Vejledninger

Sådan løses Xbox One-fejl 0x87de2712?

Flere Xbox One-brugere har nået os med spørgsmål efter at være ude af stand til at starte deres yndlingsspil. Mest berørte brugere rapporterer, at de får fejl 0x87de2712 når de prøver at starte et spil. Nogle brugere rapporterer, at problemet kun forekommer med digitale medier, mens andre siger, at de kun støder på problemet med en fysisk DVD.

Hvad forårsager Xbox One-fejlen 0x87de2712?

Vi har undersøgt dette særlige problem ved at se på forskellige brugerrapporter og ved at teste flere forskellige reparationsstrategier, der ofte anbefales af andre brugere, der allerede har formået at løse dette problem. Som det viser sig, kan flere forskellige situationer føre til fejlen 0x87de2712. Her er en liste over potentielle synder:

 • Problemer med Xbox Live-server - Som det viser sig, er der en chance for, at du støder på dette problem på grund af serverserver, der ligger uden for din kontrol. Fejlkoden udløses muligvis, efter at din konsol ikke var i stand til at validere købet på grund af et serverproblem. I dette tilfælde skal du være i stand til at omgå valideringsforsøget ved at skifte til offline-tilstand.
 • Inkonsekvent alternativ adresse - Efter at have analyseret snesevis af brugerrapporter kan vi bekræfte, at dette problem muligvis også opstår på grund af en forkert alternativ MAC-adresse. Tys type netværkskonsistens kommer med potentialet til at forhindre din konsol i at kommunikere med Xbox-serverne. For at løse det skal du gå ind i dine netværksindstillinger og rydde den alternative MAC-adresse.
 • Firmware / software relateret fejl - Under visse omstændigheder kan dette problem også vises på grund af en fejl, der er muliggjort af nogle midlertidige filer eller af et firmwareproblem. I dette tilfælde skal du være i stand til at løse problemet ved at udføre en motorcykelprocedure.

Metode 1: Kontroller status for Xbox Live-servere

Som det viser sig, at hvis du bruger digitale medier, er der en chance for, at problemet opstår på grund af et server-problem, der er uden for din kontrol. Med dette i tankerne kan et midlertidigt problem med Xbox Live-serveren være ansvarlig for opfattelsen af 0x87de2712fejl.

Når dette sker, sker dette typisk på grund af to hovedårsager - en planlagt vedligeholdelsesperiode eller et uventet afbrydelsesproblem (på grund af et DDoS-angreb eller hardwarefejl), der gør nogle af de vigtigste Xbox Live-tjenester ubrugelige. Dette skete et par typer tidligere, men det bør ikke påvirke fysiske spil, som du prøver at spille.

Hvis du mener, at dette scenarie muligvis kan anvendes, skal du gå videre og undersøge, om der er noget serverproblem, der forårsager dette problem. For at gøre dette skal du blot besøge dette link (her) og se om kernetjenester i øjeblikket ikke fungerer eller fungerer med begrænsede muligheder.

Hvis undersøgelsen afslører et serverproblem, da nogle tjenester viser problemer, skal du gå direkte til den næste metode nedenfor for at få instruktioner om brug af din konsol i offline-tilstand - dette vil omgå en sikkerhedskontrol, der muligvis udløser 0x87de2712fejl.

Hvis undersøgelsen ikke afslørede nogen serverproblemer, skal du gå direkte til metode 3 for at få nogle instruktioner til løsning af et lokalt problem.

Metode 2: Kørsel af applikationen i offline-tilstand

Hvis ovenstående undersøgelse har afsløret et problem med Xbox Live-serverne, en vej rundt i 0x87de2712fejl er at ændre netværksindstillingerne til Offline-tilstand og starte spillet igen. Denne procedure vil ende med at omgå nogle sikkerhedskontroller, der muligvis mislykkes på grund af serverproblemer.

Vi har formået at finde et par brugerrapporter, der bekræftede, at de endelig var i stand til at starte det spil, der tidligere svigtede med 0x87de2712fejl efter at de ændrede Netværkstilstand til Offline-tilstand.

Her er en hurtig guide til at skifte til offline-tilstand på din Xbox One-konsol:

 1. På din controller skal du trykke på Xbox-knappen for at åbne guide-menuen. Når du er inde i den nyligt viste menu, skal du navigere til Indstillinger> System> Indstillinger> Netværk.
 2. Når du er inde i Netværkmenu, naviger til Netværks indstillinger menuen, adgang til Gå offline menu.
 3. Nu skal din konsol allerede være i offline-tilstand. Nu er alt hvad du skal gøre er at genstarte din konsol.
 4. Efter den næste afsluttede opstart skal du gentage den handling, der tidligere forårsagede 0x87de2712fejl, og se om problemet er løst.

Hvis den 0x87de2712der stadig opstår fejl, reverse engineering trinene ovenfor for at vende tilbage til online-tilstand, og gå derefter over til næste metode nedenfor.

Metode 3: Rengøring af den alternative MAC-adresse

Efter at have analyseret snesevis af brugerrapporter kan vi sikkert bekræfte, at problemet også kan opstå på grund af en forkert alternativ MAC-adresse. Denne form for inkonsekvens i netværket kommer med potentialet til at forhindre din konsol i at kommunikere med Xbox-serverne, hvilket kan udløse et utal af forskellige fejlkoder inklusive 0x87de2712 fejl.

Dette problem er ret almindeligt i tilfælde, hvor internetudbyderen leverer dynamiske IP'er som standard. Flere brugere, der kæmpede med dette problem, har rapporteret, at de formåede at omgå situationen ved at få adgang til netværksmenuen på deres konsol og rydde den alternative MAC-adresse.

Her er en hurtig guide til rydning af den alternative MAC-adresse fra Xbox One-menuen:

 1. Når din konsol er tændt fuldstændigt, skal du trykke på Xbox One-knappen en gang (på din controller) for at åbne guide-menuen. Fortsæt derefter ved at bruge den nyligt åbnede menu til at navigere til Indstillinger ikon og vælge Alle indstillinger fra genvejsmenuen.
 2. Når du er inde i Indstillinger skærmbillede, gå til Indstillinger fanen og vælg Netværks indstillinger fra den næste menu.
 3. Når du er inde i Netværk menu, gå til Avancerede indstillinger menu.
 4. Inde i Avancerede indstillinger menu, skal du vælge Alternativ MAC adresse fra listen over tilgængelige indstillinger.
 5. Når du ser Alternativ kablet / trådløs MAC menu, tryk på knappen Ryd, og vælg derefter knappen Genstart for at anvende ændringerne.
 6. Når det er lykkedes dig at rydde din MAC-adresse, skal du genstarte din computer og se, om problemet er løst ved næste konsolstart.

Hvis det samme 0x87de2712 fejl stadig opstår, gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 4: Udførelse af en motorcykelprocedure

Hvis de undersøgelser, du har udført ovenfor, peger mod et lokalt problem, er den mest effektive måde at håndtere 0x87de2712fejl er at udføre en strømcyklus.

Denne procedure ender med at rydde langt størstedelen af ​​midlertidige filer, der kan forårsage et problem af denne art. På grund af det faktum, at denne operation også ender med at rydde strømkondensatorerne, løser den også et utal af firmwareproblemer.

Flere brugere, der også stødte på dette problem, har bekræftet, at problemet var helt løst, efter at de fulgte instruktionerne nedenfor. Her er en hurtig guide til udførelse af en motorcykelprocedure på din Xbox One-konsol for at løse problemet 0x87de2712fejl:

 1. Start operationen ved at sikre, at din konsol er tændt fuldt ud (ikke i dvaletilstand).
 2. Tryk derefter på Xbox-knappen på forsiden af ​​din konsol, og hold den nede i ca. 10 sekunder, eller indtil front-LED'en holder op med at blinke. Når du har været vidne til denne adfærd, skal du slippe knappen.
 3. Når handlingen er afsluttet, og din konsol ikke viser nogen aktivitetsskilte, skal du vente et helt minut og derefter trække kablet fysisk ud af stikkontakten for at sikre, at proceduren er vellykket.
 4. Tænd derefter din konsol igen ved at trykke på Xbox-konsolknappen igen. Men sørg for at denne gang ikke holder den nede som før. Under opstartssekvensen skal du være på udkig efter Xbox-start animationslogoet. Hvis du ser det, skal du tage det som en bekræftelse på, at motorcykelproceduren var vellykket.
 5. Når startsekvensen er afsluttet, skal du prøve at starte det spil, der tidligere forårsagede 0x87de2712fejl, og se om problemet nu er løst.