Vejledninger

Fix: Søgning fungerer ikke i Outlook 2010

Hvis søgning i Microsofts Outlook 2010 ikke returnerer resultater, eller resultaterne ikke er, som du forventede, er indekseringen af ​​datafilen sandsynligvis beskadiget eller ufuldstændig. Funktionen Øjeblikkelig søgning bruger indekseringstjenester til hurtigt at finde det, du søger efter. Nu kan den defekte indekseringstjeneste være Microsofts Outlook, eller Windows egen indekseringstjeneste kan også være synderen her.

Vi foretager fejlfinding på begge tjenester i denne vejledning ud over andre løsninger, der fungerede for mange brugere.

Løsning 1: Fejlfinding og simpel indeksgenopbygning

Åbn Outlook, hvis det ikke allerede er åbent. Klik på Fil i øverste venstre hjørne og vælg derefterMuligheder.

Klik på Søgfanen i venstre rudeog vælg derefterIndekseringsmuligheder.

Klik på Fremskreden. Klik på Ja hvis den Advarsel om brugerkontokontrol kommer til syne. Klik på “Fejlfinding af søgning og indeksering ”i fejlfindingsruden og se om guiden finder og reparerer et problem.

Hvis du bliver bedt om at vælge de problemer, du har oplevet, skal du vælge “alt, hvad der gælder” og klikke på Næste. Når det er færdigt, uanset om det har fundet nogen problemer eller ej, skal du teste for at se, om søgningen begynder at fungere. Hvis ikke, så fraFremskredenmenu, skal du klikkeGenopbygge.

Genopbygning vil tage noget tid, afhængigt af størrelsen på dine data. Det vil være en god ide at lade den stå i et par timer, sandsynligvis 2-3. Derefter,Genstart Outlook og kontroller, om problemet er løst. Ellers gå videre til den næste løsning.

Løsning 2: Genopbygning af Microsoft Outlooks søgeindeks manuelt

Åbn Outlook, hvis det ikke allerede er åbent. Klik på Fil i øverste venstre hjørne og vælg derefterMuligheder. Klik på Søgfanen i venstre rudeog vælg derefterIndekseringsmuligheder. (se billeder i løsning 1).

Klik på Redigerog fjern markeringen det aktuelt kontrollerede placeringer. Klik på Okay at bekræfte. Klik på Tæt for at afslutte Indekseringsmuligheder vindue. Åbn igen det Indekseringsmuligheder vindue.

Nu kontrollere det placeringer du tidligere ikke markeret at genopbygge deres indeks igen. Klik på Okay at bekræfte.

Det vil tage noget tid at genopbygge indekset. Klik på luk, når du ser meddelelsen “Outlook er færdig med at indeksere alle dine varer ”.Genstart Outlook, kontroller for at se, om søgningen returnerer resultater. Hvis ikke, fortsæt til den næste metode.

Løsning 3: Genopbygningsindeks for Windows-indekseringstjenester

Hold Windows-nøgle og Tryk på R. Typeappwiz.cplog klik på OK.

Vælg fra venstre rude Slå Windows-funktioner til eller fra. Klik på Ja hvis den Advarsel om kontrol af brugerkonti kommer til syne. EN liste over funktioner vises.

Fjern markeringen i Windows-søgning funktion. Klik på Ja på den advarselsmeddelelse, der vises, og klik derefter på OK.

Vent nu på, at Windows foretager ændringer i funktionerne, og genstart din computer, når du bliver bedt om det. Efter genstart, løb Microsofts Outlook og lad søgefunktionen blive omkonfigureret. Når den er færdig, tæt Outlook. Når dette er gjort, skal du gå tilbage tilSlå Windows-funktioner til eller frabrugerappwiz.cplkommandoen i dialogboksen Kør, og drej "Windows-søgning ” funktionen igen. Vent nu på, at Windows foretager ændringer i funktionerne, og genstart din computer, når du bliver bedt om det.

Åbn efter genstart Kontrolpanel. Klik på på "Indekseringsmuligheder“. Klik på "indekseringsindstillingsvinduet"Fremskreden" knap. Klik på Ja hvis denUACprompt vises.

Klik derefter på Genopbygge at genopbygge indekset. Klik på Okay når bekræftelsesvindue vises, og vent, indtil processen er afsluttet.Tæt Indekseringsindstillingsvindue når Indeksering er komplet.

Vent til Outlook også har afsluttet sin indeksering. For at sikre, at dens indeksering er komplet, skal du klikke på Fil i øverste venstre hjørne. Klik på Muligheder. Klik på Søgfanen i venstre rude. Klik på Indekseringsmuligheder. Når indekseringen er færdig, “Indekseringen er færdig ” vises, hvor det i øjeblikket viser optællingen.Genstart Outlook, dit problem skal løses nu. Hvis ikke, skal du gå til den næste løsning.

Løsning 4: Slå øjeblikkelig søgning fra

Gå tilbage til indekseringsindstillingerne fra Outlook (som gjort i løsning 1), og vælgModificereFjern markeringen af ​​Microsoft Outlookog klik på OK.Verificere placeringer af Outlook-datafiler er valgt. Den lille pil viser filernes placering, fjern markeringen af ​​alle, du vil sandsynligvis have mere end en, hvis du har forskellige konti konfigureret her.

Når du har deaktiveret dem, skal du lukke og åbne Outlook igen og derefter teste. Hvis dette ikke virker, skal du gentage trinene for at aktivere Outlook-datafiler. Sørg for, at de ikke er udelukket.

Løsning 5: Sørg for, at indekseringsindstillinger er konfigureret korrekt

Gå tilbage til indekseringsindstillinger, og klik på Fremskreden. Accepter UAC-prompten, hvis den vises.Vælg “Filtyper ” fanen.Søg efter .msg udvidelse. Sørg for, at det er tilfældet afkrydsetog “Indeksegenskaber og filindhold ” er valgt under “Hvordan denne fil skal indekseres? ”Klik på OK for at bekræfte. Klik på Luk for at afslutte.

Prøv nu at søge i Outlook.

Løsning 6: Reparer Microsoft Outlook

Hold Windows-tasten nede, og tryk på R. Type appwiz.cplog klik på OK. Find dit Office- eller Outlook-program, klik på Change, og vælgReparation og klik Blive ved. Vent på, at reparationen er færdig. Efter Outlook er repareret og opdateret. Tjek igen. Hvis søgefunktionen stadig ikke fungerer, skal du afinstallere, geninstallere og konfigurere outlook helt.