Vejledninger

Hvad er: sppextcomobj.exe

sppextcomobj.exe er en legitim Windows-fil udviklet af Microsoft. Det er en del af Windows-operativsystemet. sppextcomobj.exe bruges til Key Management Service (KMS) Licensing til Microsoft-produkter og installeret med Windows File Protection (WFP) aktiveret. Derfor køres sppextcomobj.exe som en standard windows-proces og har netværksservicerettigheder. Du finder normalt denne fil med navnet KMS Connection Broker i task manager. Den typiske filsti for dette er C: \ Windows \ System32 \ sppextcomobj.exe.

Hvis du er en af ​​de brugere, der holder meget nøje øje med de tjenester, der kører på deres Windows, har du muligvis set sppextcomobj.exe eller KMS Connection Broker i task manager. Du vil se denne eksekverbare fil løbende køre baggrunden. Mange brugere er bekymrede over denne service / fil, der kører i baggrunden, da det virker lidt mistænkeligt, og der ikke er meget information om dette på internettet.

Første ting først, sppextcomobj.exe er ikke en virus eller malware, som du skal bekymre dig om. Dette er den første ting, som folk spørger, når de ser en ukendt tjeneste køre i baggrunden. Men hvis sppextcomobj.exe tager mange ressourcer og bremser hele din computer, kan det være et dårligt tegn. Så hvis sppextcomobj.exe ikke optager mange systemressourcer, skal du være god at gå.

Hvorfor kører sppextcomobj.exe i baggrunden?

Hvis du spekulerer på, hvorfor fortsætter sppextcomobj.exe eller KMS Connection Broker i baggrunden, så er svaret Windows- og Windows-produkter. KMS Connection Broker eller sppextcomobj.exe er ansvarlig for aktivering af Microsoft-produkter. Dette inkluderer dine helt egne Windows og forskellige andre Microsoft-produkter som Microsoft Office osv. Så du skal ikke være bekymret, hvis du finder denne service kørende i baggrunden.

Hvad hvis mit Antivirus betragter sppextcomobj.exe som en trussel?

Hvis dit antivirusprogram eller din Windows Defender fanger sppextcomobj.exe som en trussel mod dit system, skal du ignorere det. Som vi nævnte tidligere, medmindre sppextcomobj.exe eller KMS Connection Broker optager mange ressourcer eller skaber et stort problem og fejlproblem, skal du være ok. Fjernelse af disse filer vil medføre alvorlige bivirkninger, så det anbefales ikke.

Skal jeg deaktivere sppextcomobj.exe?

Mange mennesker går ind for at deaktivere KMS Connection Broker eller sppextcomobj.exe-tjenesten sammen. Igen er dette ikke en god ide at deaktivere denne service, da den er ansvarlig for aktivering af dine Microsoft-produkter. Du kan opleve problemer med aktivering og licensering af dine produkter, især Microsoft-produkter, efter at du har deaktiveret denne service.