Vejledninger

Sådan nemt deodex Android Stock ROM uden pc

Deodexing af din Android-lager-ROM åbner op for en helt ny vifte af tilpasningsfunktioner, især hvis du planlægger at ændre ting som SystemUI.apk selv. Selvfølgelig, hvis du virkelig vil tilpasse din Android-enhed, er det bedre at installere en brugerdefineret ROM (som LineageOS eller lignende) der allerede har alle former for tilpasningsfunktioner indbygget - men det er simpelthen ikke muligt for mange enhedsejere, hvor populære brugerdefinerede ROM'er ikke er blevet porteret til dit specifikke enhedsmærke.

APK-filer odexes af udviklerne for at spare plads og opstartstid - grundlæggende betyder odexing, at dele af applikationen indsamles og optimeres inden opstart, så applikationen vil blive forudindlæst. Tænk på det som, hele dit system UI / tema vil blive delvist indlæst og optimeret inden opstart.

Når vi deodex system-APK'er fjerner vi den fordel, men det gør det meget nemmere for at tilpasse og tema disse systemressourcer, fordi der ikke kommer nogen kodestykker fra nogen ekstern placering.

Relaterede Appuals-guider

  • Sådan manuelt tema Android System UI
  • Sådan dekompileres og temaes Android APK-filer

Krav

  • En rodfæstet Android-enhed
  • BusyBox installeret på din enhed
  • 3C Toolbox Gratis app

Det første trin er at installere 3C Toolbox-appen på din Android-enhed og starte den. Det vil bede om rodtilladelse, så giv det.

Øverst i 3C Toolbox-appen skal du gå ind i fanen “Administrer” og derefter trykke på Enhedshåndteringsindstillinger.

Gå nu til fanen "Et klik" øverst på Enhedshåndteringsindstillinger, tryk på Deodex-knappen, og skift kontakterne, så de er nøjagtigt som vist nedenfor:

Tryk på OK, accepter advarslen (du skal have mindst 25% ledig plads på dit interne lager), og lad derefter 3C Toolbox-appen gøre sine ting.

Når det er gjort, skal du genstarte din enhed - genstart efter deodexing af dine systemapps vil tage et stykke tid, husk hvad vi talte om i begyndelsen af ​​denne vejledning. Så lad din telefon mindst 5 til 10 minutter gå igennem opstartsprocessen, da den "optimerer" alle dine apps. Det skal være meget hurtigere genstart efter denne første gang.

Din Android-enhed skal nu være helt deodexed!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found