Vejledninger

Fix: Printerfejl 0x00000057

Fejl 0x00000057 er en printerrelateret fejl i Windows, som ikke tillader brugeren at tilføje printeren. Denne fejl skyldes normalt korrupte drivere, der tidligere er installeret, og tilladelsesproblemerne. Så når du forsøger at tilføje printeren, installeres den, men tilføjer ikke printeren på grund af de beskadigede filer i DriverStore.

Jeg har angivet to metoder i denne vejledning, som har fungeret for mig tidligere. Den første ville slette driveren, og den anden metode ville være at kopiere driveren fra en fungerende computer. Hvis metode 1 fungerer for dig, behøver du ikke gøre den 2. metode.

Metode 1: Reparer korrupte systemfiler

Download og kør Restoro for at scanne og gendanne korrupte og manglende filer fra herNår du er færdig, fortsæt med nedenstående metoder. Det er vigtigt at sikre, at alle systemfiler er intakte og ikke korrupte, inden du fortsætter med nedenstående metoder.

Metode 2: Printerserveregenskaber

1. Hold Windows-tasten nede, og tryk på R

2. Skriv i køredialogen services.msc og klik på OK

3. Find tjenesten "Print Spooler", højreklik på den og vælg Stop.

4. Når den er stoppet, skal du holde windows-tasten nede og trykke på R igen. Skriv i dialogboksen Kør

printui.exe / s / t2

og klik på OK.

Se under navnefeltet her efter din printer, der forårsager problemer, klik på den og vælg Fjern. Når du bliver spurgt, hvis du vil slette driveren, skal du vælge de relevante meddelelser for at bekræfte sletning.

5. Når dette er fjernet, skal du gå tilbage til servicekonsollen, højreklikke på Print Spooler-tjenesten og vælge Start.

Prøv nu at tilføje / geninstallere printeren. Hvis det stadig ikke fungerer, skal du fortsætte til metode 2

Metode 3 kan ses her: Fejl 0x00005b3 - Selvom fejlnummeret er anderledes, men proceduren fungerer også for denne fejl.

Metode 4: Kopier drivermappefiler fra en fungerende maskine

For brugere, der prøver at installere disse drivere på flere maskiner, kan du i tilfælde, hvor nogle mislykkes, og andre installeres med succes, prøve at kopiere filerne fra drivermappen fra en fungerende maskine til en, der fejler.

 1. Gå til en maskine med en installeret og korrekt fungerende driver. Tryk på Windows og R tasterne på tastaturet samtidigt for at åbne Løb
 2. Indtaste regedit, og tryk enten på Gå ind eller klik Okay at åbne Registreringseditor.
 3. Brug registreringseditoren til at navigere til følgende placering:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Control \ Print \ Miljøer \ Windows NT x86 \ Drivers \ Version-3

 1. Find den i denne mappe undernøgle af printerdriveren, du har problemer med. Klik på den, og se efter InfPath i højre rude. Bemærk stien.
 2. Åben Min computer / Denne pc, og naviger til % systemroot% \ System32 \ DriverStore \ FileRepository, og find den mappe, der er angivet i InfPath
 3. Gå over til computeren, hvor du har problemer med at installere driveren, og gå til ovennævnte FileRepository mappe, og se om mappen er der. Hvis mappen er der, men tom, betyder det, at den tidligere installation mislykkedes.
 4. Hvis dette er tilfældet, bliver du nødt til det tage ejerskab af mappen, og give dig selv fuld kontrol.
 5. Højreklik mappen, og vælg Ejendomme, naviger derefter til Sikkerhed
 6. Klik på Avanceretog Lave om det Ejer på toppen. Klik på Okay at gå tilbage til Ejendomme
 7. Klik på Redigerog fra Gruppe- eller brugernavne, find din bruger og tjek Tillad fuld kontrol i boksen Tilladelser til godkendte brugere Klik på OKAY. Luk Ejendomme vindue ved at trykke på OKAY.
 8. Når du har taget sig af mappens sikkerhed, kopi indholdet af mappen fra arbejdsmaskinen til maskinen, der giver dig 0x00000057-fejlen.
 9. Du kan nu prøve at installere driveren igen, det skal fungere og ikke give dig nogen hovedpine.