Vejledninger

Fix: Internet Explorer er stoppet med at arbejde

På tidspunktet for at løse dette problem på Appuals er Windows 10 ude, og med Windows 10 er Microsoft Edge ude og har erstattet Internet Explorer. Internet Explorer har aldrig haft succes som Google Chrome og Firefox.

Microsoft i deres Windows-versioner gjorde flere funktioner i Windows afhængige af Internet Explorer, hvilket betyder, at det ikke kun tjente formålet med en "webbrowser", men også flere andre Windows-baserede funktioner. For eksempel: Proxyindstillinger i IE påvirker også andre applikationer, der har brug for internettet.

Hvis du tager mit råd, vil jeg foreslå, at du straks skifter til Google Chrome for at undgå sådanne problemer en gang for alle. Men som jeg forstår, vil mange brugere stadig gerne fortsætte med IE og foretrækker, at ting forbliver de samme. Hvis det er tilfældet, vil denne vejledning give dig løsningen til at adressere “Internet Explorer er stoppet med at arbejde”, og jeg vil foreslå, at du enten bogmærker denne side eller udskriver den, hvis dette sker igen i fremtiden, hvilket helt sikkert vil ske.

Metode 1: Internet Explorer er stoppet med at fungere

 1. Hold CTRL + FLYTTE + ESC Taster samtidigt for at trække Task Manager op. ELLER Hold nede Windows-nøgle og tryk på R og skrivtaskmgrog klik derefter på OKAY.
 2. Gå gennem listen over processer under fanen Processer, og findiexplore.exe -Hvis det er der, skal du højreklikke på det og vælgeAfslut opgave.
 3. Derefter, Holde det Windows-nøgle og Tryk på R igen, og skrivinetcpl.cplogKlik på OK.
 4. Gå til Fremskreden Tab, og klikNulstil.Foretag en check påSlet personlige indstillinger,og hit Nulstil igen. Klik påAnvend / OKat lukkeInternetegenskaberdialog.
 5. Test nu for at se, om Internet Explorer åbner, hvis ikke, hold derefter Windows-nøgle og Tryk på R igen, og skrivinetcpl.cplogKlik på OK. Gå tilFremskreden fanen, og læg en afkrydsningsfelt påBrug gengivelse af software i stedet for GPU-gengivelse.
 6. Klik på ansøge/Okay og dette skulle løse problemet med Internet Explorer. I Nulstilling af Internet Explorer forsvinder din bogmærkebjælke for at bringe den tilbage med Internet Explorer åben, hold CTRL + FLYTTE + B Taster samtidigt.

Metode 2: Deaktiver indeksering af indhold

For bedre Internet Explorer-ydeevne skal du deaktivere indeksering af indhold på Internet Explorer. Vi viser dig, hvordan du deaktiverer indeksering af indhold i Internet Explorer 11 ved hjælp af Windows 10. Hvis du bruger en anden version af Internet Explorer eller operativsystem, kan du følge denne procedure for at deaktivere indeksering af indhold. Så lad os starte. Da vi ikke har Internet Explorer-genvej på skrivebordet, åbner vi først Internet Explorer-filplacering. Hvis du har Internet Explorer-genvej på dit skrivebord, kan du starte fra trin 3. Inden du starter med alle trin, skal du lukke Internet Explorer.

 1. Højreklik til Start-menu og skriv Internet Explorer
 2. Højreklik til Internet Explorer og vælg Åbn filplacering
 3. HøjreklikInternet Explorer og vælg Ejendomme
 4. Under Generel klik på fanen Fremskreden
 5. Fravælg markeringen Tillad, at denne fil har indekseret indhold ud over filegenskaber
 6. Klik på Okay
 7. Klik på ansøge og så Okay
 8. Løb Internet Explorer og god fornøjelse din tid på Internettet

Metode 3: Deaktiver browserudvidelser fra tredjepart *

Når vi beslutter at foretage fejlfinding af et problem med Internet Explorer, er et af de skridt, vi skal gøre, at deaktivere tredjeparts browserudvidelser. Når vi deaktiverer denne funktion i Internet Explorer, deaktiverer vi faktisk tredjepartsværktøjsbånd og Browser Helper Objects. Vi viser dig, hvordan du deaktiverer browserudvidelser fra tredjepart på Internet Explorer 11 ved hjælp af Windows 10. Hvis du bruger en anden version af Internet Explorer eller operativsystem, kan du følge denne procedure for at deaktivere tredjeparts browserudvidelser.

 1. Åben Internet Explorer
 2. Navigere til Indstillinger og vælg derefter Internet muligheder
 3. Vælge Fremskreden fanen
 4. Fravælg markeringen Aktivér tredjeparts browserudvidelser *
 5. Klik på ansøge og så Okay
 6. Genstart din Internet Explorer
 7. Løb Internet Explorer og god fornøjelse din tid på Internettet

Metode 4: Nulstil sikkerhedszoner til standardniveau

I denne metode nulstiller du sikkerhedszoner til standardniveau. Vi viser dig, hvordan du nulstiller alle zoner til standardniveau i Internet Explorer 11 ved hjælp af Windows 10. Hvis du bruger en anden version af Internet Explorer eller operativsystem, kan du følge denne procedure for at nulstille alle zoner til standardniveau.

 1. Løb Internet Explorer
 2. Naviger til Indstillinger og vælg internet muligheder
 3. Vælge Sikkerhed fanen
 4. Klik på Nulstil alle zoner til standardniveau
 5. Klik på ansøge og så Okay
 6. Genstart din Internet Explorer
 7. Løb Internet Explorer og god fornøjelse din tid på Internettet

Metode 5: Ryd cachelagrede data i Internet Explorer

Hvis midlertidige filer eller cachelagrede filer er beskadiget, løser denne metode dit problem. Vi viser dig, hvordan du rydder cachelagrede data i Internet Explorer 11 ved hjælp af Windows 10. Hvis du bruger en anden version af Internet Explorer eller operativsystem, kan du følge denne procedure for at rydde cachelagrede data.

 1. Løb Internet Explorer
 2. Navigere til Indstillinger
 3. Vælge Sikkerhed og så Slet browserhistorik
 4. Vælg alle indstillinger og vælg Slet
 5. Genstart din Internet Explorer
 6. Løb Internet Explorer og god fornøjelse din tid på Internettet

Metode 6: Fjern værktøjslinjer, udvidelser og søgeudbydere

Nogle gange når du installerer et eller andet program, installerer du den ekstra værktøjslinje, udvidelse eller søgemaskiner til din browser. Alle kan være et potentielt problem for Internet Explorer. Med hensyn til dette anbefaler vi dig at fjerne udvidelser, værktøjslinjer og søgeudbydere. Du kan fjerne en efter en for at kontrollere, hvilken af ​​dem der er grunden til, at din Internet Explorer ikke fungerer godt. Vi viser dig, hvordan du fjerner udvidelser og værktøjslinjer og søgeudbydere i Internet Explorer 11 ved hjælp af Windows 10. Hvis du bruger en anden version af Internet Explorer eller operativsystem, kan du følge denne procedure for at fjerne udvidelser og værktøjslinjer og søgeudbydere.

 1. Åben Internet Explorer
 2. Klik på Indstilling og vælg derefter Administrer tilføjelsesprogrammer
 3. Vælge Værktøjslinjer og udvidelser
 4. Højreklik på den værktøjslinje og vælg Deaktiver. I vores eksempel er det AdobeAcrobat Opret PDF-værktøj. Hvis du bruger en anden værktøjslinje eller udvidelse, skal du fjerne dem, for at kontrollere er et problem med den værktøjslinje eller udvidelser, eller ej.
 5. Klik på Deaktiver igen
 6. Vælge Søgeudbydere
 7. HøjreklikSøg udbyder og vælg Fjerne. I vores eksempel er det søgeudbyderen navngivet Ebay. Hvis du bruger en anden søgeudbyder, skal du fjerne dem, for at kontrollere er et problem med den pågældende søgeudbyder eller ej.
 8. Tæt Administrer tilføjelser
 9. Genstart din Internet Explorer
 10. Løb Internet Explorer og god fornøjelse din tid på Internettet

Metode 7: Deaktiver applikation, der er i konflikt med Internet Explorer

Hørte du om applikationskonflikt? Ja, det er muligt, og måske er Internet Explorer i konflikt med andre applikationer. Hvordan vil vi opdage det? Vi bruger ren støvle, som giver opstart af din Windows uden yderligere tjenester. Vi viser dig, hvordan du laver en ren boot på Windows 10. Hvis du bruger et andet operativsystem, kan du følge denne procedure for at aktivere ren boot.

 1. Holde Windows-logo og tryk på R
 2. Type msconfig og tryk på Gå ind
 3. Vælge Generel fanen
 4. Fjern markeringen Indlæs systemtjenester under Selektiv opstart
 5. Vælge Tjenester fanen
 6. Vælg SkjulealleMicrosofttjenester og klik derefter på Deaktiveralle
 7. Klik på ansøge og så Okay
 8. Genstart din Windows
 9. Løb Internet Explorer at se er et problem der stadig. Hvis problemet ikke er der, betyder det, at der er en konflikt mellem Internet Explorer og anden software. Hvis du vil finde ud af, hvilken software der er i konflikt med Internet Explorer, skal du aktivere en efter en eller få tjenester og genstarte din Windows. Når du har identificeret, hvilket service- / startelement der forårsager problemet i Internet Explorer, skal du enten deaktivere / afinstallere / opdatere programmet for at undgå yderligere problemer. Hvis problemet stadig er der, er der ingen konflikt mellem Internet Explorer og et andet program, og du skal kontrollere den næste metode.

Metode 8: Geninstaller Internet Explorer

I denne metode fjerner vi Internet Explorer fra Windows og installerer den samme eller en anden version af Internet Explorer. Få brugere løste deres problem ved at nedgradere eller opdatere Internet Explorer. Vi viser dig, hvordan du geninstallerer Internet Explorer på Windows 10. Hvis du bruger et andet operativsystem, kan du følge denne procedure for at geninstallere Internet Explorer.

 1. Holde Windows-logo og tryk på R
 2. Type appwiz.cpl og tryk på Gå ind at åbne Programmer og funktioner
 3. Klik på i venstre side af vinduet Slå Windows-funktioner til eller fra
 4. Navigere til Internet Explorer
 5. Fravælg markeringen Internet Explorer
 6. Klik på Ja for at bekræfte slukning af Internet Explorer
 7. Klik på Okay og vent, indtil Windows slukker Internet Explorer
 8. Genstart din Windows
 9. Holde Windows-logo og tryk på R
 10. Type appwiz.cpl og tryk på Gå ind at åbne Programmer og funktioner
 11. Klik på i venstre side af vinduet Slå Windows-funktioner til eller fra
 12. Navigere til Internet Explorer
 13. Vælg Internet Explorer
 14. Klik på Okay og vent, indtil Windows tænder Internet Explorer, som Windows har
 15. Løb Internet Explorer og god fornøjelse din tid på Internettet

Metode 9: Skift Windows 7-tema

 Dette kan være en underlig løsning, men få brugere ændrede deres Windows 7-tema og løste problemet med Internet Explorer. Baseret på slutbrugeroplevelse anbefaler vi dig at ændre Windows 7-tema, du mister ikke noget, bortset fra at du nu udfører denne metode eller ej. Vi viser dig, hvordan du ændrer Windows-tema på Windows 7 Professional x64.

For at ændre Windows 7-temaet skal du kontrollere dette LINK, metode 8.

Metode 10: Installer Malwarebytes og scan din computer for malware

Hvis din maskine er inficeret med malware, er det en af ​​grundene til, at Internet Explorer ikke fungerer godt. Vi anbefaler dig at scanne dine maskiner ved hjælp af dit nuværende Antivirus. Vi anbefaler dig også at downloade Malwarebytes og scanne din computer for malware. Vi viser dig, hvordan du downloader og kører Malwarebytes på Windows 10. Hvis du bruger et andet operativsystem, kan du følge denne procedure for at køre Malwarebytes og scanne din computer for malware.

 1. Åben Internetbrowser (Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox)
 2. Åben Malwarebytes-websted på dette LINK og Hent Malwarebytes
 3. Installere Malwarebytes
 4. Løb Malwarebytes
 5. Klik på Scanning
 6. Vente indtil Malwarebytes er færdig med at scanne din harddisk
 7. Fjerne alle trusler
 8. Genstart din Windows
 9. Løb Internet Explorer og god fornøjelse din tid på Internettet

Metode 11: Afinstaller Systems Mechanic IOLO

Hvis du installerede Systems Mechanic-software, opdateres din Internet Explorer automatisk til en nyere version. Hvad er systemmekaniker? System Mechanic er en software, der finjusterer pc'ens ydeevne. Vi viser dig, hvordan du afinstallerer System Mechanic fra Windows 7 Professional x64. Hvis du bruger et andet operativsystem, kan du følge denne procedure for at afinstallere System Mechanic.

 1. Holde Windows-logo og tryk på R
 2. Type appwiz.cpl og tryk på Gå ind at åbne Programmer og funktioner
 3. Vælg Systemmekaniker Professionel
 4. HøjreklikSystemmekaniker og vælg Afinstaller
 5. Følge efter proceduren til afinstallation af Systems Mechanic
 6. Nulstil din Windows
 7. Løb Internet Explorer og god fornøjelse din tid på Internettet

Metode 12: Geninstaller Adobe Flash Player, Java og Silverlight

I denne metode geninstallerer du Adobe Flash Player, Java og Silverlight. Hvis du bruger Windows 10, er Flash Player integreret med Internet Explorer i Windows 10. Hvis du bruger den tidligere version af operativsystemet, skal du geninstallere Adobe Flash Player.

Vi viser dig, hvordan du geninstallerer Adobe Flash Player på Windows 7 Professional. Proceduren for geninstallation af Java og Silverlight er den samme, den eneste forskel er, at du skal downloade Java og Silverlight fra forskellige websteder. Du kan downloade Java på dette LINK og Silverlight på dette LINK.

 1. Holde Windowslogo og tryk på R
 2. Type appwiz.cpl og tryk på Gå ind at åbne Programmer og funktioner
 3. Navigere til Adobe Flash Player 26 ActiveX
 4. Følge efter proceduren til afinstallation af Adobe Flash Player 26 ActiveX
 5. Genstart din Windows
 6. Åben Internetbrowser (Google Chrome eller Mozilla Firefox)
 7. Åben Adobes websted på dette LINK
 8. I Trin 1 vælg dit operativsystem
 9. I Trin 2 vælg din browser
 10. Fjern markeringen alle tilbud under Valgfri tilbud
 11. Klik påHent
 12. Løb Adobe Flash player installationsfil
 13. Klik på Ja for at bekræfte, at installationen kører som administrator
 14. Under Opdater Flash Player-indstillinger klik Tillad Adobe at installere opdateringer (anbefales) og klik I tilfælde af, at Adobe ikke installerer opdateringer automatisk, kan du vælge en anden opdateringsmulighed.
 15. Klik på Afslut
 16. Genstart din browser
 17. Løb Internet Explorer og god fornøjelse din tid på Internettet

Metode 13: Konfigurer NVIDIA-software

Hvis du bruger NVIDIA-grafikkort og NVIDIA-software, er der måske et kompatibilitetsproblem mellem NVIDIA og Internet Explorer. Vi viser dig, hvordan du konfigurerer NVIDIA-software og undgår kompatibilitetsproblemer med Internet Explorer.

 1. Venstre klikStart-menu og skriv NVIDIA kontrolpanel
 2. Åben NVIDIA kontrolpanel
 3. På venstre side af windows, klik på 3D-indstillinger
 4. Vælge Programindstillinger fanen
 5. Under Vælg et program for at fortsætte vælge Microsoft Internet Explorer
 6. Under Vælg den foretrukne grafiske processor til dette program vælge Integreret grafik
 7. Klik på ansøge knappen nederst
 8. Genstart din Windows
 9. Løb Internet Explorer og god fornøjelse din tid på Internettet

Metode 14: Deaktiver UAC (brugerkontokontrol)

Denne løsning kan også være underlig, men få brugere løste problemet med Internet Explorer ved at deaktivere kontrol af brugerkonti. Vi viser dig, hvordan du deaktiverer brugerkontokontrol i Windows 10. Hvis du bruger et andet operativsystem, kan du følge denne procedure for at deaktivere brugerkontokontrol.

 1. Holde Windows-logo og tryk på R
 2. Type kontrolpanel og tryk på Gå ind at åbne Kontrolpanel
 3. Sortere ikoner af Kategori
 4. Vælge Brugerkonti
 5. Klik på Brugerkonti
 6. Klik på Skift brugerkontokontrolindstillinger og vælg Giv aldrig besked
 7. Klik på Okay
 8. Tæt Kontrolpanel
 9. Genstart dit Windows
 10. Løb Internet Explorer og god fornøjelse din tid på Internettet

Metode 15: Afinstaller sikkerhedsopdateringer

Opdaterede Windows noget til operativsystemet eller Internet Explorer? Hvis du ikke ved, viser vi dig, hvordan du kontrollerer det. Hvis Internet Explorer stoppede med at arbejde efter din Windows eller Internet Explorer gjorde opdateringen, så fandt vi beskyttelsesproblemet. Der er to opdateringer, der kan beskadige, hvilket giver et problem med Internet Explorer. De er KB3008923 og KB3013126. KB3008923 er sikkerhedsopdatering til Internet Explorer og KB3013126 er en sikkerhedsopdatering til Microsoft Windows. De kan installeres på operativsystemet fra Windows Vista til Windows 10. Vi viser dig, hvordan du afinstallerer opdatering på Windows 7. Hvis du bruger et andet operativsystem, kan du følge denne procedure for at afinstallere opdateringen.

 1. Holde Windowslogo og tryk på R
 2. Typeappwiz.cpl og tryk på Gå ind at åbne Programmer og funktioner
 3. Klik på på venstre side Se installerede opdateringer
 4. Navigere til KB3008923 og vælg Afinstaller
 5. Navigere til KB3013126 og vælg Afinstaller
 6. Genstart din Windows
 7. Løb Internet Explorer og god fornøjelse din tid på Internettet

Metode 16: Opdater drivere

I denne metode skal du opdatere drivere til din computer eller notebook. Hvordan gør man det? Vi anbefaler dig at downloade de nyeste drivere fra leverandørens websted. Hvis du bruger HP notebook, skal du åbne HP Support-webstedet, skrive din notebook-model og downloade den nyeste version af dine drivere. Vi anbefaler dig at downloade og installere alle tilgængelige drivere til din maskine og dit operativsystem. Proceduren er virkelig enkel, og der er fire trin som følger:

 1. Hent chauffører
 2. Installere chauffører
 3. Genstart din Windows
 4. Løb Internet Explorer og god fornøjelse din tid på Internettet

Metode 17: Opdater Norton-produkter med LiveUpdate

Hvis du bruger nogle af Norton-produkter, anbefaler vi dig at opdatere dem. Hvordan vil du gøre det? Du skal downloade Live opdatering fra Nortons websted.

 1. Start dit Norton-produkt
 2. Klik på i hovedvinduet Sikkerhed, og klik derefter på Live opdatering
 3. Hvornår Norton LiveUpdate er færdig, klik Okay
 4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen Dit Norton-produkt har de seneste beskyttelsesopdateringer.
 5. Afslut alle programmerne
 6. Genstart din Windows
 7. Løb Internet Explorer og god fornøjelse din tid på Internettet

Metode 18: Systemgendannelse

Implementering af backup- og gendannelsesstrategi er en afgørende handling for forretnings- og hjemmemiljøet. I tilfælde af fiasko har du en sikkerhedskopi af dine data, du kan vende dit system tilbage til den tidligere tilstand og andre fordele, der kommer sammen med backup og gendannelsesstrategi. Hvis du ikke er en af ​​de brugere, der ignorerede dette, anbefaler vi, at du gendanner din Windows til den tidligere tilstand ved hjælp af Systemgendannelse.Hvis du ved, hvornår computeren fungerede uden problemer, skal du vende din Windows tilbage til den dato. Hvis Systemgendannelse ikke er aktiveret på din computer, skal du læse metode 17. Vi anbefaler, at du aktiverer Systemgendannelse ved at læse dette LINK. Proceduren til gendannelse af Windows er den samme på operativsystemer fra Windows XP til Windows 10.

Du kan læse på dette LINK (metode 13), hvordan man laver en systemgendannelse på din maskine.

Metode 19: Opret en anden brugerkonto og flyt dine data

I denne metode viser vi dig, hvordan du opretter en anden brugerkonto med administratorrettigheder, hvordan du flytter data og nyder at arbejde på Windows uden problemer. Vi viser dig, hvordan du opretter en brugerkonto i Windows 10. Proceduren er den samme eller lignende på et andet operativsystem fra Windows Vista til Windows 8.1.

For at oprette en ny brugerkonto og flytte dine data, bedes du kontrollere dette LINK, metode 14.

Metode 20: Skift internetbrowser

Hvis du er en af ​​de brugere, der ikke er ligeglad med, hvilken internetbrowser der bruger, anbefaler vi dig at ændre din internetbrowser. Hvis du bruger Windows 10, kan du bruge Edge, den hurtigere internetbrowser til Windows 10. Hvis du bruger de tidligere operativsystemer, fra Windows XP til Windows 8.1, kan du downloade Google Chrome eller Mozilla Firefox. Hvordan downloader du Google Chrome eller Mozilla Firefox, hvis din Internet Explorer ikke fungerer? Hvis du har en anden maskine, skal du gå videre på den maskine og downloade Google Chrome fra dette LINK, eller Mozilla Firefox fra dette LINK.