Vejledninger

Sådan aktiveres / deaktiveres Smart Network Switch på Android

Oprindeligt udgivet med Android 4.3, Smart netværksafbryder kører i baggrunden og kontrollerer, om din Wi-Fi-internetforbindelse er stabil. I tilfælde af, at det bliver ustabilt, skifter det automatisk din smartphone til mobildata. Ideen er at lette en god brugeroplevelse og opretholde et højt niveau af internetforbindelse, når din Wi-Fi-forbindelse er for langsom.

Tidlige versioner af denne funktion fungerede ikke korrekt, da de ville betragte ethvert netværk som "ustabilt" efter en periode og skifte til mobildata uden at skifte tilbage til det pågældende Wi-Fi-netværk nogensinde igen.

Selvom Smart Network Switch konstant har modtaget programrettelser, der har til formål at rette fejlene, tvivler nogle brugere stadig på effektiviteten. Mange Samsung Galaxy S7- og Galaxy S7 Edge-brugere rapporterede, at deres Wi-Fi-forbindelser automatisk blev afbrudt - inklusive dem med meget stærkt signal og båndbredde. Selv Samsung synes at tvivle på denne funktions effektivitet, da de besluttede at deaktivere Smart netværksafbryder som standard med nyere modeller.

Heldigvis Smart netværksafbryder er meget bedre end det var for mange år siden. Den seneste iteration af denne funktion skifter automatisk mellem 2,4 GHz og 5 GHz, afhængigt af hvilket bånd der har det stærkeste Wi-Fi-signal - selvfølgelig fungerer dette kun, når din telefon er tilsluttet en dual-band-router.

Hvis du har en 4G-forbindelse fordoblet med en ubegrænset dataplan, vil det helt sikkert hjælpe med at forbedre brugeroplevelsen, hvis du altid tænder den TIL. Men for dem, du arbejder med begrænsede mobildataplaner, anbefales det, at du lader den være slået FRA. Afhængigt af din online aktivitet kan du muligvis se alle dine mobildata forsvundet i løbet af få dage.

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du deaktiverer eller aktiverer denne funktion, skal du følge vores vejledning nedenfor.

Aktivering / deaktivering af Smart Network Switch på Samsung-enheder

 1. Lås din Android-smartphone op, og aktiver den Mobildata.

Bemærk: Sørg for, at du har det Mobildata aktiveret. Ellers indstillingen for Smart netværksafbryder bliver skjult.

 1. Når mobildata er aktiveret, skal du gå til Menu> Indstillinger> Wi-Fi.

 2. Tryk på handlingsknappen (Mere på nogle Samsung-enheder).

 3. Trykke på smart netværksafbryder.

 4. Tænd det AF hvis du vil have det deaktiveret eller hvis du vil aktivere Smart netværksafbryder.

Det er det. Du har aktiveret / deaktiveret smart netværksafbryder.

Hvis den ovenstående vejledning ikke løste dit problem, er der stadig en løsning, du måske prøver. Dette problem sker normalt på Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge. Heldigvis løses det let ved at udføre en "ryd cachepartition”. Vær ikke bange for udtrykket "wipe" - dette sletter ikke personlige data fra din enhed. Sådan får du adgang til og bruger "ryd cachepartition”-Funktion fra Android-gendannelsestilstand.

 1. Sluk enheden helt.
 2. Hold tænd / sluk-knap + lydstyrke opknap + hjemknappen på samme tid.
 3. Slip knapperne, når din enhed vibrerer og skifter til gendannelsestilstand.
 4. Brug lydstyrketasterne til at navigere til posten med navnet “ryd cache-partition”Og tryk på tænd / sluk-knappen for at starte den. Hit på tænd / sluk-knap igen for at bekræfte.
 5. Vent, indtil processen er afsluttet. Tryk på tænd / sluk-knappen igen for at genstarte din enhed.
 6. Aktivere deaktivere Smart netværksafbryder igen og se om det fungerer korrekt.