Vejledninger

Sådan løses "Kan ikke finde applikation til at udføre denne handling"

Hvis du bruger Android og får meddelelsen "Kan ikke finde applikation til at udføre denne handling", hjælper denne vejledning dig med at løse det. Nogle gange vil meddelelsen i stedet sige "Filen understøttes ikke."

For at løse den besked, der er anført ovenfor, skal du undersøge lidt. Vi giver dig nedenstående trin og de værktøjer, du har brug for for at få det gjort, men dine trin kan variere afhængigt af den fil, du prøver at åbne.

For at begynde skal du finde den fil eller det program, du forsøger at køre. For at gøre dette skal du åbne filhåndteringsprogrammet.

Når du er i filhåndteringsprogrammet, skal du navigere til den fil, du forsøger at åbne. Hold derefter fingeren nede på filen, indtil en pop op-side vises med forskellige muligheder. Et eksempel er angivet nedenfor.

Du bliver nødt til at trykke på den indstilling, der siger 'detaljer'. På din enhed kan indstillingen hedde noget lidt anderledes. Vær derefter opmærksom på slutningen af ​​filnavnet. Der skal være en filtypenavn, der følger navnet på filen. For eksempel kan det sige 'filnavnher.rtf.'

I vores tilfælde var denne fil en .rtf-filtypenavn. I dit tilfælde har du muligvis en anden filtypenavn. Normalt er filtypenavne kun tre bogstaver lange, og du kan bruge disse oplysninger til at hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du åbner den.

Til det næste trin skal du kopiere filtypenavnet til Google Play Butik. I vores tilfælde har vi søgt efter 'rtf viewer' i Google Play-søgningen. I dit tilfælde skal du muligvis søge efter noget andet.

Når du har foretaget en søgning, skal du kigge gennem appsne og vælge en, der kan være egnet til at læse din fil. I vores tilfælde har vi fundet ud af, at Microsoft Word skal kunne se vores filtype.

Efter installation af appen kan vi besøge filhåndteringsappen igen. På dette tidspunkt bliver du nødt til at finde den fil, du tidligere har kæmpet for at åbne. Du skal nu være i stand til at trykke på filen og åbne den i det program, du har downloadet.

Hjælp, jeg kan ikke finde en passende app!

Desværre kan Android ikke understøtte hver enkelt filtype. F.eks. Fungerer .exe-filer, som er programfiler til Windows, ikke på Android. Hvis du ikke kan finde en app i Google Play Butik, er chancerne for, at filen ikke passer til din enhed.

I dette tilfælde skal du bruge en anden enhed til at åbne filen. I de fleste tilfælde kan du finde et program til at se filen på en Windows-pc eller en Mac-enhed. Alternativt kan filen være designet til et specifikt mobilt operativsystem.

Normalt vil en hurtig Google-søgning efter den pågældende filtype returnere oplysninger om, hvilke enheder der kan understøtte filtypen.