Vejledninger

Hvordan ved jeg, om jeg er blokeret på Snapchat?

Dette er et spørgsmål, der har skabt nysgerrighed hos mange af os. Fra en hurtig Google-søgning efter 'Hvordan ved jeg, om jeg er blokeret på Snapchat?', Er det tydeligt at se, at der er mange modstridende svar. Det gør det endnu mere frustrerende, at mange af svarene ikke synes at give noget bevis på deres svar. Vi troede, at vi ville tage det på os selv for at finde ud af, hvordan blokfunktionaliteten fungerer på Snapchat. Vi brugte to enheder og et antal separate konti for at finde ud af nøjagtigt, hvordan man ved, om du er blokeret på Snapchat.

Hvad vi fandt ud af om Snapchat-blokke

Det viser sig, at der er et par ting, der sker, når en bruger blokerer dig på Snapchat. Disse ting sker dog også, når en bruger uvenner dig, eller når en bruger sletter deres konto. Af denne grund kan du finde ud af, om en bruger har blokeret dig, uvenner dig eller slettet deres konto, hvis følgende er sandt.

Du kan ikke længere sende snaps til dem

Du kan ikke finde dem på din kontaktliste

Deres historie er forsvundet

Du kan ikke chatte med dem, og dine tidligere chats er forsvundet

Desuden, med lidt mere grave rundt, fandt vi, at der er en måde at afgøre, om nogen slettede dig. Vi kan derefter bruge disse oplysninger til at finde ud af, om de blokerede dig eller ej. Følg trinene nedenfor for at følge vores fejlfindingsvejledning for at finde ud af, om en ven blokerede dig, ikke venner dig eller slettede sin konto.

Trin 1

Når du stryger til højre for at se chats, kan du holde deres navn i en tidligere chat og trykke på tilføj ven.

Hvis den sædvanlige lyserøde trekant er nedtonet, har de det UVENNEDET

Hvis det giver dig mulighed for at tilføje ven, men derefter viser meddelelsen 'Undskyld! Kunne ikke finde brugernavn ' de har BLOKERET dig eller SLETTET deres konto. (Se trin 2 for mere.)

Trin 2

Hvis du ikke var uvenlig, kan du gøre følgende for at finde ud af, om de blokerede dig eller slettede dig.

Bed to fælles venner om at se, om han / hun stadig kan kontakte dem via Snapchat. Hvis begge dine venner ikke kan sende snaps til din gensidige kontakt, eller hvis den gensidige kontakt er fjernet fra deres venneliste, har den pågældende kontakt SLETTET deres konto.

Hvis du har fulgt disse trin, skal du vide, at det er sikkert at spørge dem, om de har slettet deres konto til bekræftelse uden behov for at tilføje klods eller spænding imellem dig.

Hvis kontakten stadig kan kontaktes af dine fælles venner, har din kontakt det BLOKERET

For at bekræfte dette kan du oprette en ny konto på Snapchat og prøve at finde deres Snapchat-brugernavn ved at søge efter det i 'tilføj venner' -funktionen. Hvis du kan finde deres konto på den nye konto, kan du bekræfte, at de har 100% BLOKERET

Så der har vi det - denne guide kan 100% bevise, om en Snapchat-ven har blokeret dig, uvenner dig eller slettet deres konto. Du bliver nødt til at følge vejledningen trin for trin for at sikre, at dine resultater er korrekte.

Det kan være foruroligende at have en ven til at blokere dig på en social platform, men det er vigtigt at respektere deres privatliv.