Vejledninger

Fix: Procedurens startpunkt CreateDXGIFactory2 kunne ikke findes

Efter opgradering til Windows 10 og opdatering af NVIDIA-drivere har nogle brugere oplevet problemer med Sweetfx. Brugerne med Sweetfx installeret forsøger at starte et spil, de får fejlen “Procedureindgangspunktet CreateDXGIFactory 2 kunne ikke findes i det dynamiske linkbibliotek C: \ WINDOWS \ SYSTEM32 \ d3d11.dll”Og spillet starter ikke. Andre gange efter klik Okay, spillet starter normalt, men går ned senere i spillet.

Dette problem kommer som et resultat af et par problemer: et problem med de nyeste NVIDIA-drivere, problemer med dxgi.dll- og d3d11.dll-filer og inkompatibilitetsproblemer med sweetfx. Vi løser dette ved at prøve at vende tilbage til tidligere driverversioner, afinstallere Sweetfx og endelig rette problemet med den pågældende dll.

Metode 1: Afinstallation af Sweetfx

Det er blevet bemærket, at Sweetfx har forårsaget problemer med bestemte spil, efter at have afinstalleret det, kan du prøve VibranceGUI som et alternativ.

  1. Åbn Windows Stifinder, og gå til spilkataloget (f.eks. CS: GO). Du finder normalt dette i C: \ Programmer eller C: \ Programmer (x86)
  2. Slet alle Sweetfx-filer fra spilmappen.

  3. Prøv at genstarte spillet for at bekræfte, om det fungerer nu.

Metode 2: Rettelse af den defekte dll

  1. Åbn Windows Stifinder, og gå til spilkataloget (F.eks. CS: GO). Du finder normalt dette i C: \ Programmer eller C: \ Programmer (x86)
  2. Find dll, højreklik på det og omdøb det til d3d11.dll. Hvis du ikke kan finde dxgi.dll, skal du gå til C: \ Windows \ System32 og kopiere det derfra til spilmappen.
  3. Prøv at starte spillet igen for at se, om det fungerer nu.

Metode 3: Tilbagevendende NVIDIA-drivere

Nogle brugere pegede på de nyeste NVIDIA-drivere. Du bør prøve at rulle tilbage for at få problemet løst.

  1. Download den sidste fungerende version af din NVIDIA-driver til din pc herfra.
  2. Fjern alle eksisterende NVIDIA Graphics-drivere ved hjælp af Display Driver Uninstall Utility. Det anbefales at udføre denne handling i sikker tilstand. (se metode 1 på) //appuals.com/how-to-fix-display-adapter-or-gpu-showing-yellow-exclamation-mark/

  3. Installer de drivere, du downloadede i trin 1. Gør dette ved at starte den eksekverbare fil og følge installationsanvisningerne til afslutningen.
  4. Genstart din pc for at fuldføre installationen, og prøv derefter at starte spillet igen for at se, om det fungerer denne gang.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found