Vejledninger

Hvad er jucheck.exe, og skal du slette eller deaktivere det?

Hvis du læser dette indlæg, den første ting du gerne vil vide, hvad der præcist jucheck.exe er. Uanset om det er malware eller en tredjepartssoftware på din computer. Uanset om det er farligt, om det er nødvendigt, eller om det påvirker ydeevnen på din computer.

Vi har til hensigt at besvare alle dine spørgsmål detaljeret i dette indlæg. Til at begynde med, jucheck.exe er en del af Java-opdateringsmekanisme. Java er en programmeringsplatform, som mange applikationer kører på, og er en af ​​de mest populære platforme til softwareudvikling. Dette program er beregnet til at kontrollere for opdateringer, og hvis det finder nogen, underretter det dig om at downloade den nyeste version.

Hvorfor er det nødvendigt at holde Java opdateret?

Det er nødvendigt at holde din Java-klient altid opdateret, da Java bruges til at understøtte mange funktioner i din browser og applikationer. Hvis du ikke opdaterer din Java-klient, vil du opleve en række symptomer. Først og fremmest vil du opleve manglende støtte eller ufuldstændige animationer / websider. Desuden, malware er kendt for at finde smuthuller i denne slags scenarie til infektion af din computer. Det kan være irriterende at se pop op på din skærm igen og igen; men i virkeligheden er det en god ting, at du får besked.

Her kommer et twist. Skal du trykke på Ja-knappen for at opdatere Java, når popupen kommer? Svaret er ja og nej. Chancerne er, det er virkelig, hvad det siger, det er, men der er også chancer for, at det er malware og beder om adgang til din computer eller computernetværk.

Hvordan skal jeg opdatere Java?

Det bedste måde for at opdatere din Java-klient navigerer du til det officielle websted og downloader den nyeste version manuelt. Jeg ved, dette bliver 'paranoid', men det er altid bedre at være på den sikre side.

Java-platformen er let tilgængelig på internettet, og du kan downloade den uden omkostninger. Når du har downloadet softwaren til et tilgængeligt sted, kan du nemt installere det.

Hvordan kontrolleres, om filen er legitim?

Lad os nu diskutere, hvordan du kan kontrollere, om tjenesten er legitim eller bare en anden malware, der inficerede din computer. Først og fremmest skal du kontrollere, om applikationen er digitalt underskrevet af en legitim kilde. Digitale signaturer kontrollere, at en applikation er fra en verificeret udgiver / udvikling og i de fleste tilfælde ikke viser sig at være malware.

Her er et eksempel på malware, der prøver at få adgang til harddisken på din computer. Som du kan se, er udgiveren af ​​softwaren ukendt. Desuden har det ikke et gyldigt programnavn. De fleste bekræftede applikationer indeholder ikke filnavnet som det programnavn, som de anmoder om adgang til. I stedet vises det fulde programnavn sammen med udgiveren. Her er et eksempel på den samme proces, som er legitim og ikke indeholder nogen malware.

Sådan fjernes ulovlig software fra din computer?

Der er mange måder, hvorpå du kan fjerne ulovlig software fra din computer. Der er masser af god antivirussoftware, der gør jobbet. Du kan downloade al software fra Malwarebytes til Hitman Pro osv. Her bruger vi Microsoft Security Scanner til at scanne din computer for uoverensstemmelser og kontrollere, om der virkelig er et problem.

Microsoft Safety Scanner er et scanningsværktøj designet til at finde og fjerne malware fra din computer. Bemærk, at denne software er ikke en erstatning til dit almindelige antivirusprogram. Den kører kun, når den udløses, men har de nyeste definitioner opgraderet. Desuden anbefaler vi, at du kun bruger denne software ved at downloade den nyeste version, da virusdefinitioner opdateres ofte.

 1. Gå over til Microsofts officielle hjemmeside og Hent sikkerhedsscanneren. Sørg for at downloade den korrekte version til din computer ved at vælge bits.

 

 1. Filen vil være omkring 120 MB. Download filen til en tilgængelig placering og klik på exe-filen til løbdet.

 

 1. Vent på, at scanningen er fuldført. Hvis der blev opdaget trusler, underrettede scanneren dig straks.

Sådan stoppes de automatiske opdateringer?

Hvis filen er legitim, og du ikke vil udføre de automatiske opdateringer, kan du bare ignorere den. Men hvis det bliver en trussel og forårsager gener, kan du deaktivere de automatiske opdateringer fra at kontrollere den nyeste version der findes.

 1. Åbn Java-kontrolpanelet fra listen over programmer, der findes i din startmenu.
 2. Klik på “Opdateringfanen og fjern markeringen af ​​indstillingen “Se efter opdateringer automatisk”.

 1. Trykke Okay for at gemme ændringer og afslutte.

Hvordan stoppes processen med at starte ved opstart?

Der var forskellige brugere, der rapporterede, at dette program blev startet, hver gang de startede deres computer. Dette er normalt, da Java har tendens til at starte sit opdateringsprogram, når din computer starter. Vi kan ændre indstillingen ved hjælp af msconfig på din computer. Vi udfører to handlinger; først deaktiverer vi tjenesten og deaktiverer derefter programmet fra start ved opstart.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “msconfig”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i indstillingerne, skal du klikke på “tjenester fanen. Søg gennem listen, indtil du finder Java, og fjern markeringen af ​​den.
 3. Klik nu på “start opfanen. Nu er der to scenarier. En hvor du har en nyere version af windows. Her skal du navigere videre til task manager for at deaktivere startelementerne. Hvis du har en ældre version, kan du deaktivere processen fra start ved opstart ved hjælp af msconfig direkte som vist nedenfor.

 1. Genstart din computer og kontroller, om det aktuelle problem blev løst.

Sådan afinstalleres Java fra din computer?

Hvis du ikke installerede applikationsplatformen på din computer, kan du altid afinstallere den uden yderligere problemer. Bemærk, at dette kan medføre, at du mister nogle funktioner leveret af andre applikationer, da de er afhængige af denne platform for at få deres software til at køre.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Søg gennem listen over installerede elementer til Java. Vælg det, og klik på Afinstaller knap til stede øverst på skærmen.

 1. Genstart computeren, så ændringerne finder sted, og kontroller, om det aktuelle problem er løst.