Vejledninger

Google bekræfter Aw, Snap! Fejl i Chrome 78, her er hvordan du kan løse det

Hjem/Nyheder/Software/ Google bekræfter Aw, Snap! Fejl i Chrome 78, her er hvordan du kan løse det

Google bekræfter Aw, Snap! Fejl i Chrome 78, her er hvordan du kan løse det

Af Alex Schoff 28. marts 2020 2 minutter læst

Google rullede en opdatering til Chrome ud med masser af nye funktioner den 22. oktober. Opdateringen støder den eksisterende version af browseren til Chrome version 78.

Den nyeste version synes at være problematisk på grund af et stort antal nedbrudsrapporter. Mange rapporterede, at de oplever det irriterende Aw, Snap! fejl. De, der startede browseren efter installation af opdateringen, rapporterede, at de ikke kan bruge browseren. Desuden fører lancering af browseren simpelthen til et sidekrasj uventet med følgende meddelelse:

Aw snap! Der gik noget galt under visning af denne webside.

Tilsyneladende berørte problemet systemer, der kører en ældre version af Symantec Endpoint Protection (SEP) sikkerhedssuite. SEP er et populært sikkerhedsprodukt blandt forretningsbrugere. Den forældede version har nogle inkompatibilitetsproblemer med en nyligt tilføjet funktion i den seneste version af Chrome.

Denne forstyrrelse opstår, når du starter webbrowseren på systemer med en forældet version af Symantec Endpoint Protection (SEP) sikkerhedssuite. Desværre er der hundredvis af organisationer, der endnu ikke har opgraderet, og de bruger stadig SEP 14.

Problemer med uforenelighed

Et stort antal brugerrapporter tvang Google og Symantec til at undersøge problemet. Chrome-teamet accepterede rapporterne og anmodede de berørte brugere om at dele detaljerne vedrørende problemet i hjælpeforummet.

Symantec offentliggjorde for nylig et blogindlæg for at anerkende dette problem. Problemet skyldtes problemer med inkompatibilitet mellem Microsofts Code Integrity-funktion og Symantecs Application Control-teknologi.

Faktisk gengiver den seneste version af Google Chrome nu funktionen Code Integrity. Denne beslutning blev taget for at “forhindre, at usignerede moduler indlæses i Chrome-browsers rendererprocesser”I Chrome version 78 og fremefter.

Dette problem har også påvirket den nye Microsoft Edge-browser. Heldigvis har problemet en begrænset indvirkning, fordi browseren endnu ikke er officielt frigivet.

Sådan løses Aw, Snap! Fejl i Chrome 78

Chrome anbefaler, at du installerer den nyeste version af Symantec Endpoint Protection for at løse dette problem. Desuden, hvis du stadig oplever dette problem, skal du deaktivere Renderer Code Integrity-funktionen i Google Chrome. Følg disse trin for at deaktivere funktionen:

  1. Gå til Start-menu og søg efter Google Chrome.
  2. Højreklik på Chrome-ikonet, og klik Ejendomme.
  3. Naviger til målfeltet og indsæt følgende kommando i slutningen: –disable-features = RendererCodeIntegrity
  4. Klik på ansøge knappen for at gemme ændringerne.

Denne løsning hjælper dig med at slippe af med det irriterende Aw, Snap! bug på ingen tid. I mellemtiden håber vi, at en permanent løsning vil være tilgængelig meget snart.

Tags aw snap error google Google Chrome