Vejledninger

Fix: Steam-opdatering i kø

Steam har et meget effektivt opdateringssystem, hvor det køer opdateringer, indtil nogle specifikke betingelser er opfyldt, og derefter begynder det at downloade opdateringerne. Det er dog ikke nyt at vide, at opdateringen muligvis sidder fast i køen i lang tid uden nogen aktivitet overhovedet.

Dette sker enten på grund af en dårlig internetforbindelse eller på grund af internetproblemer med din computer eller Steam selv.

Løsning 1: Genstart computeren

Det er sandsynligt, at du ikke genstartede din klient, efter at Steam blev opdateret, eller hvis du installerede et nyt spil. Hver gang en installation eller download finder sted, opstår der mange konfigurationer, og det er nødvendigt at genstarte din pc, for at de kan finde sted.

Simpel genstart din pc, og prøv at køre spillet igen. Hvis problemet stadig vedvarer, kan vi følge nedenstående løsninger.

Løsning 2: Kontrol af dato og klokkeslæt

Som vi nævnte før, har Steam en dato-tæller. En download eller opdatering starter ikke, medmindre den har en korrekt tidskontrol. Hvis din dato eller tid er forkert i henhold til din region, er tidskontrollen ikke mulig; derfor downloader Steam ikke noget spil.

 1. Tryk på Windows + R-knappen for at starte applikationen Kør. Skriv “i dialogboksenms-indstillinger:”. Dette starter indstillingerne.

 1. Når du er i applikationen Indstillinger, skal du kigge efter indstillingen med navnet “Tid og sprog”. Det skal være et sted i midten.

 1. Når du har klikket på indstillingen, føres du til menuen Dato og tid. Som standard vil din pc have “Indstil tid automatisk”Og“Indstil tidszone automatisk”Afkrydset. Hvis du får forkert tid og dato på grund af automatiske indstillinger, Fjern markeringen dem og klik på indstillingen, der siger “Skift dato og klokkeslæt”.

 1. Når du har klikket på Skift, vises et nyt vindue, hvor du kan ændre datoen såvel som tidspunktet. Skift datoen til den rigtige og gem ændringer. Hvis dette stadig ikke virker, vi prøve ændre datoen frem og tilbage lidt. Jeg ved, at dette er et vildt gæt, men det er et skud værd, da det fungerede for nogle af brugerne. Hvis dette også mislykkes, skal du gå videre til den næste løsning.

Løsning 3: Ændring af downloadregion

Steam har delt sine tjenester i forskellige geografiske regioner. Der er forskellige servere implementeret på disse placeringer, og som standard er den server, der er tættest på dig, indstillet som din downloadserver.

Der er millioner af spillere online i Steam hver dag, og det er ikke nyt, at serverne nogle gange afviser en klient eller to for at betjene dem, der allerede er i køen. Eller det kan være tilfældet, at din server er overbelastet / nede til vedligeholdelse. Vi kan prøve at ændre dit downloadområde og se, om dette løser det aktuelle problem. Steam beder dig muligvis om at genstarte din klient for at ændringerne skal finde sted. Hvis du bliver bedt om det, skal du trykke på Ok, og efter genstart af Steam-klienten, skal du kontrollere, om problemet er løst.

Du kan se vores detaljerede guide til, hvordan du ændrer dit downloadområde herfra.

Løsning 4: Annuller alle andre downloadkøer

Hvis der er mere end en download / opdateringskø til stede i dit Steam-bibliotek, skal du annullere dem og prøve at opdatere / downloade kun ét spil ad gangen. Dette er meget vigtigt, da din Steam-klient kan blive overvældet af et antal anmodninger, den skal behandle.

Bemærk, at der er et specifikt køsystem i biblioteket til dette formål, men nogle gange fungerer det muligvis ikke som forventet. Prøv at annullere alle de andre downloadkøer og genstart Steam.

Løsning 5: Log af og log ind

Vi kan prøve at logge din Steam-konto ud og derefter logge ind igen. Dette er en simpel løsning, og hvis din klient er i en fejlrapport, genstarter den den.

Bemærk: Hvis du ikke har adgang til dine kontooplysninger eller ikke har adgang til din mobil (hvis du har aktiveret Steam Mobile Authenticator), tilrådes det ikke at følge denne metode. Du bliver bedt om at logge ind på din konto ved at indtaste dit brugernavn og din adgangskode. Du bliver også bedt om at bekræfte din konto, hvis du har godkendelse aktiveret.

 1. Start din Steam-klient ved hjælp af Steam.exe
 2. Log ud af Steam ved at klikke på muligheden for “Skift bruger”Til stede, hvis du klikker på din kontotitel i øverste højre hjørne af Steam-klienten.

 1. Når du har klikket på indstillingen, får du et login-skærmbillede, hvor du skal indtaste dine legitimationsoplysninger. Efter at have indtastet dine legitimationsoplysninger, afkryds feltet som siger Husk min adgangskode. Klik på knappen Login.

 1. Kør det spil, du prøvede at spille, og kontroller, om fejlen blev løst.

Løsning 6: Skift maksimal båndbredde

Der kan være en anden konflikt mellem din internetforbindelse og din skrivehastighed. Din internetforbindelse kan være for hurtig, mens diskhastigheder altid har deres begrænsninger. Vi kan prøve at reducere din båndbredde til noget acceptabelt og genstarte Steam.

 1. Åbn Steam-klienten. Naviger til dens indstillinger ved at trykke på Steam-knappen, der findes øverst til venstre på skærmen.
 2. Når du er i indstillingerne, skal du navigere til fanen Downloads.
 3. Her vil du se en mulighed, der siger Begræns båndbredde til. Begræns din båndbredde til en rimelig hastighed for at kontrollere, om det løser problemet.

Løsning 7: Skylning af Steam-konfigurationsfiler og DNS

Vi kan prøve at nulstille dine internetindstillinger og konfigurere for at se, om problemet bliver løst. Flushconfig skyller og genindlæser konfigurationerne for hver af de applikationer / spil, der er installeret på din pc.

De fleste operativsystemer er designet til at cache DNS-poster. Det er generelt en god praksis, da det giver en applikation mulighed for at behandle hurtigere anmodninger / dataoverførsel til et websted. Men hvis DNS ofte ændres, er det nødvendigt at skylle det, så den nye DNS kan hentes, og du kan genoptage den dataoverførsel, du lavede. Det fjerner den lokale cache fra din computer og får den seneste cache, som din internetudbyder bruger.

 1. Tryk på Windows + R for at åbne køreprogrammet.
 2. Skriv “i dialogboksendamp: // flushconfig”.

 1. Steam vil poppe op i et lille vindue for at bekræfte din handling. Tryk på OK. Ingen bemærkning, at Steam efter denne handling beder dig om at logge ind igen ved hjælp af dine legitimationsoplysninger. Følg ikke denne metode, hvis du ikke har adgang til dine loginoplysninger.
 2. Efter at have udført ovenstående handlinger skal du trykke på Windows + R-knappen for at åbne vinduet Kør igen. Skriv “i dialogboksencmd”For at åbne kommandoprompten.
 3. Når du er i kommandoprompten, skal du skrive “ipconfig / flushdns”. Tryk på Enter.

 1. Genstart din pc, og genstart Steam for at se, om problemet er løst.

Løsning 8: Tilføjelse af en undtagelse til dit antivirusprogram og deaktivering af Firewall

Det er en velkendt kendsgerning, at Steam er i konflikt med Windows Firewall. Som vi alle ved, har Steam tendens til at downloade opdateringer og spil i baggrunden, mens du bruger Windows til noget andet. Det har en tendens til at gøre det, så du ikke behøver at vente på, at download er afsluttet, når du vil spille dit spil eller bruge Steam-klienten. Steam har også adgang til et antal systemkonfigurationer, og det ændrer det, så du kan få den bedste tilgængelige oplevelse til dit spil. Windows Firewall markerer nogle gange nogle af disse processer som ondsindede og har tendens til at blokere Steam. Der kan endda være en konflikt, hvor Firewall blokerer Steam's handlinger i baggrunden. På denne måde ved du ikke, at det engang sker, så det bliver svært at finde ud af det. Vi kan prøve at deaktivere din Firewall midlertidigt og kontrollere, om fejldialogen forsvinder eller ej.

Du kan tjekke vores guide til, hvordan du deaktiverer firewallen.

Som i tilfældet med Firewall kan din antivirus nogle gange også karantæne nogle af Steams handlinger som potentielle trusler. Den åbenlyse løsning ville være at afinstallere dit antivirusprogram, men det er ikke klogt at gøre det. Hvis du afinstallerer dit antivirusprogram, udsætter du din computer for en række forskellige trusler. Den bedste måde er at tilføje damp til listen over applikationer, der er undtaget fra scanning. Antivirusprogrammet behandler Steam, som om det ikke engang var der.

Du kan læse vores guide til, hvordan du tilføjer Steam som en undtagelse til dit antivirusprogram.

Løsning 9: Genstart din router manuelt

Det kan være muligt, at din internetrouter kan gemmes i den forkerte konfiguration. Eller eventuelle nylige indstillinger kan have forårsaget, at det ikke fungerer korrekt. Selvfølgelig skal du prøve at genstarte routeren først og kontrollere, men hvis det ikke virker, kan vi prøve at nulstille routeren manuelt (hard-reset) og se om det forbedrer vores situation.

 1. Tag din router op, og vend den tilbage, så alle porte er foran dig.
 2. Se efter en knap med navnet “Nulstil”På ryggen. De fleste routere har ikke disse knapper, så du ikke ved et uheld nulstiller det til fabriksindstillingerne, i stedet skal du bruge noget tyndt som en stift til at trykke indad mod hullet, der siger "Nulstil”.

 1. Nulstil din router, og slut din computer igen til WiFi-netværket. Start Steam igen og kontroller, om problemet løses.

Bemærk: Det er værd at bemærke, at når du har nulstillet din router manuelt, har din router ikke noget SSID (adgangskode), og navnet på din WiFi vil blive indstillet til standard (noget som TPlink121). Desuden fjernes alle internetindstillinger, som din internetudbyder har indstillet på den. Lade være med udfør denne metode, medmindre du kender disse indstillinger, eller din router fungerer som et plug and play. Det kan være en virkelig smerte at ringe til udbyderen og bede dem om at guide, hvordan man får internettet til at fungere igen, så husk altid denne faktor. Alle de tilsluttede enheder vil blive afbrudt, og du bliver nødt til at tilslutte alle enhederne igen efter hinanden.

Løsning 10: Nulstilling af routerens indstillinger via websiden

Der er også en mulighed for at nulstille dine routerindstillinger via websiden ved hjælp af din standard gateway-IP-adresse. Du kan bruge denne metode, hvis løsning 9 viser sig at være besværlig for dig af en eller anden grund. Endnu en gang gælder ovennævnte note også for denne løsning, så det er bedst at huske alle disse ting.

 1. Åbn din webbrowser, og skriv routerens IP-adresse (hvis du ikke ved dette, vil den højst sandsynligt blive skrevet på bagsiden af ​​din router eller i dens boks / manual). Det vil se ud som 192.168.1.1

 1. Tryk på Enter. Nu beder routeren dig om brugernavnet og adgangskoden, før den giver dig adgang. Standard er admin / admin. Hvis dette ikke fungerer, og du ikke kan huske legitimationsoplysningerne, kan du altid kontakte din internetudbyder og spørge dem.
 2. Klik på Værktøjer fanen øverst og systemkommandoerne til venstre.
 3. Her vil du se en knap med navnet Gendan. Klik på den. Du vil blive afbrudt med din router, og den vil vende tilbage til fabriksindstillingerne.

Bemærk: Bemærk, at menukonfigurationen kan være forskellig for hver router. Du kan nemt indtaste dit modelnummer i Google og se, hvordan du nulstiller routeren (hvis du ikke selv kan nå fabriksnulstillingsknappen).

 1. Når du har oprettet forbindelse til internettet igen, skal du starte Steam igen.

Løsning 11: Opdater din trådløse enhed

Vi kan prøve lykken ved at opdatere din trådløse enhed på din computer. Du bør også prøve at downloade / opdatere spillet over et andet netværk for at kontrollere, om der er et problem med din internetforbindelse eller er problemet med din pc.

 1. Tryk på Windows + R for at åbne Run-applikationen. Skriv “i dialogboksendevmgmt.msc ”.

 1. Denne kommando viser din computers Enhedshåndtering. Når du er i enhedsadministratoren, skal du vælge den netværksadapter, du bruger, og højreklikke på den. Vælg indstillingen “Opdateringchauffør”.

 1. Nu spørger Windows dig, om du vil opdatere det automatisk eller manuelt. Vælg automatisk. Nu vil Windows tjekke for tilgængelige opdateringer og implementere dem, hvis den finder nogen.
 2. Genstart Steam, og prøv at downloade / opdatere spillet igen.