Vejledninger

Fix: Xbox One-fejlkode 0x87de0017

Mange Xbox One-brugere er begyndt at rapportere, at de får 0x87de0017 fejlkodenår du prøver at downloade indhold på deres Xbox One-konsol. De mest berørte brugere rapporterer, at fejlkoden ikke kun forekommer i et bestemt spil, som de prøver at downloade, men med alle typer downloads.

Hvad forårsager fejlen 'Xbox One Error Code 0x87de0017'?

Vi undersøgte dette særlige problem ved at se på forskellige brugerrapporter og de reparationsstrategier, som de brugte til at komme til bunden af ​​problemet. Baseret på vores undersøgelser er der flere forskellige synder, der måske ender med atXbox One-fejlkode 0x87de0017. Her er nogle scenarier, som du måske vil passe på:

 • Xbox Live-tjenester er nede - I de fleste tilfælde0x87de0017 bliver kastet, når der er et problem med en eller flere undertjenester til Xbox Live. Dette er sket tidligere et par gange (især når Microsofts servere er målrettet mod et DDoS-angreb. Hvis det er tilfældet, er der ikke meget andet, du kan gøre end regelmæssigt at kontrollere statussiden på Xbox Live og vente på de ansvarlige ingeniører ordner det.
 • Glitched spilopdatering - Flere brugere, der kæmper for at løse den samme fejlkode, har formået at tvinge opdateringen til at downloade ved manuelt at gå til Mine spil & app-sektionen og tvinge opdateringen til at downloade igen. Følg metode 2 for at få instruktioner om, hvordan du gør dette.
 • Fysisk spilfejl - Denne særlige fejl vides at forekomme lokalt med opdateringer fra fysiske spil (når disken er indsat i konsollen). Dette vides at forekomme med flere Call of Duty & Assasins Creed titler. I dette tilfælde er løsningen at afinstallere spillet fuldstændigt og foretage en hård nulstilling, før du prøver at opdatere igen (metode 3).

Hvis du prøver at løse problemetXbox One-fejlkode 0x87de0017udgave, vil denne artikel give dig en samling af fejlfindingsvejledninger. Rul ned for at finde en samling af metoder, som andre brugere i en lignende situation har brugt for at få problemet løst.

Selvfølgelig er det ikke alle rettelser, der kan anvendes i din nuværende situation. På grund af dette opfordrer vi dig til at følge nedenstående potentielle rettelser i den præsenterede rækkefølge og kassere dem, der ikke er anvendelige. Du skal til sidst støde på en løsning, der løser problemet i dit særlige scenario.

Lad os begynde!

Metode 1: Bekræftelse af status på Xbox Live-tjenester

Før du fortsætter med at prøve en anden løsning, skal vi starte med at sikre, at problemet ikke er uden for din kontrol. Sagen med denne fejl er, at det er sket før for de fleste af Nordamerika-spillere (samtidigt), og i så fald blev problemet sporet tilbage til et DDOS-angreb på Xbox-serverne.

Det lykkedes os dog at finde mere end nok brugerrapporter til at konkludere, at problemet også kan forekomme lokalt uden nogen tilsyneladende tilknytning til Xbox Live-tjenesterne.

Med dette i tankerne, lad os starte med at kontrollere status for Xbox Live-tjenester. For at gøre dette skal du besøge dette link (her) og se om der er problemer med underordnede tjenester i øjeblikket.

Hvis den Status side afslører nogle problemer med undertjenesterne til Xbox Live, vent et par timer, før du prøver at downloade spillet igen.

Hvis dine undersøgelser afslører, at der ikke er nogen problemer med Xbox Live-serverne, skal du gå direkte til den næste metode nedenfor.

Metode 2: Prøv at downloade spillet igen

Du har måske setXbox One-fejlkode 0x87de0017på grund af et midlertidigt problem, der har at gøre med din DNS. Det er sket med mig et par gange. I dette tilfælde er løsningen lige så enkel som at prøve at downloade indholdet igen. Jeg kan fra personlig erfaring sige, at dette har potentialet til at løse problemet i visse scenarier.

Sådan downloader du et spil eller en opdatering, der tidligere har mislykkedes med 0x87de0017Fejlkode:

 1. På din Hjem skærm, skal du bruge R2 trigger til at navigere til Mine spil og apps.
 2. Inde i Mine spil og apps, vælg undermenu. Når du er kommet der, skal du kontrollere, om status for spillet, der tidligere er mislykket medFejlkode 0x87de0017er I kø eller Pauset.Hvis det er tilfældet, skal du vælge det på listen og vælge Genoptag installationen for at give det endnu en gang.

Hvis du stadig ser den samme fejlkode, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 3: Afinstallation af spil & hård nulstillingskonsol

Hvis du har bekræftet, at fejlen ikke opstår på grund af et Xbox Live-serviceproblem, og metode 2 mislykkedes, skal vi begynde at gennemgå nogle af brugerens foreslåede rettelser.

En populær løsning, som mange berørte brugere har formået at bruge med succes, er at afinstallere det spil, der fejler, afbryde forbindelsen til internettet og foretage en hård nulstilling (med internetforbindelsen deaktiveret). Mange berørte brugere har rapporteret, at de efter at være færdig med denne procedure var i stand til at installere og opdatere spillet normalt.

Denne procedure bekræftes at være effektiv med flere Call of Duty-spil såvel som med flere Assasins Creed-spil (inklusive Unity og Syndicate). Her er hvad du skal gøre:

 1. Hvis spillet / patch'en stadig er planlagt til download, skal du gå tilMine spil og apps og vælg undermenu. Når du er der, skal du annullere ethvert installations- / opdateringsforsøg.
 2. Hvis spillet allerede er installeret, skal du gå op til Spil menu (efter annullering af opdateringen) skal du vælge spillet og vælge Afinstaller.
 3. Nu hvor spillet er afinstalleret, skal du gå til Indstillinger> Netværk. Klik derefter på Netværks indstillinger.
 4. Inde i Netværk indstillinger, vælg Afbryd trådløs forbindelse eller Gå offline hvis du bruger en kabelforbindelse.
 5. Tag disken ud, hvis du støder på problemet med et fysisk spil.
 6. Foretag en hård nulstilling ved at holde tænd / sluk-knappen nede i mindst 10 sekunder.
 7. Tænd for konsollen igen, indsæt disken, og lad spillet kopiere helt, inden du aktiverer internettet igen.
 8. Når du har aktiveret internettet, skal du installere den afventende opdatering og se om du er i stand til at gøre det uden at støde på0x87de0017fejl.