Vejledninger

Fix: DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG Fejl på Windows 7, 8 og 10

Denne fejl betyder, at applikationens enhed mislykkedes på grund af dårligt dannede kommandoer sendt af applikationen, som angivet i Microsofts officielle dokumentation, der er tilgængelig online. Dette er et designtidsproblem, der skal undersøges og løses. Fejlen vises ofte midt i forskellige videospil, og den får dem til at gå ned næsten øjeblikkeligt, mens denne fejl vises på skærmen.

Sådan ordnes DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG

Gennem det store område af onlinefora har flere brugere præsenteret de metoder, der har fungeret for dem bedst, og vi har besluttet at samle dem alle i en artikel. Held og lykke med nedenstående metoder!

Løsning 1: Opdater din grafikkortdriver

Dette er et af de mest grundlæggende fejlfindingstrin, når det kommer til at løse videospilrelaterede problemer. Imidlertid kunne flere brugere kun løse problemet ved hjælp af denne metode, og det har sparet dem dage og dage med fejlfinding. Intet galt kan også gå ud af det, og du vil stadig afslutte dagen med den nyeste grafikkortdriver installeret på din computer.

 1. Klik på startmenuknappen, skriv Enhedshåndtering, og vælg den på listen over resultater ved blot at klikke på det første resultat. Du kan også bruge Windows Key + R-tastekombinationen for at åbne dialogboksen Kør. Skriv “devmgmt.msc” i feltet og klik på OK for at køre det.

 1. Udvid en af ​​kategorierne i vinduet Enhedshåndtering for at finde navnet på den enhed, du vil opdatere, højreklik derefter på den, og vælg Afinstaller enhed. Da vi vil opdatere grafikkortet, skal du udvide kategorien Displayadaptere, højreklikke på dit grafikkort og vælge indstillingen Afinstaller enhed.

 1. Bekræft eventuelle dialoger, der kan bede dig om at bekræfte dit valg, og vent på, at processen er afsluttet.
 2. Se efter din grafikkortdriver på kortets producentens websted og følg deres instruktioner, som skal være tilgængelige på webstedet. Gem installationsfilen på din computer og kør den derfra. Din computer genstarter muligvis flere gange under installationen.

Nvidia-drivere - Klik her!

AMD-drivere - Klik her!

Bemærk: Hvis ovenstående trin ikke kunne give det ønskede resultat, er der et script, du måske vil køre for at løse problemet, da spillene ikke administrerer den nyinstallerede driver. Scriptet består af grundlæggende kommandoer, som lettere kan køres via en .bat-fil. Held og lykke!

 1. Åbn et nyt tekstdokument ved at højreklikke på dit skrivebord og vælge Nyt >> Tekstdokument i genvejsmenuen.

 1. Kopier og indsæt følgende tekst i dokumentet, og sørg for at bevare korrekt formatering, hvilket betyder at hver kommando, der her vises i en ny linje, også skal være ne i den nye linje i dit dokument.
hvis der findes C: \ Windows \ System32 \ nvapi64.Old goto Old chdir / d C: \ Windows \ System32 ren nvapi64.dll nvapi64.Old taskkill / F / FI "IMAGENAME eq nvxdsync.exe" echo @ Navngivet pause goto End: gammel chdir / d C: \ Windows \ System32 ren nvapi64.Old nvapi64.dll echo @ Omdøbt pause goto End: End
 1. Klik på Filer i menuen øverst i vinduet, og vælg Gem som ... Vælg Alle filer under rullemenuen Gem som type, og sørg for at navngive filen til noget som “command.bat”. Navnet er ikke vigtigt, men ".bat" -udvidelsen er.

 1. Når du har gemt filen, skal du højreklikke på den og vælge indstillingen Kør som administrator. Vent et par sekunder, genstart computeren, og kontroller, om dit spil nu fungerer.

Løsning 2: Hurtig løsning til NVIDIA-brugere

Hvis du er en NVIDIA-bruger, der kæmper med DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG-fejl på din computer, som normalt vises, når du prøver at spille et bestemt videospil, kan denne hurtige løsning være værd for dig at overveje, da den har hjulpet mange brugere. Sørg for at tjekke dette ud!

 1. Højreklik på dit skrivebord, og vælg indstillingen NVIDIA-kontrolpanel i rullemenuen, eller dobbeltklik på NVIDIA-ikonet i proceslinjen. NVIDIA-kontrolpanelet er også tilgængeligt i det almindelige kontrolpanel.

 1. Klik på indstillingen Juster billedindstillinger med forhåndsvisning under afsnittet 3D-indstillinger i venstre navigationsrude. På den nye skærm skal du markere alternativknappen ud for "Brug de avancerede 3D-billedindstillinger" og klikke på Anvend.
 2. Klik derefter på Administrer 3D-indstillinger i venstre navigationsrude og naviger til fanen Programindstillinger.

 1. Klik på Tilføj og sørg for at gennemse din computer efter den eksekverbare fil, der bruges til at starte det spil, du oplever problemer med. Den nemmeste måde ville være at højreklikke på spillets genvej på skrivebordet og vælge indstillingen Åbn filplacering, som også vælger den ønskede eksekverbare fil.
 2. Du kan også gennemse manuelt, hvis du ved, hvor du har installeret spillet. Det er installeret til C >> Programfiler som standard. Fra rullemenuen under "Vælg den foretrukne grafikprocessor til dette program" skal du vælge "Højtydende NVIDIA-processor" og klikke på Anvend.

 1. Kontroller, om problemet er forsvundet, efter at du genstarter computeren.

Løsning 3: Stop overclocking af din computer

Overclocking er en proces, hvor du ændrer processorens maksimale frekvens til en større værdi, der er over den anbefalede fabriksværdi. Dette kan give din pc et betydeligt præstationsforøg, men du skal være helt forsigtig, da der var situationer, hvor hele rigge brød sammen og endda endte i flammer.

Nogle CPU'er var bestemt ikke lavet til at være overclocked, og det er en kendsgerning, at nogle modeller fungerer bedre end de andre. Hvad der er endnu vigtigere er, at forskellige værktøjer, der bruges til at overklokke dine processorer (CPU eller GPU), fungerer bedre eller dårligere afhængigt af den processor, der bruges.

At returnere din CPU's frekvens til sin oprindelige tilstand afhænger af hvilken software du i første omgang brugte til at overklokke. Intel og AMD har deres egne applikationer til download, som giver brugerne mulighed for at overclocke deres CPU'er, men de implementerer undertiden fabriksindstillinger for overclock, der aktiveres, når de f.eks. Kører spillet. Kontroller, om problemet stadig opstår.

Løsning 4: Afinstaller GeForce Experience

GeForce Experience er en ledsagende applikation til dit GeForce GTX-grafikkort, og det er udviklet af NVIDIA. Det holder dine chauffører opdaterede, optimerer automatisk dine spilindstillinger og giver dig en måde at dele spilskærmbilleder og videoer på.

Når det er sagt, er programmet ikke så vigtigt, og intet afhænger af, at det kører korrekt. Derudover har brugere rapporteret, at simpelthen afinstallation af GeForce Experience-programmet fra Kontrolpanel eller Indstillinger lykkedes at løse dette problem med et videospil.

 1. Sørg for, at du er logget ind med en admin-konto på din respektive computer, da du ikke kan afinstallere programmer ved hjælp af nogen anden konto.
 2. Klik på startmenuknappen eller søgefeltet ved siden af ​​den, og åbn Kontrolpanel ved at søge efter den. Alternativt kan du klikke på tandhjulsikonet for at åbne Indstillinger, hvis du er en Windows 10-bruger.
 3. I kontrolpanelet skal du ændre indstillingen "Vis som:" øverst til højre i vinduet til Kategori og klikke på Afinstaller et program under afsnittet Programmer.

 1. Hvis du bruger indstillingsværktøjet på Windows 10, skal du klikke på Apps straks åbne en liste over alle installerede applikationer på din pc.
 2. Find posten GeForce Experience på listen, og klik på den en gang. Klik på knappen Afinstaller, der vises over listen, og bekræft eventuelle dialogbokse, der kan vises. Følg instruktionerne på skærmen for at afinstallere GeForce Experience og genstarte din computer bagefter.

Løsning 5: Tilføj en bestemt registreringsnøgle

Deaktivering af TDR (Timeout Detection and Recovery) kan undertiden hjælpe dig med at forhindre unødvendige fejl, såsom DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG, der vises, men du skal stadig først prøve nedenstående metoder, da TDR nogle gange kan være meget nyttigt på din computer.

 1. Da du bliver nødt til at redigere registreringsdatabasen for at følge denne løsning, anbefaler vi stærkt, at du tjekker denne artikel, som vi har udarbejdet for sikkert at sikkerhedskopiere din registreringsdatabase for at forhindre andre problemer, der kan opstå.
 2. Åbn Registreringseditor-hjælpeprogrammet ved at skrive “regedit” i søgefeltvinduet, Start-menuen eller dialogboksen Kør på din Windows-pc. Naviger til følgende nøgle i Registreringseditor ved hjælp af navigering i venstre rude:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ GraphicsDrivers

 

 1. Højreklik på den tomme højre side af Registreringseditor-skærmen, hvor GraphicsDrivers-nøglen er den sidst valgte nøgle i adresselinjen, og vælg Ny >> DWORD (32bit) værdi eller QWORD (64bit) afhængigt af arkitekturen i din Windows-installation. Højreklik på den nøgle, du lige har tilføjet, og klik på Omdøb.
 2. Indstil navnet på nøglen til TdrLevel. Højreklik på den igen, og vælg indstillingen Rediger i genvejsmenuen. Under værdidataene skal du indstille dem til 0 og ændre baseindstillingen til hexadecimal. Klik på OK-knappen, genstart computeren, og kontroller, om problemet er forsvundet.

 

 1. Genstart computeren, og kontroller, om fejlen “Kunne ikke tilslutte alle netværksdrev igen” stadig vises ved opstart.

Løsning 6: Deaktiver synkronisering af Steam Cloud

Denne metode blev rapporteret at være en fungerende af mange brugere, men spillet, der blev rettet ved denne metode, var Call of Duty: WWII i næsten alle tilfælde. Det kan betyde, at denne metode er specifik for dette videospil, men at prøve det vil ikke skade, bortset fra at du mister fordelene ved Steam Cloud.

 1. Åbn din Steam-klient ved at dobbeltklikke på dens ikon på skrivebordet eller ved at søge efter den i Start-menuen, og naviger til fanen Bibliotek i det første skærmbillede, der åbnes.
 2. Højreklik på det spil, der forårsager disse problemer, og vælg Egenskaber i rullemenuen, der vises.
 3. Naviger til fanen Opdateringer og i vinduet Egenskaber, og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Aktiver Steam Cloud-synkronisering. Sørg for at anvende ændringerne og afslutte Steam indtil videre.

 1. Genstart din computer, kør det problematiske spil, og kontroller, om DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG-fejlen stadig vises, mens du spiller spillet.

Løsning 7: Opdater Windows til den nyeste version

Der er flere brugere, der var heldige nok til at finde ud af, at problemet har sorteret sig med den nyeste tilgængelige Windows-opdatering. Det opstår ofte for brugere, der kører lidt bagud på de seneste opdateringer, men det kan ske for alle.

Windows 10-brugere bemærker muligvis, at opdateringerne udføres næsten automatisk, da Windows altid kontrollerer dem. Stadig, hvis du mener, at processen er brudt, kan du tjekke for opdateringer manuelt.

 1. Brug Windows Logo Key + I-tastekombinationen til at åbne Indstillinger på din Windows-pc. Alternativt kan du søge efter "Indstillinger" i Start-menuen eller søgefeltet eller blot klikke på det tandhjulslignende ikon i Start-menuen.
 2. Find og klik på "Opdatering og sikkerhed" -underafsnittet i appen Indstillinger.

 3. Bliv på Windows Update-fanen, og klik på knappen Søg efter opdateringer under sektionen Opdater status for at kontrollere, om der er en ny version af Windows tilgængelig.

 1. Hvis en er tilgængelig, skal Windows starte med downloadprocessen med det samme, og opdateringen skal installeres, så snart du er klar til at genstarte.

Hvis du bruger en anden version af Windows, skal det være vigtigt at angive, at den automatiske opdateringsproces let kan deaktiveres, og du måske har gjort det uvilligt eller villigt. Uanset hvad kan en simpel kommando muligvis installere de nyeste opdateringer på enhver version af Windows.

 1. Åbn PowerShell-værktøjet ved at højreklikke på startmenuknappen og klikke på Windows PowerShell (Admin) -indstillingen i genvejsmenuen.

 1. Hvis du ser kommandoprompt i stedet for PowerShell på det sted, kan du også søge efter det i menuen Start eller søgefeltet ved siden af ​​det. Denne gang skal du sørge for at højreklikke på det første resultat og vælge Kør som administrator.
 2. I Powershell-konsollen skal du skrive “cmd” og forblive tålmodig for Powershell at skifte til det cmd-lignende vindue, som kan synes mere naturligt for Command Prompt-brugere.
 3. I den "cmd" -lignende konsol skal du skrive kommandoen nedenfor og sørge for at klikke på Enter bagefter:
wuauclt.exe / updatenow
 1. Lad denne kommando gøre sine ting i mindst en time og tjek tilbage for at se, om der blev fundet og installeret opdateringer uden problemer. Denne metode kan anvendes på alle Windows-operativsystemer, inklusive Windows 10.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found