Vejledninger

De 5 bedste TuneUp-hjælpeprogrammer i 2020

Hjem/Bedste af/ De 5 bedste TuneUp-hjælpeprogrammer i 2020

De 5 bedste TuneUp-hjælpeprogrammer i 2020

Den mest effektive måde at øge din pc's ydeevne på

Af Bill Wilson 19. marts 2020 5 minutter læst

Ved du, hvad der er mere irriterende end en langsom computer? Ikke noget. Okay, ikke helt sandt, jeg hader det også, når folk står for tæt på mig i køer eller nysgerrige mennesker, der prøver at kigge ind i min telefon på offentlige steder. Men tilbage til computere. Husker du, hvor hurtig din computer var, da du først købte den? Ja, vi ønsker alle, at det skulle løbe så uendeligt. Men vi får ikke altid det, vi ønsker, ikke? Så når tiden går, bliver din pc doven og tager aldre at starte. Du kan gå ud og klippe en græsplæne og stadig være tilbage, før den starter.

Heldigvis er der en vej ud for dig. Årsagerne til, at din computer bliver langsommere, bortset fra den åbenlyse aldringsfaktor, er enkle problemer, der kan løses, hvis du har de rigtige værktøjer. Og i slutningen af ​​dette indlæg håber vi at hjælpe dig med at finde den bedste Tune-up-software til at forynge din maskine. Men lad os først se de sandsynlige grunde til, at din pc bremser.

Almindelige årsager til pc-langsomhed

  • Baggrundsprocesser og applikationer, der muligvis overarbejder din CPU og RAM.
  • Ubrugelige og midlertidige filer, der er gemt på harddisken ved at køre applikationer.
  • Harddisken er ved at løbe tør for plads.
  • En beskadiget eller fragmenteret harddisk.
  • Malware-infektion
  • Ødelagt registreringsdatabase

Som du kan se, er der ikke noget permanent problem på vores liste, der ikke kan løses. Den nyeste version af windows kommer endda med måder at løse nogle af dem som standard. Men det er normalt en lang proces. TuneUp Utilities gør det på den anden side ekstremt let og inkluderer også nogle ekstra funktioner som registreringsdatabaseoprydning. Desværre har de fleste leverandører for vane at overvurdere deres produkts muligheder.

Så mange brugere ender med at købe et bestemt produkt for kun at blive skuffede, når de ikke lever op til det forventede ydeevne. Men den gode nyhed er, at dette er software, vi har testet og derfor kan garantere deres resultater.

Så lige videre til det da.

1. iolo System Mechanic Pro


Hent nu

Hvis der er et værktøj, der virkelig skiller sig ud for mig med hensyn til pc-optimering, så er det iolo System Mechanic. Det er en konsolidering af hvert værktøj, du nogensinde har brug for til at indstille din computer og inkluderer endda andre nyttige funktioner som beskyttelse af personlige data. Det er et af de få værktøjer, der understøtter realtidsoptimering af dit system.

iolo har et intuitivt instrumentbræt med alle de funktioner, der er velorganiserede for nem opfølgning. Du kan begynde systemanalyse med et enkelt klik med musen, og systemmekanikeren identificerer problemer, der hæmmer ydeevnen. Det giver dig derefter mulighed for at reparere på én gang eller dykke dybere ned i hvert problem, mens du løser dem individuelt. System Mechanic hjælper også med at forbedre din internetforbindelse ved at optimere grundlæggende internetindstillinger, der ellers ville være usynlige.

For at forhindre opbevaringsrelateret langsommelighed scanner dette værktøj aktivt efter midlertidige uønskede filer og sletter dem. Det har også en dedikeret afinstallationsprogram, der sletter et program sammen med alle dets filer.

System Mechanic inkluderer også forskellige sikkerhedsværktøjer som Privacy Shield, der forhindrer Windows i at indsamle private brugerdata og Security Optimizer end identificerer sårbarheder i Windows-systemerne og retter dem. ActiveCare-værktøjet er en praktisk funktion, der giver dig mulighed for at planlægge systemanalyse og udføre automatiske reparationer, så du ikke altid behøver at gøre det manuelt. Du kan også læse vores komplette systemmekaniske gennemgang her.

2. AVG Tune Up


Hent nu

AVG TuneUp er den opgraderede version af et andet stort set populært optimeringsværktøj fra AVG kaldet TuneUp Utilities, der blev afbrudt i 2014. Dette værktøj leveres med et nyt instrumentbræt, der er lettere at bruge og forbedrede funktioner som bedre diskrensning og browserensning. Det er designet til at lette effektiv rengøring af over 200 applikationer inklusive de nyeste browsere.

AVG TuneUp renser dine browsercookies ugentligt, hvilket ikke kun forhindrer sporing af dine webbrowseaktiviteter, men er også en fantastisk måde at forbedre din browsinghastighed på. Værktøjet forbedrer ydeevnen på din maskine ved at identificere inaktive ydelsesdrænende apps og sætte dem i dvale. Det inkluderer også en historikmanager, der viser alle de optimeringer, der er afsluttet. Dette kan være vigtigt, når du sporer hidtil usete problemer, der kan opstå ved at udføre en bestemt opdatering.

Afinstallationsprogrammet til softwaren er også en ny funktion, der giver dig mulighed for helt at fjerne uønskede applikationer. Derudover letter AVG kontinuerlig opdatering af al softwaren i dit system, hvilket sikrer, at der ikke er svage links, der kan udnyttes af hackere til at angribe dit system.

En af hovedårsagerne til, at AVG er så populær, er evnen til at udvide dets funktioner til mobiltelefoner. Og det bedste er, at du kun har brug for en enkelt licens til alle dine enheder. AVG TuneUp er fuldt kompatibel med Windows 10.

3. IObit Advanced SystemCare 12


Hent nu

Advanced System Care er et andet populært værktøj, når det kommer til at forbedre ydeevnen på dit system. Det scanner aktivt efter ubrugelige, midlertidige og duplikerede filer, der optager værdifuld diskplads på din computer og sletter dem.

For at øge din computers responstid overvåger IObit systempleje din CPU- og RAM-brug i realtid og optimerer dem. Du kan også bruge den til at øge din maskinstartstid ved at styre startmulighederne. Det vil anbefale applikationer, som du kan deaktivere. Det er også et godt værktøj til at øge din browserhastighed ved at optimere dine browserindstillinger.

Med hensyn til databeskyttelse holder dette program styr på alle applikationer, der har adgang til dine personlige data som kontakter eller e-mails, og vil straks blokere enhver ikke-betroet forespørgsel. Også med de øgede tilfælde af malwareangreb vil du sætte pris på den ekstra beskyttelse, som denne software giver mod spyware. Derudover kan du benytte dens WinFix-, DiskDoctor- og Shortcut Fixer-muligheder for at løse forskellige problemer i Windows. Hvilket gør det også så godt i Windows-reparation.

IObit Advanced SystemCare har 3 optimeringsfunktioner. Spiltilstanden vil være særlig interessant for spillerne, da den afslutter ubetydelige processer og baggrundssoftware, der skaber mere RAM-plads til glat spil.

4. Glary Utilities Pro 5


Hent nu

Glary Utilities Pro er en applikation udviklet af Glarysoft LTD til at levere omfattende løsninger til pc-optimering. Nogle af dens funktioner inkluderer diskoprydning, registreringsdatabaseoprydning og beskyttelse af privatlivets fred. Glary Utilities Pro 5 er fyldt med over 20 værktøjer, der hjælper dig med at optimere din pc og har brugervenlige funktioner med et enkelt klik.

Glary har også et af de bedste gratis værktøjer, så hvis du er lidt tæt på lommen, så garanterer det dig en gratis måde at booste din computer på. Et andet højdepunkt ved Glary Utilities Pro er en beskyttelse af personlige oplysninger, der forhindrer deling af dine brugerdata.

Det er også en fantastisk måde at øge opstartshastigheden på din computer ved at administrere programmer, der starter, når du tænder pc'en. Yderligere funktioner inkluderer muligheden for at sikkerhedskopiere dit system og gendanne slettede filer. Men det forudsættes, at du ikke brugte den medfølgende filopdeler, der sletter filer helt fra din harddisk.

5. Piriform CCleaner


Hent nu

Piriform CCleaner er et af de ældste tune-up-værktøjer, og der er en grund til, at det stadig er populært, selv med fremkomsten af ​​så mange nye applikationer. Hovedårsagen er måske effektiviteten af ​​deres gratis værktøj. Hvis du arbejder på et begrænset budget, men stadig har brug for at optimere din pc, så anbefaler jeg stærkt CCleaner.

Blandt dens højdepunktsfunktioner er scanning og fjernelse af uønskede filer, der sænker din computer. Det indeholder også en registreringsdatabase-renser til fjernelse af ødelagte filer i registreringsdatabasen, der forårsager ustabilitet i dit system, samt et program afinstallationsprogram til fuldstændig fjernelse af applikationer fra dit system.

Du kan også benytte sin startmanager, der giver dig mulighed for at øge opstartshastigheden ved at deaktivere bestemte apps, der indlæses under opstart. For at få adgang til yderligere funktioner som realtidsovervågning af dit system skal du opgradere til CCleaners betalte version.