Vejledninger

Fix: PSN-fejl 8002a308

Denne bestemte fejlkode har bugget brugere, siden den første gang dukkede op, og den forhindrede dem i at få adgang til PSN (PlayStation Network), som er en nøglefunktion, hvis du vil engagere dig i online-aktiviteter vedrørende din spiloplevelse. Fejlkoden efterfølges normalt af denne særlige meddelelse:

Der opstod en fejl. Du er logget ud af PlayStation Network (8002A308).

Selve fejlen kan løses på en række forskellige måder, og brugerne bør bestemt tjekke alle nedenstående løsninger for at behandle fejlen og slippe af med den en gang for alle.

Løsning 1: Genstart din PlayStation 3 og din router

Selvom denne metode sandsynligvis ikke fungerer i 100% af tilfældene, fungerede nulstilling af deres PS3 for nogle brugere, og det er bestemt den nemmeste metode til at tjekke ud og implementere, da det kun tager et par minutter, og det kræver ikke masser af teknisk viden.

 1. Luk PlayStation 3 helt ved at trykke på tænd / sluk-knappen og holde den nede.
 2. Når konsollen er lukket helt, skal du trække netledningen ud af bagsiden af ​​konsollen.
 3. Lad konsollen forblive frakoblet i mindst et par minutter.
 4. Sluk for din router, og lad den forblive slukket i et par minutter, inden du tænder den igen.
 5. Sæt netledningen tilbage i PlayStation 3, og tænd den på den måde, du normalt gør.

Løsning 2: Skift tidsindstillingerne på din PlayStation 3

Forkerte tids- og datoindstillinger er en ganske gyldig årsag til ikke at kunne logge ind på PSN korrekt, og du bør bestemt kontrollere, om disse indstillinger er konfigureret korrekt på din konsol, og heldigvis kan du gøre det let ved at følge instruktionerne nedenfor:

 1. Tænd din PS3 og naviger til Indstillinger >> Dato- og klokkeslætindstillinger.

 1. Indstil metoden til justering af dato og klokkeslæt til Set manuelt.
 2. Skift tidszonen til den, der passer til din placering, og skift indstillingen Sommertid til Sommertid og ikke Standard.
 3. Hvis disse indstillinger er konfigureret sådan på din PS3, kan du springe denne løsning over og prøve nogle af de resterende.

Løsning 3: Ændr dine DNS-indstillinger

Ændring af din DNS-adresse kan virkelig gøre mirakler for din PS3-forbindelse, og det er sandsynligvis det bedste råd, nogen kan give dig, når du beskæftiger dig med disse typer fejlkoder. Det er vigtigt at være forsigtig med hensyn til de indstillinger, du ændrer, da du kan miste din internetforbindelse, hvis du ændrer de forkerte indstillinger.

Følg instruktionerne nedenfor for at ændre standard DNS-serveren på din PlayStation 3:

 1. Tænd for din PS3 og naviger til Indstillinger >> Netværksindstillinger.
 2. Derefter skal du gå til undermenuen Internetforbindelsesindstillinger og vælge Brugerdefineret.

 1. Vælg den type forbindelse, du bruger (hvis din PS3 er tilsluttet routeren, skal du vælge 'Kablet', og hvis du bruger en trådløs forbindelse, skal du vælge den i stedet.)
 2. Hvis du valgte trådløs, skal du konfigurere din forbindelse som normalt, indtil du kommer til menuen IP-adresse. Hvis du valgte kablet, skal du vælge indstillingen 'Automatisk registrering' på det næste skærmbillede og fortsætte til menuen IP-adresse.

 1. Sørg for at indstille dine indstillinger som følger:
IP-adresseindstilling: Automatisk DHCP-værtsnavn: Indstil ikke DNS-indstillinger: Manuel Primær DNS: 8.8.8.8 Sekundær DNS: 8.8.4.4 MTU: Automatisk proxyserver: Brug ikke UPnP: Aktiver 
 1. Test din forbindelse og kontroller, om fejlkoden stadig vises.

Løsning 4: Prøv at logge ind fra en anden PS3

En af de mulige årsager til denne fejl er at få din ven eller bruge en anden PS3 til at logge ind på din konto. Dette sker på grund af forvirring, som undertiden er skabt af fejl og vedligeholdelse, der narre PSN, at du er logget ind med din PS3, hvilket forhindrer dig i at logge ind igen.

Men hvis du logger ind fra en anden PS3, bliver du logget ud fra din egen PS3, hvilket kan hjælpe med at fjerne forvirringen. Sørg for, at du ikke deler din kontos legitimationsoplysninger med nogen, du ikke stoler fuldstændigt på, da du risikerer at miste dine spil og / eller dine midler.

Løsning 5: Nulstil internetforbindelsesindstillingerne

Nulstilling af dine netværksindstillinger er den perfekte løsning, hvis du har ændret dem på nogen anden måde end at løse denne fejl. Nogle brugere hævder, at denne metode fungerede, selvom de aldrig ændrede noget, så det er virkelig værd at give dette et skud.

Kabelforbindelse:

 1. Tilslut et Ethernet-kabel til PS3-konsollen, og gå straks til Indstillinger >> Netværksindstillinger >> Internetforbindelsesindstillinger.

 1. Vælg Ja, når der vises en skærm, der siger, at du vil blive afbrudt fra Internettet.
 2. Vælg Let, og en liste over indstillinger skal vises efter et stykke tid.

 1. Afhængigt af netværksmiljøet kan det være nødvendigt med yderligere indstillinger for PPPoE, en proxyserver eller IP-adresse. For oplysninger om disse indstillinger, se oplysningerne fra din internetudbyder eller de instruktioner, der fulgte med netværksenheden.
 2. Gem dine indstillinger, og test din forbindelse for at se, om du har oprettet forbindelse. Kontroller også, om fejlkoden 8002A308 stadig vises.

Trådløs forbindelse:

 1. Kontroller, at indstillingerne for hotspot er gennemført.
 2. Kontroller, at der er et adgangspunkt tilsluttet et netværk med internettjeneste i nærheden af ​​PlayStation 3. Indstillinger for adgangspunktet indstilles typisk ved hjælp af en pc.
 3. Sørg for, at et Ethernet-kabel ikke er tilsluttet PS3-konsollen.
 4. Tilslut et Ethernet-kabel til PS3-konsollen, og gå straks til Indstillinger >> Netværksindstillinger >> Internetforbindelsesindstillinger.

 1. Vælg Ja, når der vises en skærm, der siger, at du vil blive afbrudt fra Internettet.
 2. Vælg Nem >> Trådløs >> Scan, som skal vise en liste over adgangspunkter inden for rækkevidden af ​​PS3-konsollen.

 1. Afhængigt af modellen af ​​PS3-systemet, der er i brug, har du muligvis indstillingen Automatisk. Vælg denne indstilling, når du bruger et adgangspunkt, der understøtter automatisk opsætning. Hvis du følger instruktionerne på skærmen, udføres de nødvendige indstillinger automatisk.
 2. Vælg det hotspot, du vil bruge.

 1. Et “SSID” er et identifikationsnavn, der er tildelt et adgangspunkt. Sørg for at prøve at oprette forbindelse til dit eget adgangspunkt eller til et punkt, som du har adgang til på listen.
 2. Vælg den sikkerhedstype, der bruges til netværket, og indtast sikkerhedsoplysningerne.
 3. Når du er færdig med at indtaste krypteringsnøglen og har bekræftet netværkskonfigurationen, vises en liste over indstillinger.
 4. Afhængigt af netværksmiljøet kan det være nødvendigt med yderligere indstillinger for PPPoE, en proxyserver eller IP-adresse. For oplysninger om disse indstillinger, se oplysningerne fra din internetudbyder eller de instruktioner, der fulgte med netværksenheden.
 5. Gem dine indstillinger, og test din forbindelse for at se, om du har oprettet forbindelse. Kontroller også, om fejlkoden 8002A308 stadig vises.

Løsning 6: Test internetforbindelse og genaktiver internetforbindelse

Denne enkle løsning har hjulpet nogle mennesker med at slippe af med denne irriterende fejlkode. Så simpelt som det måske lyder, hjælper det, og det tager kun et minut af din tid at prøve det.

 1. Naviger til Indstillinger >> Netværksindstillinger >> Test af internetforbindelse
 2. Klik på den, og vent på, at den er færdig med sin forretning.

 1. Derefter navigerer du til Indstillinger >> Netværksindstillinger >> Internetforbindelse og deaktiverer det i et par minutter, inden du genaktiverer det igen.
 2. Kontroller, om fejlkoden stadig vises.