Vejledninger

Sådan finder du ud af dit 'Steam 64 ID'

Hvis du er en almindelig Steam-spiller, har du muligvis brug for dit Steam ID 64. Nogle Steam-spil har mulighed for at give dig mulighed for at oprette en hvid liste over brugere i en Steam-gruppe. Hvis du har brug for dit Steam ID 64, skal du følge nedenstående trin. Du kan få fat i dit id direkte fra Steam-klienten, eller du kan bruge et tredjepartswebsted for at reducere rodet.

Løsning 1: Brug af Steam-klienten

Du kan nemt slå dit Steam-id op ved at hente det fra profil-URL'en. Du skal muligvis se hårdt og notere ID'et et eller andet sted manuelt, men denne metode er den mest effektive og sikre.

  1. Klik på "Damp”I øverste venstre hjørne i Steam-klienten. Klik på "Indstillinger”Når menuen falder ned.

  1. Når du har åbnet indstillingerne, navigerer du til “Interface”-Panel. Her finder du et afkrydsningsfelt, der siger “Vis Steam URL-adresselinje, når den er tilgængelig”. Tjekke det.

  1. Når du har gemt ændringerne, skal du klikke på din profil i Steam-klienten. Dit Steam 64 ID vises i URL'en i øverste venstre hjørne af skærmen.

Løsning 2: Brug af et tredjepartswebsted

Du kan få oplysninger om dit Steam ID 64 fra et tredjepartswebsted. Bemærk, at for denne løsning skal du stadig følge trinnene, der er anført ovenfor. Dette ligner mere en udvidelse af den første metode.

  1. Højreklik, mens du er på din profilside. Fra listen over valgmuligheder skal du vælge “Kopier side-URL”.

  1. Gå herover til Steamid.io. sæt ind din side URL i dialogboksen angivet og tryk Enter.

  1. Når du har slået op på den URL, du lige har indsat, vil du kunne se alle dine Steam-id'er sammen med dit oprettede profilnavn og din profil. Dette er en god løsning, hvis du ønsker at få mere end et stykke information. Din profiltilstand er også nævnt her sammen med status for, om du er online eller offline.

Bemærk: Indtast aldrig dine legitimationsoplysninger (adgangskode eller kontonavn) på et tredjepartswebsted, der hævder at give dig dit Steam-id og dine oplysninger. De er for det meste en fidus og kan føre til, at din konto bliver kompromitteret. Hvis du tror, ​​du allerede har foretaget en sådan handling, skal du nulstille din adgangskode så hurtigt som muligt. Hvis du ikke kan gøre det, skal du kontakte Steam-support og bede dem om at gribe ind.