Vejledninger

Sådan løses Assassin's Creed Origins nedbrud og fryser

Assassin's Creed Origins er en del af nogle af de mest succesrige spilfranchises nogensinde. Spillet er et åbent, historisk, eventyr- og stealth-mesterværk, men mange mennesker kæmper med at åbne spillet og spille det normalt på grund af konstante nedbrud.

Dette er et stort problem, og det vises i forskellige versioner af Windows. Imidlertid kan det nedbrudte problem løses ved hjælp af flere metoder, der har fungeret for mange brugere online. Nogle metoder er lettere og andre er vanskelige, men hver har en god chance for at løse dit problem permanent!

Hvad får Assassin's Creed Origins til at gå ned?

Den mest almindelige årsag er en NVIDIA-indstilling kaldet FXAA, som ikke understøttes fuldt ud af alle spil. Desuden kan flere nyere NVIDIA-drivere ikke håndtere spillet korrekt, og du skal muligvis bruge nogle af de ældre drivere. Endelig skal visse midlertidige filer på din computer slettes for at forhindre nedbrud, som flere brugere har foreslået.

Løsning 1: Deaktiver FXAA i NVIDIA-kontrolpanel

Fast Approximate Anti-Aliasing (FXAA) er en NVIDIA-teknologi, der bruger mindre computerkraft end den konventionelle Anti-Aliasing, men det kan undertiden forårsage problemer med forskellige spil, herunder Assassin's Creed Origins. Indstillingen kan ændres på et globalt niveau eller for et specifikt spil, så sørg for at følge nedenstående trin for at gøre det.

 1. Højreklik på dit skrivebord, og vælg indstillingen NVIDIA-kontrolpanel i rullemenuen, eller dobbeltklik på NVIDIA-ikonet i proceslinjen. NVIDIA-kontrolpanelet er også tilgængeligt i det almindelige kontrolpanel.
 1. Under afsnittet 3D-indstillinger i venstre navigationsrude skal du klikke på Administrer 3D-indstillinger i venstre navigationsrude og navigere til fanen Programindstillinger.
 2. Klik på Tilføj og sørg for at gennemse din pc for den eksekverbare fil, der bruges til at starte Black Ops 2. Den nemmeste måde ville være at højreklikke på spillets genvej på skrivebordet og vælge indstillingen Åbn filplacering, som også vælger den ønskede eksekverbar.
 3. Alternativt kan Steam-brugere åbne Steam, navigere til fanen Bibliotek, højreklikke på Black Ops 2-posten og vælge Egenskaber >> Lokale filer >> Gennemse lokale filer for at finde ud af den rigtige mappe.
 1. Du kan også gennemse manuelt, hvis du ved, hvor du har installeret spillet. Det er installeret til C >> Programfiler som standard. Under sektionen Indstillinger skal du kigge efter posten "Antialiasing - FXAA" og klikke på pilen til højre. Sæt det fra, og bekræft dine ændringer.
 2. Kontroller, om Assassin's Creed Origins-nedbrud er forsvundet, efter du har genstartet din computer og genstart spillet.

Løsning 2: Opdater eller rul NVIDIAs drivere tilbage

Masser af nyere NVIDIA-drivere har kæmpet for at forhindre spillet i at gå ned, og mange brugere sagde faktisk, at rullende deres driver tilbage til 388.71 var i stand til at løse deres problem. Vi anbefaler, at du også prøver denne version af NVIDIA's driver. Du kan også prøve den nyeste driver, hvis denne ikke fungerer!

 1. Klik på startmenuknappen, skriv "Enhedshåndtering" bagefter, og vælg den på listen over tilgængelige resultater ved blot at klikke på den første. Du kan også trykke på Windows-nøgle + R-nøglekombinationen for at åbne dialogboksen Kør. Indtast “devmgmt.msc” i dialogboksen, og klik på OK for at køre den.
 1. Da det er den grafikkortdriver, du vil opdatere på din computer, skal du udvide afsnittet Displayadaptere, højreklikke på dit grafikkort og vælge indstillingen Afinstaller enhed.
 1. Bekræft eventuelle dialoger eller beder, der kan bede dig om at bekræfte afinstallationen af ​​den aktuelle grafiske enhedsdriver og vente på, at processen er afsluttet.
 2. Se efter din grafikkortdriver på NVIDIAs websted. Indtast de nødvendige oplysninger om kortet og dit operativsystem, og klik på Søg.
 1. En liste over alle tilgængelige drivere skal vises. Sørg for at rulle ned, indtil du når 388.71-posten, klik på dens navn og Download-knappen bagefter. Gem det på din computer, åbn det og følg instruktionerne på skærmen for at installere det. Kontroller, om AC: Origins stadig går ned!

Løsning 3: Slet midlertidige filer fra din computer

Denne nemme løsning har fungeret for mange mennesker, og det er ret simpelt at gøre. Stadig løser det ikke problemet fuldstændigt i alle tilfælde, men det påvirker ikke din oplevelse, og det kan endda forhindre, at andre problemer opstår på din computer.

Temp-mappen findes på din computer, og den er vært for midlertidige filer, der bruges af forskellige programmer. Disse filer kan helt sikkert hober sig op og forårsage forskellige problemer. Din bedste chance er at bare slette dem og kontrollere, om Assassin's Creed Origins crash fortsætter.

 1. Du kan bruge Windows Logo Key + R-tastekombination for at åbne dialogboksen Kør. Indtast "% temp%" i den dialogboks, der vises, og klik på OK, eller tryk på Enter-tasten for at åbne Temp-mappen.
 1. Alternativt kan du åbne File Explorer på din computer og navigere til mappen manuelt. Åbn denne pc eller denne computer, og åbn din lokale disk.
 2. Naviger til brugere >>> Dit brugernavn >> AppData >> Lokalt >> Temp. Hvis du ikke kan se AppData-mappen, skal du klikke på fanen "Vis" i File Explorer-menuen og klikke på afkrydsningsfeltet "Skjulte emner" i afsnittet Vis / skjul.
 1. Slet så mange filer som muligt fra Temp-mappen og kontroller, om Assassin's Creed-oprindelsen fortsætter med at gå ned.