Vejledninger

Den grønne linje-udgave på iPhone X

iPhone X er det bedste produkt fra Apples verden. Med den kæmpestore kant-til-kant-skærm skinner den med sit design og indbyggede kvalitet. Og mens vi alle stadig er forbløffede over dets udseende og forestillinger, BOM! Den næste store ting skete lige. En grøn linje over iPhone X-skærmene, ud af ingenting.

Nogle kalder det “Line-Gate”Eller“Green-Gate, "Og andre"Grøn linje af død. ” Men uanset hvordan du kalder det, er dette et stort problem for alle de berørte iPhone X-brugere derude. Hvis det skete med dig, er jeg sikker på at du ved hvad jeg taler om. Og hvis det ikke gjorde det, er det bedre at forblive sådan.

Men hvis du ikke er bekendt, oplevede et par brugere overalt i verden en grøn linje, der vises på deres iPhone Xs skærm. Så efter meget forskning på dette problem besluttede jeg at dele årsagen til dette problem med dig samt mulighederne for en løsning. I denne artikel finder du ud af, hvad du skal gøre, hvis din iPhone X er offer for den "grønne dødslinje".

Green Line of Death Explained

Nogle iPhone X-brugere rapporterede for nylig, at en tilfældig grøn lodret linje vises på deres skinnende enheds display. I de fleste tilfælde er den grønne linje placeret på højre eller venstre side af skærmen. Og for nogle brugere ser det ud til lige ved siden af ​​den minimale sidepanel. En ting er imidlertid til fælles, når vi taler om de uheldige ejere, der oplevede den grønne dødelinje. Det er altid til stede, og det forsvinder ikke, selv når brugere genstartede deres enheder.

En anden ting, der er værd at nævne her, er, at den grønne linje sker selv for brugere, der har faldt aldrig eller beskadiget deres enheder. Derudover rapporterede nogle brugere endda at have en grøn linje på deres iPhone X'er vises lige ud af kassen.

Den eneste gode nyhed her er, at dette problem indtil videre kun berører omkring 30 brugere. Troede, at problemet med den grønne linje ikke ser ud til at være udbredt, listen over rapporter på Apples supportforum og Twitter vokser stadig. For nu kan vi kun håbe, at dette ikke bliver efterfølgeren til iPhone 6 Bendgate. Og mens vi krydser fingrene, skal vi undersøge problemet nøje.

Hvad er årsagen til den grønne dødelinje?

Ifølge alle hidtil symptomer er den grønne dødelinje et resultat af en hardwareproblem.

Hvis du ser tilbage i tiden, kan du finde scenarier med lignende problemer, der skete på andre enheder, der ikke er fra Apple. Mere præcist opstod dette problem på telefoner med OLED-skærme. Så det betyder, at dette grønne linjeproblem ikke er en uset smartphones fejl i verden. Det er dog et nyt problem for iPhone X-brugere.

Vi ved, at Apple i år inkluderede OLED-teknologien i deres helt nye enheder for første gang nogensinde. Desuden er denne Apples OLED-skærme eksklusive til iPhone X, mens iPhone 8 og 8 Plus stadig har LCD-paneler. Hvis vi mener, at der ikke er nogen iPhone 8 eller 8 Plus-brugere, der har klaget over problemet med den grønne linje endnu, kan vi sige, at Linegate også er eksklusiv for iPhone X. Dette faktum øger chancerne for, at årsagen til denne grønne linje af døden fungerer ikke i enhedernes OLED-paneler.

Gør mig ikke forkert her. Jeg er ikke en OLED-ekspert, men ifølge Techcrunch har hver iPhone X et diamant-underpixelmønster i sin skærm. Mens de blå og røde underpixler vises skiftevis, skaber de grønne sømløse linjer fra toppen til bunden af ​​skærmen. Hvad der sandsynligvis sker i berørte iPhone Xs, er en elektrisk fejl, der forårsager en spændingsstrøm til en lodret linje med grønne underpixler. Hvis den grønne linje er tyk, opstår spændingsstrømmen flere rækker af pixels.

Bortset fra den videnskabelige forklaring af problemet er det vigtigste for alle iPhone X-brugere, der beskæftiger sig med den grønne dødslinje, hvordan man kan slippe af med dette problem.

Hvad kan du gøre for at slippe af med den grønne dødslinje?

Genstart af din iPhone er den første ting, der sandsynligvis kommer til at tænke dig. Men i dette tilfælde hjælper det slet ikke. Hvis du læser Apples supportforum, har du sandsynligvis fundet ud af, at der ikke er et simpelt trick, der kan løse problemet med den grønne linje. Og hvad der er endnu mere foruroligende, er det faktum, at dette problem sandsynligvis ikke kunne løses med nogen kommende softwareopdateringer. Nogle brugere har rapporteret, at linjen forsvandt af sig selv i en kort periode. De har imidlertid også udtalt, at problemet kom tilbage senere.

Så,hvad kan du gøre for at løse problemet med den grønne linje på din 1000-dollar-enhed?

Den eneste løsning på dette problem er udskiftning af din iPhone X. Apple kender problemet med den grønne linje. Et par brugere rapporterede, at de allerede har returneret deres enheder med denne slags problemer. Så lav en sikkerhedskopi af din iPhones data, og gå ned til den lokale Apple Store. Vis din iPhone X til Apple-medarbejderne, og de vil fortælle dig, hvad du kan gøre derfra.

Fortæl os, hvis du oplever det grønne dødsfaldsproblem på din iPhone X. Og hvis du gør det, send os billeder af dit grønne linjeproblem ved at indsende dem i kommentarfeltet nedenfor.