Vejledninger

Fix: Fjern startadgangskode i Windows 7/8 og 10

I de sidste par måneder har et antal brugere efter sigende modtaget opkald fra svindlere, der efterligner Microsoft og / eller andre store navne i IT-branchen. De ringer til brugeren ved at slå deres navne op fra internettet og fortælle dem en historie i forhold til deres computere, der sender vira eller er hacket eller af en anden grund til at udløse interesse, når dette sker, er brugerens, der ikke er klar over dette, tillader svindleren adgang til deres pc, og de narrer derefter brugeren til enten at købe noget af dem for et par hundrede dollars, og når brugeren ikke betaler dem, opretter de en opstartsadgangskode,som låser computeren ned og krypterer filerne. Teknisk defineret som “kryptering af SAM-bikupen i registreringsdatabasen”.

Nu i enkle vendinger, for at gendanne din computer og fjerne adgangskoden "du har brug for den originale registreringsdatabase", hvilket er hvad vi vil prøve at gøre ved hjælp af denne vejledning.

Brug af Registry Edit Utility til at gendanne Registry Hive fra RegBack

For at udføre denne metode skal du vide, hvordan du kommer til BIOS for at vælge den rigtige opstartsenhed, der enten er CD eller USB, og du skal også til RegistryEditor ISO (vi er ikke længere vært for denne ISO - Google, giv den et spejl ) og skriv det til disken / USB ved hjælp af MagicISO eller et andet ISO Burning-program.

 1. Hvis du ikke ved, hvordan du starter til bios, skal du se producentens manual til dit system.
 2. Når du har startet fra registreringsdatabasen og korrekt bruger ISO-billedet, vil du se en sort skærm af denne type.
 3. Vent et par minutter, indtil det tager dig til den prompt, der viser: Vælg: [1]
 4. Typelog tryk på Enter i prompten for at se dine Windows-partitioner.
 5. Vælg derefter din Windows-partition fra listen. I mit tilfælde på VMWare er det [2], så jeg valgte 2 og trykkede derefter på Y for at bekræfte, om jeg vil tvinge det.
 6. Den næste prompt bliver [Windows / system32 / config]: _
 7. Type Windows / system32 / configog tryk Enter.
 8. Skriv derefter 1, og tryk på Enter. Det vil derefter bede dig om følgende muligheder:
 9. Vælg mulighed 2 her. “Syskey status & ændring“. Derefter spørger den næste prompt dig, om du virkelig vil deaktivere syskey, skriv Y og tryk på enter og derefter Q. Det skal derefter spørge, om du vil bekræfte overskrivning, bekræfte det og derefter gå tilbage til BIOS, ændre startrækkefølge og vælge harddisk som din første boot-enhed, gem ændringer, genstart og afslut. Dette skal rette opstartsadgangskoden.

Fjernelse af startadgangskode efter login

Denne metode er kun for dem, der med succes kunne logge på ved hjælp af gætte adgangskoder.

 1. Efter login med standardadgangskoder Hold Windows-nøgle og Tryk på R. I køredialogtypensyskeyog klik på OK.
 2. Klik derefter på Opdatering mulighed.
 3. Vælg derefter “Systemgenereret adgangskode“. Og vælg derefter den anden mulighed, der siger “Gem opstartsnøgle lokalt ”.Når du er færdig, skal du indtaste den standardadgangskode, du brugte til at logge på, og vælge OK.
 4. En bekræftelse på skærmen vises for at sige “Kontodatabasen Start-up-nøgle blev ændret“. Klik på OK på den. Dette fjerner adgangskoden. Husk, tillad aldrig nogen adgang til dit system, der hævder at være fra Microsoft eller andre steder. Fordi der er mange teknisk support-svindel derude, og du kan risikere at følge deres instruktioner.