Vejledninger

Fix: MSVCP100.dll mangler

DLL-filer er en vigtig del af de programmer, der er udviklet i Microsoft Visual C ++. Det er også en vigtig komponent i selve Microsoft Visual C ++. Så disse filer kræves for at køre software eller spil udviklet i Visual C ++. MSVCP100.dll er en af ​​de vigtigste filer, da det kræves at være tilgængelig på tidspunktet for kørsel af bestemte software. Når denne fil mangler i systemet, ophører softwares, der kræver denne DLL-fil, med at fungere og viser en fejl, dvs. MSVCP100.dll mangler. Det beder også brugerne om at prøve at geninstallere programmet, der ikke fungerer i de fleste tilfælde. Så denne vejledning handler om at løse dette problem på en bedre måde.

Denne fejl kan også forekomme i forskellige former, der er nævnt nedenfor. Hvis du støder på nogen af ​​disse, skal du følge instruktionerne nedenfor for at rette det.

dll ikke fundet.Dette program kunne ikke starte, fordi msvcp100.dll ikke blev fundet. Geninstallation af programmet kan løse dette problem.Kan ikke finde [PATH] \ msvcp100.dllKan ikke starte [APPLICATION]. En nødvendig komponent mangler: msvcp100.dll. Installer [APPLICATION] igen.

Årsager til fejlen "MSVCP100.dll mangler":

Der er forskellige grunde, der får denne fejl til at frustrere brugerne. Ved flere lejligheder vises denne fejlmeddelelse, når MSVCP100.dll ved et uheld slettes fra systemet, der får applikationerne til at gå ned.

Virus kan også påvirke MSVCP100.dll-filerne ved at forårsage problemer i registreringsdatabasen, der fører til fejl i applikationen, der kører korrekt.

Løsninger til løsning af "MSVCP100.dll mangler" -fejl:

Denne fejl kan løses på en række måder. Følg nedenstående metoder for at rette det.

Metode nr. 1: Download af Microsoft Visual C ++ -fordelingspakke

Microsofts omfordelbare pakker installer vigtige komponenter, der kræves for at køre et program eller et indbygget Microsoft Visual Studio (udviklingssoftware). Så download og installation af den nyeste pakkehjælp til at løse de problemer, der er relateret til MSVCP100.dll fil. Følg nedenstående trin for at få det gjort.

Hent Microsoft Visual C ++ -fordelingspakke fra Microsofts websted. Efter at have besøgt linket, klik på Hent knappen øverst og vælg filerne baseret på din version af Windows, dvs. 32-bit eller 64-bit. Hvis det er 32-bit, vælg filen med x86 i filnavnet, og hvis din version af Windows er 64-bit, vælg filen med x64 i navnet. Klik på Næste for at begynde at downloade filen.

Du kan kontrollere din version af Windows ved at højreklikke på Min pc eller Min computer ikonet på skrivebordet og vælge Ejendomme mulighed.

Når pakken er downloadet, skal du åbne den. Hvis du allerede har installeret den nyeste version af Visual C ++ Redistributable, bliver du bedt om at Reparation eller Afinstaller pakken. Klik bare på Reparation for at løse problemet med dll-filen.

Metode nr. 2: Download af filen "MSVCP.dll" fra eksterne ressourcer

Download af DLL-filer fra eksterne ressourcer er ikke anbefalet medmindre de er verificeret over internettet. Jeg vil kun nævne de ressourcer, der er tillid til. Så følg nedenstående trin for at downloade denne fil.

Bemærk: Før du fortsætter, skal du kontrollere din version af Windows (32-bit / 64-bit).  

Åbn dette legit DLL-websted og naviger til den tredje kolonne mærket som Manuel rettelse. Rul ned på siden og klik på en stor grå Download zip-fil Det vil bede dig om at vælge en bestemt version af DLL-fil til dit operativsystem. Vælg din specifikke version, og download zip-filen.

Når den er downloadet, skal du udpakke filerne ved hjælp af værktøjer til filudpakning som f.eks WinRAR eller 7-lynlås.

Kopier filen inde i mappen, hvor du udpakkede filerne dll fil. Naviger til C: \ Windows \ System32 mappe, og indsæt den fil, du kopierede.

Metode nr.3: Kørsel af SFC Scan:

Hvis en af ​​ovenstående metoder ikke virker, skal du bruge denne metode til at køre en komplet scanning af dit system ved hjælp af et indbygget Windows-værktøj kaldet Kontrolprogram til systemfiler. Dette værktøj løser alle de beskadigede eller manglende filer fra din pc.

Du kan følge med på dette indlæg Sådan køres sfc scan. Jeg håber, at disse metoder hjælper dig med at løse dette problem.