Vejledninger

Fix: Ugyldig MS-DOS-funktionsfejl

Ugyldig MS-DOS-funktionkommer op, når du prøver at flytte, slette, kopiere eller omdøbe filer. Dette er en filsystemfejl, som normalt kun påvirker filfunktionaliteten, men da den er meget irriterende, begrænser den din brug. Fejlen kan komme op Windows 10 og det er forgængere (Windows 7, Vista, 8 og 8.1). Metoder beskrevet i denne vejledning fungerer på alle versioner af Windows (angivet ovenfor). På grund af mange årsager til denne fejl har jeg ikke fundet en enkelt rettelse, der fungerer; for mange brugere har en blanding og match af rettelser fungeret, som jeg har nævnt i denne vejledning. Det ville være bedst at gå med hver metode beskrevet nedenfor og teste efter hver metode, indtil den er løst.

Optimer og defragmenter dit drev

Hold Windows-nøgle og Tryk på E. VælgeDenne pcfra venstre rude, hvis du bruger Windows 10/8 eller 8.1. Hvis du bruger Windows Vista /  7 fortsæt derefter til nedenstående trin.

Højreklik på dit diskdrev, og vælg Egenskaber. Klik derefter på Værktøjer Tab og vælgOptimer (Windows 8 / 8.1 / 10)og Defragmentering (Windows Vista / 7) og kør det.

Når disken er defragmenteret; genstart dit system og test.

NTFS-filer til FAT32-format

Hvis du kopierer filer fra et NTFS-format til FAT32-format, skal du køre hotfixet nedenfor.

//support.microsoft.com/kb/949073

Rediger systempolitik via registreringsdatabasen

Hold Windows-nøgle og Tryk på R; skriv derefterregeditog klik på OK

Naviger til følgende sti i registreringseditoren

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Politikker \ Microsoft \ Windows \ System

Derefter i højre rude; højreklik og vælg NY og vælgDWORD-værdi

I værdienavnfeltet; typeCopyFileBufferedSynchronousIo tryk derefter på GÅ IND.

Højreklik på den nyoprettede værdiCopyFileBufferedSynchronousIoog vælg Modificere

Skriv 1 i værdidatafeltet, og tryk på enter / ok. Genstart derefter din pc og test for at se, om den fungerer. Hvis det stadig ikke fungerer, skal du behandle til metode 3.

Når ovenstående er blevet ændret, skal du gå tilKommandoprompt;og kopier dataene til harddisken ved hjælp af kopikommandoer.

Kør Chkdsk til CHECK DISK for fejl

Instruktioner til udførelse af en chkdsk kan findes på: her