Vejledninger

Sådan finder du WPS-knappen på dine Canon-printere

Det WPS-metode ELLER (trykknap metode) er en nem og hurtig metode til at forbinde printeren til den trådløse router / adgangspunkt eller gateway. Generelt er den måde, det fungerer på, at du først trykker på denne knap på printeren og derefter på routeren inden for 2 minutter for at begge enhederne skal oprette forbindelse til hinanden.

Der er to måder, du kan få adgang til WPS-indstillingerne enten gennem Setup ELLER ved at trykke på WPS-knappen på printeren. På nogle printermodeller er denne knap ikke tilgængelig, og for at få adgang til den skal du åbne printerens opsætningsmenu, som normalt er angivet med ikonet Værktøjer / skruenøgle på printerens panel.

Hvis knappen er tilgængelig, hvordan forbinder jeg min printer til min router?

Hvis knappen er tilgængelig, skal du se nærmere på knapperne på printeren for at identificere en knap med et trådløst ikon. Tryk på denne knap, og tryk derefter på WPS-knappen på din router inden for 2 minutter.

Hvis WPS-knappen ikke er tilgængelig, hvad gør jeg så?

Hvis knappen ikke er tilgængelig, kan du oprette forbindelse ved at gå ind i printerens opsætning ved berøring. Denne artikel dækker ikke specifikke modeller, men er en generel vejledning.

(EN) angiver opsætningsknappen, som du skal trykke på. Når du er i indstillingerne, skal du bruge piletasterne til at indtaste “Opsætning af trådløst LAN”Eller“Trådløs opsætning”Eller“Netværksopsætning“.

Når du er inde, skal du finde Trykknapmetode ellerWPS-metode og fortsæt med det.

Du bliver derefter bedt om at trykke på WPS-knap på din router inden for 2 minutter.

Tryk på WPS-knap på routeren, for at forbindelsen kan finde sted.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found