Vejledninger

Sådan afinstalleres Steam Games fuldstændigt

Steam er i det væsentlige ret let at bruge, da de havde brug for at rumme deres software til alle typer brugere, lige fra børn til unge og voksne. Det har faktisk gjort tingene enkle for mange af dem, fordi folk normalt købte spil gemt på DVD og Blu-ray, satte dem i deres computere og fulgte en masse instruktioner på skærmen sammen med at indsætte en ordentlig CD-nøgle i rækkefølge. for at få spillet til at køre. Derudover, hvis der opstår visse problemer under eller efter installationen, kunne de kun håbe, at de kunne finde en løsning selv eller online.

Heldigvis håndterer Steam alle problemerne, da du ikke behøver at købe og indsætte spillet fysisk, da Steam downloader det fra deres servere af høj kvalitet, og spillet installeres automatisk, og dit job er kun at klikke på Afspil. Køb håndteres også let med Steam Wallet, og du kan bruge spillet på enhver computer, så længe du downloader Steam og indtaster din legitimationsoplysninger.

Nogle brugere har oplevet problemer, hvor de afinstallerede et spil via Steam, men nogle af filerne forårsagede stadig visse problemer. Disse problemer opstår generelt, når brugerne installerer yderligere mods parallelt med deres originale spil. Mods er skabt og udviklet af almindelige mennesker, der besidder en vis viden, men de er ikke professionelle, og de har ikke været en del af det bestemte spils udvikling. Derfor er det normalt at forvente visse fejl og problemer, men det er den pris, du skal betale, hvis du vil ændre din spiloplevelse.

Der er to måder at afinstallere et Steam-spil på, men de kommer generelt ned på en. Du kan gå til Tilføj eller fjern programmer på din computer, finde det spil, du vil fjerne, og klikke på Afinstaller. Dette åbner dog Steam-klienten, og du bliver bedt om en skærm, der beder dig om at slette spilfiler fra din computer.

Det andet sted, du kan slette spillet fra, er selve Steam-klienten. Afinstallation af spillet fra Steam er hurtigere end den første mulighed, da du stort set gør det samme fra klienten. Højreklik på det spil, du vil slette fra dit bibliotek, og klik på Afinstaller. Den næste meddelelse, du modtager, ser ud som om du startede processen fra computeren.

Når du er færdig med dette, kan nogle spilfiler stadig ende med at forårsage nogle problemer. Dette sker sjældent, men du skal muligvis slippe af med nogle filer manuelt. Den rigtige måde at gøre dette på er at åbne din spilbiblioteksmappe. Standardmappen til lagring af spilfiler er under \ Steam \ steamapps \ common \. Dette er hvor Steam gemmer spilfiler, hvis du ikke valgte et andet bibliotek på din harddisk. Indtast mappen, der deler det samme navn med det spil, du prøver at afinstallere, og slet alt, hvad du finder indeni.

Hvis dette ikke løser det problem, du har, kan nogle gemme filer eller konfigurationsfiler muligvis forårsage problemet. De gemmes normalt et eller andet sted i mappen Mine dokumenter direkte eller i en mappe, der hedder Mine spil i Mine dokumenter.

Hvis du bestemt vil slippe af med disse filer for godt, skal du også vide, at Steam gemmer dem i skyen. Den rigtige måde at afslutte denne sky-synkronisering på er at gå ind i dit Steam-bibliotek, højreklikke på det valgte spil og klikke på Egenskaber. Der skal være en mulighed kaldet Aktivér Steam Cloud-synkronisering til (navn på spillet). Sluk for det, hvis du bestemt vil slippe af med alt, der er relateret til spillet. Vær opmærksom på, at din status i spillet kan gå tabt, hvis du slipper af med de ovennævnte filer. Dette anbefales ikke, hvis du planlægger at spille spillet i fremtiden.

Endelig, hvis du har installeret nogen mods, skal du kigge efter en afinstallationsmulighed i kataloget på modet. Hvis du ikke kan finde afinstallationsknappen, skal du først fjerne den fra spillet og derefter slette alt fra dens mappe. Hvis du bruger en mod manager, skal du gøre det ved at fjerne det derfra.

TIP: Hvis du sletter spilfilerne eller afinstallerer spillet, fjernes det ikke fra dit bibliotek, og du kan stadig spille det spil, du har købt, ved blot at downloade det igen via Steam.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found