Vejledninger

Hvordan man forbereder sig på og overlever vinteren ikke sulter

Vinter er en af ​​de to årstider, der er i grundspillet. I Reign of Giants DLC er der fire sæsoner. Hvis spillet starter om efteråret, vil det tage 21 dage for vinteren at ankomme (standardindstillinger). Vinteren varer i 16 dage, og spilleren bliver nødt til at forberede sig ved at oplagre mad og forsyninger, hvis de håber at overleve.

Forbereder sig på vinteren

Den sværeste del af at komme igennem vinteren er mangel på mad. På grund af de ekstremt lave temperaturer er næsten ingen planter og træer i stand til at vokse ordentligt. For at bekæmpe dette skal du oplagre en stor mængde mad. Den bedste måde at gøre dette på er at oprette flere gårde og dyrke grøntsager og opbevare dem i iskasser. Byg en crockpot for at fremstille bedre fødevarer, der genopretter mere sundhed, sult og sundhed.

Du skal også jage på dyr som Koalefant og kaniner og tørre deres kød på tørrestativer for at skabe ryk. Jerky genopretter mere sundhed, end hvis du spiser selve kødet, og det bremser også ødelæggelseshastigheden.

Om vinteren vil mad forkæle sig langsommere, men du kan bremse dette endnu mere ved brug af en iskasse.

En iskasse kan fremstilles på en alkymimotor ved hjælp af guldklumper, et bræt og et gear. Jeg anbefaler at have 2 iskasser fyldt med kød og grøntsager.

Det andet problem, du vil stå over for om vinteren, er frysning. Du bliver nødt til at blive ved ilden eller bære tykt tøj for at forhindre frysning ihjel. Hvis du jagtede en Koalefant, skulle du have modtaget en Koalefant-kuffert, som du kan bruge til at fremstille en jakke. Du kan også bruge silke fra edderkopper til at skabe en vinterhue, der hjælper med at holde dig varm.

Før vinteren skal du også oprette en termisk sten og en paraply eller en smuk parsol. Den termiske sten samler varme og bliver rød, jo længere du sidder i nærheden af ​​en ild. Varmen fra den termiske sten holder dig varm i en begrænset periode, når du vover dig væk fra din ild. En paraply (eller smuk parsol) kan bruges til at holde dig tør i tilfælde af regn. Hvis du bliver våd om vinteren, fryser du meget hurtigere og risikerer død.

Om vinteren

Du kan fortælle, at vinteren er ankommet, når skærmen skifter farve til en blå nuance, og kaninerne vil vokse hvid pels. Efterhånden som vinteren fortsætter, vil planter og træer langsomt visne væk, og sne vil bunke op på jorden. Nat og skumring bliver længere, når dagen falder. Bikuber og sommerfugle bliver inaktive om vinteren.

Hvis du lagrer mad fra efteråret (eller sommeren), skal du ikke have noget problem med at overleve vinteren. Vær opmærksom på Pengulls, der vil rejse sig fra vandet og oprette en rede i nærheden.

Pengulls er ikke aggressive, men vil gengælde, hvis du angriber dem eller stjæler deres æg. Hvis en pingvul bliver angrebet, vil hele gruppen skynde sig at eliminere angriberen, så vær forsigtig, hvis du planter for at jage pingver efter kød og æg.

Hound-angreb om vinteren vil have blå hunde i stedet for røde hunde.

Langt den største hindring for spilleren om vinteren vil være at bekæmpe Deerclops.

Deerclops vil gyde i nærheden af ​​spilleren en gang om vinteren. Deerclops er en af ​​de hårdeste fjender i spillet og kan dræbe spilleren og ødelægge deres base, hvis den ikke behandles ordentligt.

En anden ting, du skal beskæftige dig med om vinteren, er ankomsten af ​​MacTusk's jagtparti, der vil gyde i nærheden af ​​en Walrus Camp. Den består af aggressive pøbeler ledet af MacTusk, hans søn Wee MacTusk og 2 blå hunde.

Efter 16 dage er vinteren slut, og du er fri til at dyrke træer, planter og afgrøder for at forberede dig til næste sæson.