Vejledninger

Fix: BSvcProcessor har stoppet med at arbejde

Fejlen “BSvcProcessor er stoppet med at arbejde” er normalt relateret til Bing eller Skype. Programmet er en del af Microsoft Bing Desktop-software og leveres normalt med et andet program, eller det installeres separat som "Bing-værktøjslinjen" i dine webbrowsere.

BSvcProcessor er ikke en påkrævet komponent i Windows-operativsystemet, og du kan nemt deaktivere den uden nogen som helst implikationer på din computer overhovedet. Desuden, Sommetider processen kan også være forklædt som en virus eller malware. Som en sikkerhedsforanstaltning tilrådes det, at du kører en antivirusscanning korrekt for at søge efter eventuelle fejl eller malware, der lurer på din computer. Vi har sammensat en række forskellige løsninger til dette problem. Start fra toppen og arbejd dig ned i overensstemmelse hermed.

Løsning 1: Deaktivering af Bing Bar

Nu er der et twist, du kan enten deaktivere Bing-bjælken på din computer enten direkte ved hjælp af kontrolpanelet (hvis du har programmet installeret separat), eller vi er nødt til at gå ind på Internet Explorer (eller en hvilken som helst anden browser) og deaktivere tilføjelsen - derfra. Du kan nemt bestemme, hvilken vej der fungerer for dig i henhold til dine krav.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “kontrolpanel”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i kontrolpanelet, skal du klikke på “Afinstaller et program”.

 1. Find applikationen “Bing Bar”Fra listen over installerede applikationer, skal du klikke på den og vælge“Afinstaller”Til stede tæt på vinduet.

 1. Nu fjernes Bing-bjælken fra din computer. Genstart det, og se om det aktuelle problem forsvandt.

Nu vil vi sikre os, at der ikke er nogen rester til stede i dit system overhovedet. Vi ændrer din browsers startside og deaktiverer Bing-tilføjelsen, som også er gemt i browseren.

 1. Klik på “tandhjulsikon”Til stede øverst til højre på browseren og vælg“Internet muligheder”Fra listen over tilgængelige indstillinger.

 1. Skift startsiden i din browser til noget andet (som google.com).

 1. Vælg “Fanen Programmer”Og vælg“Administrer tilføjelsesprogrammer”.

 1. Søg nu gennem alle tilføjelsesprogrammerne ved at klikke på “Visning: Alle tilføjelser”. Se igennem alle muligheder og fjern Bing fra hver enkelt af dem.

 1. Genstart din computer og kontroller, om det aktuelle problem blev løst.

Løsning 2: Kontrol af opstartsprocesser

En anden ting, vi kan kontrollere, er om Bing kører som en startproces på din computer. Dette er meget sandsynligt, da Bing er kendt for at tvinge sig ind i vores computer, så vi vælger det frem for andre søgemaskiner. Vi bruger MSConfig til at kontrollere, om nogen Bing-relaterede processer kører på din computer.

MSConfig er et systemværktøj, der findes i næsten alle versioner af Windows, der bruges til at foretage fejlfinding af Microsoft Windows startproces. Vi kan bruge den til at deaktivere eller aktivere specifik software, enhedsdrivere eller Windows-tjenester, der kører, når du starter din computer.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “msconfig”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Klik på “Tjenesterfanen, søg gennem posterne for enhver proces relateret til Bing, og fjern markeringen

 1. Genstart nu din computer og se om fejlmeddelelsen stadig vedvarer. Forhåbentlig gør det ikke, da du har deaktiveret processen, der var ansvarlig for gydning i starten af ​​din boot.

Bemærk: Du kan også udføre en ren opstart og se, hvilken proces eller applikation der forårsager problemet. Clean boot er en tilstand, hvor computeren er tændt med et minimalt sæt systemdrivere og applikationer. Hvis problemet ikke vedvarer i ren opstart, skal du gøre det aktivere nogle processer / applikationerog start din computer igen. Kontroller nu, om fejlen fortsætter. På denne måde vil du være i stand til at diagnosticere, hvilken applikation eller proces der forårsager problemet og afinstallere det i overensstemmelse hermed.

Løsning 3: Fjernelse af Bingsvc fra registreringsdatabasen

Hvis begge ovenstående løsninger ikke gør noget godt, kan vi prøve at fjerne Bing fra din registreringsdatabase. Vi fjerner nøglen fra registreringseditoren. Sørg for at tage backup af din registreringsdatabase, før du udfører denne løsning, så du altid har et gendannelsespunkt, hvis noget går galt.

Bemærk: Registreringseditor er et kraftfuldt værktøj. Sletning af nøgler, som du ikke har nogen idé om, kan yderligere fremkalde problemer på din computer og endda gøre den ubrugelig. Følg instruktionerne meget nøje.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “regedit”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i registreringseditoren, skal du navigere til følgende filsti ved hjælp af den venstre navigationsrude:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run

 1. Højreklik på Bing-posten og klik på “Slet”.

 1. Genstart din computer og kontroller, om det aktuelle problem blev løst.

Løsning 4: Afinstallation af Skype

Der var adskillige rapporter om, at kommunikationsapplikationen “Skype” også var årsagen til problemet. Skype er et velkendt program, der bruges til video- og taleopkald over hele verden såvel som til forretningsformål. Skype har en historie med at have problemer med Windows i et stykke tid nu. Det ideelle tilfælde er at holde din Skype opdateret til den nyeste version til enhver tid. Vi kan prøve at afinstallere Skype og se, om dette løser problemet. Hvis det gør det, og du stadig vil bruge Skype, kan vi prøve at opdatere det til den nyeste version derude.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i applikationsadministratoren, skal du gennemse alle posterne, indtil du finder Skype. Højreklik på den og vælg “Afinstaller”.

 1. Genstart din computer og kontroller, om det aktuelle problem blev løst.

Hvis du kører en nyere version af Windows, kan du ikke se Skype på listen over programmer og funktioner. Du bliver nødt til at navigere til Indstillinger og afinstallere det derfra.

 1. Tryk på Windows + S, skriv “indstillinger”I dialogboksen, og åbn applikationen.
 2. Når du er i Indstillinger, skal du klikke på underoverskrift på “Apps”.

 1. Naviger gennem listen, indtil du finder “Skype”. Klik på den og vælg “Afinstaller”.

 1. Genstart din computer og kontroller, om det aktuelle problem blev løst.

Du kan downloade den nyeste version af Skype ved at navigere til Microsofts officielle hjemmeside og gemme den eksekverbare fil på et tilgængeligt sted. Kør den eksekverbare fil for at installere den.

Løsning 5: Afinstallation af Microsoft Silverlight

Microsoft Silverlight er en applikationsramme til at skrive og køre internetapplikationer, der ligner Adobe Flash. Det har et plugin tilgængeligt til forskellige browsere og bruges i vid udstrækning af Windows-brugere. Der var få brugere, der rapporterede, at når Silverlight blev opdateret, opstod dette problem. Det er værd at bemærke, at Bing og Silverlight begge er produkter fra Microsoft selv. Du kan prøve at afinstallere Silverlight, som vi afinstallerede Skype i den forrige løsning. Sørg for at tage sikkerhedskopi af din profil og dine data, inden du går videre til løsningen.