Vejledninger

Fix: Windows 10 opdateringsfejl 0x800706be

0x800706be-fejl er en Windows-fejlkode, der vises, hver gang en systemfil har et problem. Denne fejl kan også vises af andre Windows-kompatible software- og driverleverandører. Dette er en generel fejl, der peger på en forkert konfigureret eller korrupt systemfil. Så du kan muligvis se denne fejl ved forskellige begivenheder. Du kan muligvis se denne fejl, når du klikker på lydikonet fra systembakken. Du kan muligvis se denne fejl, hver gang du er Windows Update eller Upgrade mislykkes. Så du kan muligvis se denne fejl ved forskellige lejligheder. Men denne artikel er fokuseret på at forklare og løse 0x800706be-fejlen, der vises under Windows Update.

Hvis du prøver at installere de nyeste Windows-opdateringer, kan du muligvis se en fejl 0x800706be på skærmen. Denne fejlmeddelelse vises med en Windows Update-mislykket besked. Det er klart, at du ikke kan opdatere din Windows, mens du ser denne fejlmeddelelse. Denne fejlkode vises fortsat under Windows Update, selv efter en genstart eller flere forsøg på Windows Update.

Fejlkoden 0x800706be vises, når der er et problem med dine systemfiler. Systemfilerne kan være forkert konfigureret eller korrupte. Den mest sandsynlige årsag til denne fejl er korruption i Windows Update-komponenter. Korruption i filerne kan ske for enhver når som helst, og det er en normal ting. Korrupte Windows Update-komponenter eller korrupte Windows Update-filer forhindrer Windows Update i at blive installeret.

Tip

Prøv at køre Windows Update-fejlfinding, inden du anvender de løsninger, der er angivet i nedenstående metoder. Kørsel af Windows Update-fejlfinding løser normalt problemet og kræver ikke mange tekniske trin.

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type control.exe / navn Microsoft. fejlfinding og tryk på Gå ind
 3. Klik på Windows opdatering og følg eventuelle yderligere instruktioner på skærmen

Metode 1: Nulstil Windows Update-komponenter

Nulstilling af Windows Update-komponenter har fungeret for mange brugere. Da problemet sandsynligvis skyldes ødelagte Windows-komponenter, er det det logiske svar at slette de gamle filer og nulstille komponenterne.

Følg blot nedenstående trin for at nulstille dine Windows Update-komponenter

 1. Trykke Windows-nøgle enkelt gang
 2. Type kommandoprompt i Windows Start-søgning
 3. Højreklik på kommandoprompt fra søgeresultaterne, og vælg Kør som administrator

 1. Type net stop wuauserv og tryk på Gå ind
 2. Type net stop cryptSvc og tryk på Gå ind
 3. Type net stop bits og tryk på Gå ind
 4. Type net stop msiserver og tryk på Gå ind
 5. Type ren C: \ Windows \ SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old og tryk på Enter
 6. Type ren C: \ Windows \ System32 \ catroot2 Catroot2.old og tryk på Enter

 1. Type net start wuauserv og tryk på Gå ind
 2. Type net start cryptSvc og tryk på Gå ind
 3. Type netto startbits og tryk på Gå ind
 4. Type net start msiserver og tryk på Gå ind

Luk nu kommandoprompten, og prøv at opdatere Windows igen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found