Vejledninger

Sådan løses, kan ikke Windows-fejlrapporteringsfiler i systemkøen slettes

Nogle brugere rapporterer, at de ikke er i stand til at slette System-kø Windows Fejlrapporteringsfil når du prøver at frigøre plads ved hjælp af Diskoprydning. Dette virker måske ikke som en big deal, men nogle berørte brugere rapporterer, at denne fil vokser i størrelse med hver uge, der går, og der er ingen synlig måde at slippe af med den.

Dette særlige problem rapporteres ofte i Windows 7, Windows 8 og Windows 10. Der er nogle tilfælde, hvorSystem-kø Windows Fejlrapporteringsfil blev rapporteret at have over 200 GB i størrelse.

Hvad er systemkøede Windows-fejlrapporteringsfiler?

Windows-fejlrapportfiler, der står i kø, bruges til fejlrapportering og løsningskontrol i al ny Windows-version. Mens deres sletning ikke påvirker den normale funktionalitet i dit operativsystem, kan fjernelse af dem muligvis forhindre indbyggede fejlfindingsprogrammer og andre hjælpeprogrammer i at anvende den korrekte reparationsstrategi.

Hvad forårsager problemet med systemkøet i Windows-fejlrapportering?

Efter at have set på forskellige brugerrapporter og forsøgt at replikere problemet, bemærkede vi et par scenarier, der ofte blev bekræftet for at være ansvarlige for opfattelsen af ​​dette problem. Her er en liste med synder, der sandsynligvis forårsager denne ulige opførsel:

 • Diskoprydning har ikke administrative rettigheder - Dette vides at ske, når brugeren forsøger at køre diskoprydning uden at give administratoradgang til hjælpeprogrammet.
 • Diskoprydningsværktøjet er fejlagtigt - I dette særlige tilfælde har du mulighed for at navigere til filernes placering og slette dem manuelt.
 • Windows 7 og 8 komprimeringsfejl til logfil - Windows 7 har en langvarig fejl i Trusted Installer-logfilen, der kan få din harddisk til at fyldes op uden nogen åbenbar grund.

Sådan slettes systemkøede Windows-fejlrapporteringsfiler

Hvis du kæmper for at løse dette særlige problem, viser denne artikel dig et par reparationsstrategier, som andre har fundet nyttige. Nedenfor har du en samling af metoder, som andre brugere i en lignende situation har brugt for at få problemet løst.

For at få de bedste resultater skal du starte med de første metoder, og hvis det er ineffektivt, skal du gå ned til de næste i rækkefølge, indtil du støder på en løsning, der lykkes med at løse problemet for dit særlige scenario. Lad os begynde!

Metode 1: Kør Diskoprydning med administrative rettigheder

I langt de fleste tilfælde skyldes problemet et privilegieproblem. Mange brugere har rapporteret, at problemet blev løst, så snart de åbnede værktøjet Diskoprydning med administrative rettigheder.

Som det viser sig, er Diskoprydning ikke i stand til at fjerne et par systemfiler, medmindre brugeren giver det administratoradgang. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør det:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter “cleanmgr”Og tryk på Ctrl + Skift + Enter for at åbne Diskoprydning med administrative rettigheder.
 2. Når du bliver bedt om det af UAC (brugerkontokontrol), vælg Ja at acceptere.
 3. Vælg nu System Queued Windows Error Reporting Files og planlæg dem til oprydning. Du skal kunne slette dem uden problemer.

Hvis du stadig støder på det samme problem, skal du fortsætte med den næste metode nedenfor.

Metode 2: Sletning af filerne manuelt

Hvis den første metode ikke er effektiv, har du måske held og lykke ved at sletteSystem-kø Windows-rapportering i køfiler manuelt. Nogle brugere har rapporteret, at System-kø i Windows-fejlrapporteringsfilerhvor de er gået fra Diskoprydning, når de manuelt har gennemset og slettet dem fra deres placeringer.

Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Tryk på Windows-tasten + R for at åbne en dialogboks Kør. Indsæt derefter “% ALLUSERSPROFILE% \ Microsoft \ Windows \ WER \ ReportQueue”Og ramte Gå ind at åbne op for Rapporter kø folder.

  Bemærk: Hvis denne kommando ikke genkendes, skal du prøve denne i stedet: “% USERPROFILE% \ AppData \ Local \ Microsoft \ Windows \ WER \ ReportQueue

 2. Hvis det lykkes dig at finde undermapper eller filer i denne mappe, skal du straks slette dem og tømme papirkurven.
 3. Genstart din maskine, og vend tilbage til Diskoprydningsværktøjet ved næste opstart. Du skal ikke længere se nogenSystem-kø Windows-rapportering i køfiler, der anbefales til sletning.

Hvis denne metode ikke var effektiv, skal du fortsætte med den næste metode nedenfor.

Metode 3: Løsning af Windows 7 og 8 logfejl

Hvis du støder på dette problem i Windows 7 og Windows 8, skal du vide, at Microsoft har haft denne fejl i et par år indtil videre uden at frigive et hotfix.

Når denne fejl opstår, vokser en række logfiler til en enorm størrelse. Men hvad der er endnu værre er, at selvom du sletter disse logfiler, vil Windows sparke ind og begynde at generere disse filer igen (ofte gange mere aggressive end før), indtil du løber tør for plads.

Heldigvis er der en manuel løsning, der ser ud til at have hjulpet mange brugere med at løse problemet permanent. Denne metode indebærer at stoppe Windows Modules Installer-tjenesten og omdøbe alle logfiler for at forhindre Windows i at kvæle i store logfiler. Her er en hurtig guide gennem det hele:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter “services.msc”Og tryk på Gå ind for at åbne skærmbilledet Tjenester. Hvis anmodet af UAC (brugerkontokontrol), vælg Ja.

 2. Inde i Tjenester rulle ned gennem listen over tjenester for at finde Windows Modules Installer service. Når du har gjort det, skal du dobbeltklikke på det for at åbne Ejendomme menu.
 3. Når du er inde i egenskabsmenuen, skal du gå til Generel fanen og klik på Hold op at slukke forWindows Modules Installerservice (under Servicestatus).
 4. Åbn File Explorer, og naviger tilC: \ Windows \ Logs \ CBS

  Bemærk:Hvis Windows er installeret på et andet drev, skal du tilpasse placeringen i overensstemmelse hermed.

 5. Flyt eller omdøb alle filer i CBS-mappen. Du kan omdøbe det hvad som helst, så længe du bevarer udvidelsen ".log".
 6. Når du bliver bedt om det af UAC (brugerkontokontrol), vælg Ja
 7. Naviger tilC: \ Windows \ Temp og slet alle “. førerhus”Filer, der i øjeblikket er bosiddende i Midlertidig folder.
 8. Genstart din computer, og vend tilbage til Diskoprydningsværktøjet ved næste opstart. Du skal ikke længere se et stortSystem-kø Windows-rapportering i køindgang.

Hvis denne særlige metode ikke tillod dig at løse problemet, skal du gå ned til den sidste metode nedenfor.

Metode 4: Udfør en reparationsinstallation

Hvis ingen af ​​metoderne ovenfor har tilladt dig at få løst problemet, er vi nede på den sidste udvej. I betragtning af at alle de populære rettelser, der er præsenteret ovenfor, mislykkedes, er det meget sandsynligt, at problemet skyldes en underliggende systemfilkorruption.

Der er et par måder at prøve at rette på systemfilkorruption, men vi anbefaler, at du foretager en reparationsinstallation, da den er hurtigere og sandsynligvis vil give de forventede resultater.

En reparationsinstallation erstatter alle Windows-relaterede komponenter med friske kopier, samtidig med at du kan gemme alle dine personlige filer, inklusive medier, dokumenter og applikationer. Hvis du beslutter dig for at foretage en reparationsinstallation, skal du følge vores trinvise vejledning (her).