Vejledninger

Sådan konfigureres Linksys Router

I denne vejledning ser vi på konfiguration af en Linksys-router.Din router skal være forbundet til dit eksisterende bredbåndsmodem / router / enhed.

Tilslutning af din Linksys-router til modemmet

Sørg for, at strømadapteren er tilsluttet Linksys Router og stikkontakten. Når dette er gjort, skal du tænde routeren, hvis den ikke allerede er tændt.

Indsæt derefter den ene ende ved hjælp af et af de medfølgende Ethernet-kabler Internet / WAN port på bagsiden af ​​din router og den anden ende i en af ​​de tilgængelige porte på bagsiden af ​​modemmet.

Dette vil tilslutte modemet til routeren, og forbindelsen mellem dem vil blive initieret på dette tidspunkt. Du skal se "Internet" -låget i aktiv tilstand på routeren.

Konfiguration af din Linksys Router

Du skal nu se et nyt netværk vises i dine trådløse netværksforbindelser med "linksys" i navnet ved at klikke på indikatoren for trådløs signalstyrke i nederste højre bakke, hvor uret / datoen er. Det er det netværk, du nu skal oprette forbindelse til, forudsat at det bliver konfigureret for første gang, vil der ikke være nogen netværksnøgleopsætning. Hvis der er, skal du kontrollere Linksys-routeren for at se standardnøglen.

Når du er tilsluttet, skal du åbne din webbrowser og skrive192.168.1.1 og tryk på enter / go for at få adgang til routerens webbaserede installationsside.

Du bliver derefter bedt om et kodeord og et brugernavn, tjek manualen for standard brugernavn / adgangskode eller prøv følgende kombinationer:

Standard brugernavn / adgangskode til linksys:

a) Forlad brugernavnfeltet blank skriv adgangskode som adgangskode

b) admin som brugernavn og admin som adgangskode

Når du er inde, vil du se grænsefladen til at konfigurere din router. De fleste mennesker konfigurerer kun en netværksnøgle her, men afhængigt af dine krav kan du konfigurere den efter dine krav. F.eks. Hvis du kører medieafspillere (roku osv.), Bliver du nødt til at videresende porte.

For at opsætte eller ændre din netværksnøgle skal du vælge Fanen Trådløs ->Trådløs sikkerhed.

Bemærk, at for nogle modemer, der leveres af internetudbydere, ikke fungerer, betyder det, at du ikke kan få Internettet sendt til routeren fra modemet "som med Arris TM402G / 110", dette skyldes en begrænsning i routerens firmware . Der er dog et arbejde rundt for at få det til at fungere, hvilket er at klone mac-adressen, hvis det understøttes.