Vejledninger

Hvorfor blinker Alexa gult eller grønt?

Har du stødt på et problem med dine Alexa-aktiverede enheder? Oplever du nogle blinkende lys eller toppen af ​​din enhed og spekulerer på, hvad problemet er? Bekymre dig ikke mere, for på denne side vil vi uddybe dig, hvorfor disse blinkende lys vises, og hvordan du reagerer på dem i overensstemmelse hermed.

De fleste af de smarte Amazon-højttalere som Echo, Spot, Tap, Dot og Plus har ikke en skærmgrænseflade som Amazon Echo Show. Derfor er de designet med en cirkulær ring på den øverste overflade. Denne ring har de farvede lysdioder, som gør det muligt for dig at opfatte, hvad der foregår med din enhed.

Hvad forårsager de blinkende lys i Alexa?

Derfor kan de blinkende lys være forvirrende for dig. Du kan måske spørge dig selv, hvad der kan være årsagen til disse lys, og hvad prøver de at kommunikere. De blinkende lys kan vises i gul eller grøn farve. Desuden kan de vises i andre farver som rød, blå, hvid eller endda lilla. Årsagerne til, at din Alexa blinker forskellige farver, kan skyldes følgende begivenheder:

  • Indgående opkald: De indgående opkald kan være årsagen til, at din Alexa-enhed viser et blinkende lys. Det blinkende lys giver dig besked om de indgående opkald
  • Beskedbesked: I tilfælde af en besked som e-mail eller tekst, vil din Alexa-enhed forsøge at underrette dig ved at blinke gult lys.
  • Mikrofon slukket: Når mikrofonen i din Alexa-enhed er slukket, vil du kunne se et rødt lys på den cirkulære ring øverst på din Alexa-enhed.
  • Forstyrrelsestilstand: Hvis forstyrrelsestilstanden er tændt, vil du sandsynligvis se et lilla blinkende lys på din Alexa-enhed. Dette indebærer, at enheden er i standbytilstand.
  • Wi-Fi-forbindelse: Mens du opretter forbindelse til Wi-Fi-netværket, skyder din Alexa-enhed et orange lys. Dette fortæller dig, at enheden forsøger at oprette forbindelse til internettet.

Af disse grunde, der er skitseret ovenfor, kan du muligvis vide årsagen til, at din enhed blinker de forskellige typer farver. Årsagerne nedenfor gør det muligt for dig at vide, hvad din Alexa-aktiverede enhed forsøger at kommunikere til dig.

Årsag 1: Blinkende gult lys

Når din Alexa-enhed blinker gult, betyder det, at den giver dig besked om en besked i din indbakke. Da Amazon Alexa-enhederne har mulighed for at sende og modtage meddelelser, er der en mulighed for, at en tekstbesked eller e-mail er sendt til din indbakke.

For at læse meddelelserne kan du simpelthen tale med Alexa ved at bede den om at læse beskeden ved hjælp af denne kommando, "Alexa læser mine meddelelser". Desuden kan du læse beskederne ved hjælp af Alexa-appen på din telefon, og derefter forsvinder det gule lys.

Årsag 2: Blinkende grønt lys

Bliv ikke overrasket, når du også ser et grønt lys blinke på din enhed. Det grønne lys forsøger at informere dig om, at der er et indgående opkald til dig, eller at du i øjeblikket er i et opkald. Når der er et indgående opkald til dig, fortæller Alexa dig, hvem der ringer. Du kan svare ved at sige "Svar" for at besvare opkaldet eller "Ignorer" for at se bort fra opkaldet. Din Alexa-enhed vil også fortsætte med at vise det grønne lys, indtil opkaldet slutter. Du kan afslutte opkaldet ved at sige “Alexa, afslut opkald”.

Årsag 3: Blinkende blåt lys

Desuden kan din enhed vise andre blinkende lys, og blå er en af ​​dem. Dette er et almindeligt lys, der vises på din Alexa-enhed. Dette betyder simpelthen, at din enhed er tændt og lytter til dig. Når du begynder at tale med Alexa, vises det blå lys og dreje rundt om ringen, mens du forbereder et svar til dig.

Årsag 4: Blinkende rødt lys

Når din enhed blinker rødt lys på ringen, betyder det, at mikrofonen er slukket i enheden. Når det røde lys er tændt, kan din Alexa-enhed ikke lytte til dig, og den vil heller ikke svare på nogen af ​​dine kommandoer. Derfor skal du finde mikrofonknappen på din enhed og trykke på den for at slukke for det røde lys eller bare slå mikrofonen fra.

Årsag 5: Blinkende lilla lys

Din enhed blinker det lilla lys, når Forstyr ikke tilstand er tændt. Når dette er tilfældet, vil enheden ikke kunne svare på dine kommandoer såvel som ikke at modtage opkald eller beskeder. Hvis du slukker for denne tilstand, slipper du af det lilla lys, og for at gøre det skal du følge nedenstående trin:

  1. Åbn Amazon Alexa-app og navigere videre Indstillinger.
  1. Vælg typen af Ekko-enhed du bruger.
  1. Vælg Forstyr ikke og skift knappen ved siden af ​​den til sluk den.

Årsag 6: Blinkende orange lys

Endelig blinker din enhed muligvis det orange lys, og du spørger måske dig selv, hvad dette kan betyde. Dette vil sandsynligvis ske, når du prøver at forbinde enheden til et Wi-Fi-netværk ved opstart. Du kan dog også opleve, at orange lys blinker ved normal drift. Dette kan skyldes problemet med internetforbindelsen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found