Vejledninger

Hvad er: Virtualapp / Didlogical

Credential Manager er Windows Desktop App. Hovedformålet med denne app er at lade Windows gemme brugernavne, adgangskoder og adresser på dit system. Så når du opretter en ny konto på Windows eller opretter en konto på et websted, gemmes dine legitimationsoplysninger i Credential Manager. Du kan åbne Credential Manager (via Kontrolpanel) og se på de konti, der er gemt i Credential Manager. Credential Manager bruges ikke kun af Windows, men det bruges også af andre apps, der kræver, at dine private data gemmes lokalt. Apps som Skype, File Explorer, Microsoft Office osv. Bruger denne Credential Manager til at gemme og få adgang til dine kontooplysninger. Dine konti gemmes i 4 forskellige kategorier: Windows-legitimationsoplysninger, certifikatbaserede legitimationsoplysninger, generiske legitimationsoplysninger og weblegitimationsoplysninger.

Mange brugere har klaget over en ukendt konto, der er angivet i deres Credential Manager. Denne legitimationsoplysninger er gemt under navnet virtualapp / didlogical. Hvis du prøver at se på detaljerne i denne legitimationsoplysninger, vil du bemærke et underligt brugernavn med en adgangskode, der er gemt i din Credential Manager. Normalt vil virtualapp / didlogical være navnet på internettet eller netværksadressen, og denne legitimationsoplysninger gemmes under kategorien Generiske legitimationsoplysninger. Det vil se sådan ud

Du vil også bemærke, at du ikke teknisk også kan fjerne virtualapp / didlogisk legitimationsoplysninger. Du vil være i stand til at fjerne legitimationsoplysningerne ved at klikke på Fjern og følge instruktionerne på skærmen, men det vil være tilbage på listen over legitimationsoplysninger efter en genstart eller efter en lille periode. Så du kan ikke fjerne det helt.

Er virtualapp / didlogical sikkert?

Da virtualapp / didlogiske legitimationsoplysninger oprettes automatisk, og du ikke kan fjerne det, vil det se ud som om det er en malware, der kommer tilbage alene. Men heldigvis er virtualapp / didlogical slet ikke en malware. Det er en legitim legitimationsoplysninger, og den gemmes af Windows, når du bruger et af Windows Live-produkterne. Så hvis du bruger et af Windows Live-produkterne som Windows Live Messenger, Windows Live Mail, Windows Live Log-in Assistant og andre Microsoft-tjenester, så giver disse produkter denne legitimationsoplysninger i din Credential Manager. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om det.

Sådan fjernes virtualapp / didlogical

Du kan også nemt fjerne virtualapp / didlogisk legitimationsoplysninger. Men som nævnt ovenfor kan det komme tilbage af sig selv. Hvis du ikke vil have denne legitimationsoplysning i Credential Manager, skal du stoppe med at bruge Windows Live Products. Brug af et hvilket som helst af Windows Live-produkterne vil sandsynligvis udløse legitimationsopstart, og du begynder at se virtualapp / didlogisk legitimationsoplysninger igen. Hvis du virkelig vil fjerne virtualapp / didlogisk legitimationsoplysninger, skal du følge trinene nedenfor

  1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
  2. Type kontrolpanel og tryk på Gå ind

  1. Klik på Brugerkonti

  1. Klik på Credential Manager

  1. Vælg Windows legitimationsoplysninger

  1. Vælg virtualapp / didlogisk

  1. Klik på Fjerne og følg eventuelle yderligere instruktioner på skærmen

Du skal være god at gå, når virtualapp / didlogisk legitimationsoplysninger er fjernet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found