Vejledninger

Fix: Skype krasjer Windows 10

Skype plejede at være den førende løsning på videoopkald blandt fjerne brugere udover andre funktioner såsom lydopkald og chatter. Med andre sociale netværk, der implementerer de samme funktioner, er populariteten faldet, men det er stadig nummer et valg blandt forretningsbrugere. Alligevel har mange brugere oplevet problemet med Skype, der går ned på Windows, alt for ofte.

Problemet vises normalt, når brugerne har opdateret til Windows 10, men dette er ikke eksklusivt, og det vises i tilfældige scenarier næsten ud af ingenting. Der er mange måder at løse dette problem på, så følg nedenstående løsninger for at lære mere:

Løsning 1: Geninstaller din Skype-app

Den første løsning er kendt som den mest basale, og det indebærer geninstallation af din Skype-app fuldstændigt. Alligevel er denne metode lettest for begyndere at forstå, og den giver fantastiske resultater kombineret med det faktum, at dine personlige data stadig er sikre, da de opbevares sammen med din konto.

  1. Klik på Start-menuen, og åbn dit kontrolpanel ved at søge efter det ved blot at skrive med vinduet Start-menu åbent. Alternativt kan du klikke på tandhjulsikonet i nederste venstre del af Start-menuen for at åbne appen Indstillinger, hvis du bruger Windows 10.

  1. I Kontrolpanel skal du vælge Vis som: Kategori i øverste højre hjørne af Kontrolpanel-vinduet og klikke på Afinstaller et program under afsnittet Programmer.
  2. Hvis du bruger appen Indstillinger, skal du klikke på Apps straks åbne en liste over alle installerede programmer på din pc, så vent et stykke tid for at den kan indlæses
  3. Find Skype i Kontrolpanel eller Indstillinger, og klik på Afinstaller / Reparer. Følg instruktionerne, der vises bagefter for at afinstallere det fuldstændigt.

  1. Når processen er slut, skal du downloade programmet igen fra Internettet eller fra en lagerenhed, som du brugte til at installere det i første omgang og kontrollere, om problemet stadig vises.

Løsning 2: Installer Media Feature Pack til N-udgave af Windows 10

Denne mediepakke er ganske nyttig alene, uanset om den løser dit nuværende problem med Skype-installation, da det sandsynligvis forhindrer andre medierelaterede problemer i fremtiden. Hvad der er endnu bedre er, at der er brugere, der hævder, at installation af denne pakke er blevet af med Skype-problemet en gang for alle, så sørg for at prøve det selv.

  1. Naviger til dette websted (officielt Microsoft-link), og rul ned gennem siden, indtil du finder afsnittet Downloadoplysninger, hvor du kan se to links, en til 32 bit processorer (x86) og en af ​​64-bit processorer (x64) .
  2. Hvis du ikke er sikker på arkitekturen på din CPU, er der en hurtig måde at finde ud af. Åbn din filudforsker i Windows, find mappen Denne pc og vælg Egenskaber. På fanen Generelle egenskaber skal du kunne se systemoplysningerne. Se under Systemtype for at se, hvilken version af CPU'en du har.

  1. Download den relevante fil og kør den fra mappen Downloads. Sørg for at følge instruktionerne, der vises korrekt på skærmen for at installere værktøjet korrekt Efter det er installeret korrekt, skal du genstarte computeren og kontrollere, om det samme problem vises.