Vejledninger

Fix: Fejlkode 0x80072746 på Windows 10

Det fejl 0x80072746 angiver, at en eksisterende forbindelse blev lukket med tvang af den eksterne vært. Denne fejl opstår typisk i Windows Mail-appen, når brugere prøver at synkronisere applikationen for at se de nye e-mails. Normalt ser brugerne meddelelsen “Vi har problemer med at downloade meddelelser. Sørg for, at du har en forbindelse, og at dine kontooplysninger er korrekte, og prøv derefter igen”Efterfulgt af0x80072746 fejl kode.Nogle brugere har stødt på dette problem, når de bruger en VPN-forbindelse fra Outlook (eller lignende e-mail-klient) til Windows Mail. Hvis problemet kun sker på en VPN-forbindelse, er det sandsynligvis fordi servermaskincertifikatet, der er bundet til HTTPS, ikke gælder på VPN-serveren, eller servermaskincertifikatet ikke er installeret på VPN-serveren.

Hvis du ikke bruger en VPN-forbindelse for at beskytte dit privatliv, er der stor chance for, at fejlkoden skyldes en ekstern firewall. Mens den indbyggede firewall (Windows Defender Firewall) ikke vil forårsage problemer med e-mail-appen, er BitDefender og AVG kendt for at forårsage dette særlige problem.

Hvis du i øjeblikket kæmper med dette problem, skal du starte fejlfinding med udvælgelsen af ​​mulige rettelser nedenfor. Følg hver metode i rækkefølge, indtil du finder en løsning, der fungerer for dig.

Bemærk: Hvis du kun støder på dette problem, mens du bruger VPN / proxy, skal du henvende dig til din tjenesteudbyder for specifikke fejlfindingsvejledninger.

Metode 1: Opret din konto manuelt

Hvis du bruger en e-mail-klient, der er mindre populær (som TalkTalk, GoDaddy eller en e-mail, der leveres af virksomheden), er Windows-klienten muligvis ikke fortrolig med de relevante automatiske indstillinger. I dette tilfælde ville løsningen være at slå de manuelle indstillinger til POP & IMAP op og konfigurere opsæt din e-mail-konto manuelt i Windows Mail-klienten. Her er en hurtig guide gennem det hele:

 1. Åbn din Windows Mail-klient, klik på ikonet for indstillinger og vælg Administrer konti.

 2. I Administrer konti klik på den konto, der har forårsaget problemer, og vælg Ændre indstillinger.

 3. I Bruger indstillinger, Klik på Fjern denne konto fra din enhed under Slet konto og ramte Slet igen for at bekræfte.

 4. Når kontoen er blevet fjernet, skal du gå til din e-mail-udbyders websted og kopiere de manuelle indstillinger for IMAP (eller POP3, hvis IMAP ikke er tilgængelig).
 5. Gå tilbage til Windows Mail-klienten, klik på indstillingsikonet og gå til Administrer konti> Tilføj konto.

 6. I Tilføj en konto vindue, rul ned og klik på Avanceret opsætning.

 7. Vælge Internet-e-mail og begynd at tilføje dine legitimationsoplysninger og manuelle indstillinger for IMAP som du tidligere hentede fra din e-mail-udbyder.

 8. Når du har konfigureret de manuelle indstillinger, skal du klikke på Log ind og se om din e-mail-klient er i stand til at synkronisere de resterende meddelelser.

Hvis du stadig ikke er i stand til at synkronisere dine e-mails og modtage den samme 0x80072746 fejl,flytte til Metode 2.

Metode 2: Tillad svchost.exe i din tredjeparts Firewall

Hvis du bruger en ekstern firewall, er der stor chance for, at den er ansvarlig for0x80072746 fejl. For at bekræfte dette skal du midlertidigt deaktivere din firewall, åbne Windows Mail-klienten igen og se, om du er i stand til at synkronisere uden0x80072746 fejl.Hvis du er, betyder det, at din eksterne firewall forhindrer forbindelsen mellem din e-mail-klient og e-mail-serveren.

En af måderne du kan afhjælpe dette problem er ved at tillade Svchost.exe i dine firewallindstillinger. Som du sandsynligvis forestiller dig, vil disse nøjagtige trin til at gøre dette være forskellige afhængigt af din firewall-løsning. De fleste firewall-løsninger har dog en Tillad / udelukkelse liste i deres applikationsindstillinger. Når du har fundet det, skal du trykke på Tilføje knap, naviger til C: \ Windows \ system32 og tillad svchost.exe.

Enkelt gang Svchost er tilladt i dine Firewall-indstillinger, vend tilbage til Windows Mail-klienten og se om du er i stand til at synkronisere dine e-mails uden0x80072746 fejl.Hvis du stadig støder på det samme problem, skal du gå til den næste metode.

Bemærk: Tillader svchost.exe i din firewall vil sandsynligvis løse problemet, men det kan potentielt åbne dit system for visse sikkerhedsudnyttelser.

Metode 3: Indstil netværkstype til Trusted Network (BitDefender)

Hvis du bruger BitDefenders firewall, kan du løse problemet og fjerne0x80072746 fejl ved at ændre Firewall / adapter indstillinger fra Hjemmekontor til Tillidsfuld.

For at gøre dette skal du åbne BitDefender, gå til AV-indstillinger og klikke på Adaptere fanen. Brug derefter rullemenuen, der er knyttet til din Lokalforbindelsefor at ændre Netværkstype til Tillidsfuld.

Når du har indstillet din Lokalforbindelse til Tillidsfuld, genstart Windows Mail-klienten og se, at den nu kan synkroniseres korrekt. Hvis du ikke bruger en af ​​de to metoder nedenfor.

Bemærk: Hvis du har en anden ekstern firewall, kan du muligvis finde de tilsvarende indstillinger for dem i BitDefender.

Metode 4: Brug af Windows Defender Firewall

Afhængigt af din firewalludbyder kan du muligvis ikke følge de seneste to metoder for at forhindre din firewall i at afbryde forbindelsen mellem Windows mail og e-mail-serveren. I dette tilfælde kan du deaktivere din tredjeparts firewall helt og bruge Windows Defender Firewall. Windows Defender'S firewall fungerer perfekt sammen med Post og kræver ikke yderligere tweaks.

Bemærk: Hvis du ikke vil slippe af med din AV-sikkerhedssuite, kan du fortsætte med at bruge den, bare sørg for at deaktivere firewallen fra den.

Hvis du beslutter at deaktivere din tredjeparts firewall, skal du huske, at du sandsynligvis bliver nødt til at tilføje e-mail-klienten igen, for at synkroniseringen fortsætter med at fungere. Her er en trinvis vejledning gennem det hele:

 1. Deaktiver den eksterne firewall, eller afinstaller sikkerhedspakken fra dit system.
 2. Åbn din Windows Mail-klient, klik på ikonet for indstillinger og vælg Administrer konti.

 3. I Administrer konti klik på den konto, der har forårsaget problemer, og vælg Ændre indstillinger.

 4. I Bruger indstillinger, Klik på Fjern denne konto fra din enhed under Slet konto og ramte Slet igen for at bekræfte.

 5. Gå tilbage til Windows Mail-klienten, klik på indstillingsikonet og gå til Administrer konti> Tilføj konto og tilføj den respektive e-mail-klient igen.

 6. Aktiver Defenders Firewall ved at åbne et Run-vindue (Windows-tast + R) og skrive “wf.msc“. Hit Gå indat åbne Windows Defender Firewall med avanceret sikkerhed.

 7. Rul helt ned i Oversigt fanen og klik på Windows Defender Firewall-egenskaber. Gå derefter til Domæne profil og indstil Firewall-tilstand til På. Afslut det ved at klikke Ansøge.