Vejledninger

Sådan rettes fejl 5 på BA II Plus-regnemaskiner

Hjem/Lære/ Sådan løses fejl 5 på BA II Plus-regnemaskiner

Sådan løses fejl 5 på BA II Plus-regnemaskiner

Af Kevin Arrows 4. oktober 2018 2 minutter læst

Fejl 5 findes ofte på BA II Plus-regnemaskiner af personer, der studerer til CFA eller lignende eksamen. Fejlen opstår typisk, når man praktiserer tidsværdien af ​​penge.

Hvad er BA II Plus?

BA II Plus er en standard regnemaskine med en række regnearktilstand produceret af Texas Instruments. Standardtilstanden bruges langtfra mest til at udføre almindelige matematiske operationer, der involverer tidsværdi af penge - applikationer såsom pant eller livrenter (med lige store og jævnt fordelte betalinger).

BA II PLUS er en af ​​de to regnemodeller, der er godkendt til brug under CFA-eksamen.

Hvad forårsager fejlen 5 på BA II Plus?

Efter at have undersøgt fejlen og kigget på forskellige brugerrapporter, opdagede vi en samling af almindelige scenarier, der vil føre til fejlen 5:

  • Fejl 5 udløses, når knappen, der trykkes, ikke giver mening i forhold til den værdi, du prøver at beregne.
  • Fejl 5 udløses, når der ikke findes nogen løsning til den værdi, du prøver at beregne.
  • Når logaritmeindgangen ikke er større end 0, når du bruger tidsværdi af penge, kontantstrøm eller obligationsark.
  • Når brugeren glemmer at medtage en negativ pengestrøm i en Cash Flow-regnearkliste. Dette rapporteres kun at ske, når man løser den interne afkast.

Sådan løses fejl 5 på BA II Plus?

Husk, at fejlen 5 på BA II Plus faktisk er en temmelig nyttig bedrift og ikke bør betragtes som en gener. Faktisk skal du se på Fejl 5 i et subtilt spor, som du sandsynligvis har glemt at mærke en af ​​dine pengestrømme som negativ.

Men hvis du konstant får fejlen, anbefaler vi et par bedste fremgangsmåder, der giver dig mulighed for at blive mere effektiv med din BA II Plus-lommeregner. Lad os begynde!

Metode 1: Rydning af dit regneark efter hver beregning

Selvom der er situationer, hvor rydning af dit regneark er et overflødigt trin, er det meget vigtigt at have en vane med at rydde regnearket efter hver komplette beregning.

Hvis du ikke gør det, vil dine tidligere beregninger påvirke de næste, og du kan ende med at se Fejl 5, eller endnu værre, med de forkerte resultater. Med dette i tankerne skal du håndhæve dig selv en regel for at rydde alle dine regneark før hver ny beregning og gøre det konsekvent, indtil det bliver en mekanisk handling, som du foretager som standard.

Metode 2: Sørg for, at du bruger de rigtige '-' og '+' tegn

Da fejl 5 for det meste opstår på grund af forkert brug af skilte, skal du være meget opmærksom, når du skal foretage beregninger, der involverer Nuværdi og Fremtidig værdi.

Det hjælper, hvis du træner dit sind til at tænke på Nuværdi som en udstrømning '-' (eller startinvestering) og den fremtidige værdi som et tilstrømning '+' (o betaling).

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found