælg Indspilning fanen. Højreklik inden for denne rude, og vælgVis deaktiverede enheder.

Herfra,Aktiver Stereomix. Klik på Okay og Afslut.

Metode 3: Problemer med lydkortdriver

Nogle gange er problemet forårsaget af beskadigede lyd- / lyddrivere. Hvis ovenstående to metoder ikke hjalp, skal du afinstallere driveren, genstarte systemet. Driveren registreres og installeres automatisk. Hvis ikke, skal du besøge producentens websted og downloade de nyeste tørretumblere til dit operativsystem. Hold Windows-tast og tryk på R.Ikør dialog,typehdwwiz.cpl.Rul ned til lyde, video- og spilcontrollere,højreklik på din lydkortdriver og vælg Afinstaller. Genstart derefter pc'en.

Metode 4: Omdøbning af mssmp3.asi-fil

Gå til

C: \ Programfiler> Activision> Call of Duty 4 - Modern Warfare> Miles-mappen

Hvis du ikke kan finde det i C: \ Programfiler \, så kig ind C: \ Program Files (x86) \

Find filen mssmp3.asi, og omdøb den til mssmp3.bak