Vejledninger

Fix: PSO2 Phantasy Star Online-fejl 602

Phantasy Star Online 2 er en Sega-udgivet efterfølger til både Phantasy Star Online og Phantasy Star Universe. Det er et MMORPG-spil, og det blev oprindeligt udgivet i Japan i 2012. Da det var gratis at downloade og spille, blev det meget populært.

Det var dog ikke kun populært i Japan. Da den havde en meget interessant spillestil, blev den også populær over hele verden med spillere, der ty til VPN og proxies for at kunne spille. På et tidspunkt var der en plan for en international lancering, hvor SEGA angiveligt havde en engelsk version klar til lancering. Denne version blev til sidst annulleret og efterlod mange spillere frustrerede.

Selvom spillet havde et fremragende ry, er det ikke at sige, at det er fejlfrit. Der er mange fejlkoder, der rammer spillere på et eller andet tidspunkt, men en af ​​de mest almindelige var Fejl 602. Da uanset placering, du spiller den japanske version, er fejlmeddelelsen ekstremt vanskelig at forstå. Hvis du er en international spiller, der ikke kan japansk, kan du sidde fast her i et stykke tid. Heldigvis er der spillere, der har fundet en oversættelse og set, hvad problemet skyldes.

Hvad forårsager PSO2-fejl 602?

Så simpelt som det lyder, ligger problemet ikapitalisering.Selvom du måske har lavet dit SEGA-ID med nogle store bogstaver, accepterer spillets system dem ikke. Derfor, når du prøver at logge på med dit SEGA ID og indtaste disse store bogstaver, giver spillet dig den fejl og nægter at logge dig på. Værst af alt? Medmindre du kender japansk, ved du ikke, hvad problemet er. Dette er faktisk en simpel ting at rette. Hvorfor SEGA ikke har gjort noget for at løse problemet ligger uden for os. Det er meget frustrerende, især for internationale spillere.

Log ind med dit SEGA ID alt med små bogstaver

Heldigvis er dette et ret simpelt problem. Løsningen er lige så enkel, alt hvad du skal gøre er fjerne store bogstaver tegn, selvom dit SEGA ID ikke har dem. Når du logger ind, skal du sørge for at skrive hele dit SEGA-id med kun små bogstaver.